לוזון ליג-מח' 4

מקווה לעבור את המשחק הזה בשלום

אני חושש מהמשחק הזה, סכנין עם ההתלהבות שלה מסוגלת לנצח את מכבי חיפה מה גם שמכבי חיפה תבוא במורל ירוד בגלל ההפסד למכבי תל אביב

afc2

New member
תקשיבו מה אני אומר לכם

אחד המשחקים הכי טובים שראיתי השנה בליגה... למרות התוצאה, משחק מעולה.

afc2

New member
וצריך לומר את האמת אנחנו יוצאים בשן ועין

עוד פעם קבוצות נותנות לנו לפתח משחק בחצי ראשון, אנחנו לא מצליחים לכבוש, נכנסים ללחץ, אריק מפרק את הקישור, מכניס מכל הבא ליד, היריב מכניס שחקנים מהירים ועושה לנו נוק אווט.

"סוזה גאון גדול" אמרו כמה "גאוני כדורגל" פה בארץ, נו ואני שואל אותכם מה בלבול לא גאון גדול, ובמחזור הבא אלישע לוי לא יהיה גאון גדול (במיוחד שאריק יעלה עם הרכב חסר אחרי המשחק בקזחסטן).

אז סוזה לא הרשים אותי עם החילוף של פריצה. כל טמבל היה מכניס חלוץ אחרי שהקבוצה שלנו נשברת בכזאת קלילות...

droriko

New member
רק 4500 צופים הגיעו למשחק

וזה עוד אמור להיות משחק עם "קבוצת צמרת",לא איזה טיול. זה אומר לדעתי הכל על חיפה ועל הליגה בכלל.

afc2

New member
שניה דרוריקו

כמה מקומות ישיבה יש במגרש הזה? כמה כרטיסים סכנין העבירה לחיפה?

בדרך כלל האוהדים שלנו מגיעים לכל מגרש, אם לסכנין יש בעייה שמכבי חיפה כבר לא "אטרקטיבית" זה אכן בעייתי....

זה עצוב שסכנין, אם כל זה שהיא מספיק איכותית כדי לסיים בחלק העליון (התקפה רעבה ומהירה עם גדיר כליבאת ומוגרבי האיכותיים, הגנה מאוד מנוסה עם בן דיין ופאס לליגה הישראלית זה בהחלט מספיק לפלייאוף עליון)...

האמת שבדיוק מול סגנון משחק כזה אני הכי מפחד. אבל כמו במשחקים הקודמים, המצטיין שלנו עד עכשיו העונה הוא בויאן שראנוב

droriko

New member
אוקי אם ככה,אז אני חוזר בי

לגבי כמות האוהדים לפחות

afc2

New member
מחיפה הגיעו 1,200 צופים

ואם נצא מנקודת הנחה שהיציע מאחורי השער השמאלי (מעמדת השידור) הוא 1,500 מקומות ובו יושבים אוהדי היריבים של סכנין - בהחלט היה אפשר להביא יותר...

גם 1200 זה לא רע

droriko

New member
מתי אתם(או אנחנו,לפרוטוקול) עוברים איצטדיון?

מקווה שבחדש לא יהיה פשלות עם האוהדים,בכל זאת איצטדיון ענק

afc2

New member
לא בשנה הנוכחית

ובכל מקרה, זה אולי הדבר היחיד שחושבים במועדון עליו כמה צעדים קדימה.

כל נושא האוהדים סודר ונסגר בין יו"ר חוג האוהדים לבין ציזיק מטעם מכבי חיפה. אם תתעורר בעייה כלשהיא הוא לקח אחריות מלאה על כך.

למעשה הנה דבר טוב אחד שאפשר לציין על המועדון שלי
כי יתר ההתנהלות נראת לי שכונתית - מחר בעלי המועדון ישא עוד פעם נאום ציוני בפני שחקני המועדון וישא בשורה, או כפי שיודיע הדובר:

אחרי שבעלינו הנערץ הגה, ייסד והניח את אבן הפינה לכדור השלג של "ספטמבר 2013" (אף על פי שלא עושים סקי בקיץ בחצי הכדור הצפוני) בשלב הבא הוא יביא פטיש לשבור את הקרח וכדור השלג ייפול לבריכת הדגים מוצצי הדם...

afc2

New member
בנושא הזה אל דאגה

לא כי אנחנו יותר טובים, אלא שאני יכול לספור לך פה עכשיו לפחות 8 קבוצות שהן בוודאות יותר גרועות מאיתנו ואלו הן (ע"פ סדר אפילו):

1. רמה"ש
2. מכבי פ"ת
3. הפועל עכו
4. הפועל חיפה
5. בית"ר ירושלים
6. מ.ס. אשדוד (כן, כן, למרות שהפסדנו להם בהרכב מחליפים)
7. בני יהודה
8. הפועל רעננה

סכנין, ק"ש,ב"ש והתל אביביות עד עתה עדיפות עלינו... אך, נגד שלושה מהחמש האלו כבר שיחקנו, נגד ב"ש נשחק ביום ראשון אחרי המסע לקזסחטן ונגד הפועל המתקמבקת נאלץ לחכות במעט.

יהפכו פה עולמות, אבל אל תדאג, אחרי ב"ש מצפים משחקים שלווים הרבה יותר ונצבור נקודות. לא כי אנחנו כאלו טובים - פשוט כל היתר קבוצות חלשות מאוד מאוד.

droriko

New member
האמת שכתבתי את זה בצחוק

אבל לפי מה שנראה זאת הולכת להיות עונה מחורבנת כמו הקודמת, כלומר עונה שמכבי מבטיחה את האליפות במחזור העשירי ו-90 אחוז מהליגה מתמודדת נגד הירידה.

אני חייב להצהיר שפנדל לא הגיע לסכנין במשחק הז

פילאבסקי כן נוגע בחלוץ של סכנין, אבל זה ממש לא פנדל! פילאבסקי אומנם שם יד על גבו של החלוץ, אבל הוא ממש לא דוחף אותו והנפילה כ"כ תאטרלית של החלוץ.

היה אגב מצב שתורג'מן נתפס ברחבה ולא נשרק ומשום מה זה לא הגיע לאתרים הראשיים או לשער השבת, מעניין למה..

pgprince

New member
סכנין צריכה להרגיש מאוכזבת מתוצאה

וזה אומר הכל על חיפה...

afc2

New member
לא יודע איזה משחק ראית

ראיתי את כל המשחק, כל קבוצה נורמלית בליגה מביסה את סכנין בבית שלה עם כמות ההזדמנויות שההתקפה שלנו הגיעה.

5 החמצות גדולות אלון תורג'מן. מספיק פעם אחת שים כדור בראש.

אנחנו נראים גמלוניים מידי וזה כי אין גיוון במשחק, וזה בעייה של מאמן.

מדברים על זהות גורל בין עטר לבנאדו בדיוק בגלל זה - מאמן מקובע שלא מסוגל למצוא פתרון יצירתי למצב קשה ויכול להביא את ה0-1 הקשה כדי לצאת ממשבר...

itzikon5352106

New member
מ.ס אשדוד-עירוני רמה''ש

איבוד שליטה

ניר קלינגר,מאמן מ.ס אשדוד חייב להירגע.גם כשהיה שחקן הוא היה נראה עצבני ולא רגוע(לא תמיד כמובן) אבל בשנתיים האחרונות הוא עצבני,לא רגוע על הקווים וזה משדר לחץ על השחקנים שלו.העצבים נגד השופט וזריקת בקבוקי המים על הרצפה אחרי החמצות וכדומה לא מוסיפות לקלינגר כבוד.

אז נכון שיש מאמנים גדולים ממנו שגם הם מתנהגים בצורה ברברית.לא מזמן ראינו את יורגן קלופ מאמן דורטמונד במשחק נגד נאפולי בליגת האלופות מתנפל על השופט הרביעי במבט מאיים,דבר שגרם לו להרחקה.למחרת קלופ ביקש סליחה ואמר שהתנהג כמו קוף.

מופע האימים של קלופ:
http://www.youtube.com/watch?v=QfgjViGgiNU

בעונה שעברה היה לו עימות לא מכובד עם עומרי אפק כשזה פירשן את הפועל חיפה ומתח עליה ביקורת וקלינגר איים עליו ב-SMS,דבר שקלינגר הכחיש ועד היום לא הוכרע הסוגיה הזו,מה כתב קלינגר ואיפה הודעות הנאצה או האימה ששלח המאמן לפרשן.כשהסיפור הזה יצא קלינגר הועלה לשידור בתוכנית 'שבת ביציע' הכחיש שאיים ואמר שמה שרשם זה לגיטימי,על הדרך משה 'ציון 3' פרימו התעמת איתו ועומרי אפק הצטרף לאולפן והעימות נמשך עד שקלינגר רצה לומר את המילה האחרונה ומישהו בבזק החליט לשבש לו את הקו והוא נותק

קלינגר נגד אפק,'שבת ביציע':
http://www.youtube.com/watch?v=SgyV0w7Bx2E

במח' שעבר קלינגר התעמת עם השופט שי שיטרית בהפסד אשדוד 0-1 בק''ש.זה מה שרשם השופט בדו''ח השיפוט:
"גיא ברגר הסב את תשומת ליבי לאחר שניר קלינגר בעט בתיק ליד הספסל של אשדוד וסינן מספר מילים לאוויר וביקש שארחיק אותו. ניגשתי לקלינגר והרחקתי אותו אך להפתעתי הוא סירב ולכן פניתי לקפטן של אשדוד יאיא פטי וביקשתי שיודיע למאמן לעזוב את כר הדשא אך גם הוא לא הצליח. בשל הסחבת הוספתי 6 דקות תוספת זמן שבמהלכן קלינגר היה על הקווים, ולא מחוץ למגרש כמתבקש.
עם השריקה רץ מאמן אשדוד לשחקניו ואמר להם "אל תלחצו לשופטים ידיים, הם לא שווים את זה". פרט לירו בלו שלא שמע את דבריו של המאמן השחקנים לא לחצו את ידי השופטים. עם ירידתי לחדר ההלבשה צעק לעברי קלינגר 'אני אגמור לך את הקריירה, בושה וחרפה ומילים בוטות נוספות. המאמן לא הפסיק ונכנס לחדר ההלבשה של השופטים תוך כדי שהוא נצמד אלי וצועק בתנועות מאיימות. כעבור מספר שניות אנשי אשדוד הגיעו והוציאו אותו מהחדר. חשתי מאויים ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם אנשי אשדוד לא היו מתערבים. קלינגר היה בטירוף והגיע ממש קרוב למגע פיזי איתי''.

קלינגר הכחיש וטען שהשופט איים עליו.לא חשוב מי צודק,הסיפור הזה לא מוסיף כבוד לקלינגר שהשנה נמצא בצומת דרכים מבחינת קריירת האימון שלו.אחרי שנכשל בהפועל ב''ש ובהפועל חיפה הוא יודע שעונה לא טובה באשדוד יכולה להביא אותו למצב שהוא יישב בבית או לשוב לאמן בקפריסין.קלינגר צריך להתאפס על עצמו,להירגע,להתעסק בכדורגל ולשתות מים קרים כדי לא להתעצבן.קלינגר לא יעמוד על הקווים אבל גם בלעדיו אשדוד צריכה לנצח את המשחק הזה.

אשדוד פוגשת את רמה''ש,הפתעת העונה שעברה שהעונה פתחה עם 3 הפסדים,רפי כהן פוטר מאימון הקבוצה.אגב,בעונה שעברה ניסן יחזקאל פוטר אחרי 2 מחזורים ורמה''ש שהייתה מועמדת ודאית לירידה הגיעה לפלייאוף העליון.קשה לי לראות את זה קורה גם השנה.חיים שאבו שחקן רמה''ש בעבר ידריך את הקבוצה ביחד עם רז משולם עד שיוחתם מאמן קבוע בעל תעודת פרו.

אשדוד רוצה ניצחון שני העונה,הראשון היה בבית נגד מכבי חיפה,2-3 במשחק נהדר מצד שתי הקבוצות.אשדוד בשנים האחרונות תמיד בצמרת למעט 2-3 עונות בודדות ומאז שהוקמה ליגת העל ב-99/00 היא לא ירדה ליגה והיא לא רוצה לרדת.לאשדוד יש סגל טוב שיכול להתמודד על מקום בפלייאוף העליון.

ההימור שלי: 0-3 לאשדוד

afc2

New member
רמה"ש עם נקודות בכורה

ההבדלים בין הקבוצות לא כאלו גדולים. רמה"ש תשחק יותר מבוקר במשחק החוץ הזה ותחזור עם נקודה אחרי תיקו.

רז 1978

New member
משנה מאמן לא משנה מזל

את זה יבינו בקבוצה ממורשה שתספוג הפסד רבייע רצוף

1-2 למ.ס אשדוד

למעלה