לוזון ליג-מח' 4

itzikon5352106

New member
שיר המחזור


השנה מציינים 20 שנה לצאת האלבום הראשון של אחת מלהקות הרוק הישראלי הכי גדולות שהיו פה.אני מדבר על להקת 'מופע הארנבות של דוקטור קספר'.האלבום הראשון נקרא 'מופע הארנבות של קספר' והוקלט ב-1992 כששנה אח''כ הוא יצא לחנויות.

הלהקה הוקמה ב-1991, התפרקה ב-1996, התאחדה לזמן קצר ב-2004 לסיבוב הופעות, והתאחדה בשנית ב-2007 ומופיעה עד היום.

הלהיט הכי גדול שיצא מהאלבום הזה הוא 'בשמלה אדומה(את לא מבינה)'.אני אישית מאוד אוהב את הקספרים,עד היום אני שומע את השירים שלהם ונהנה.

מופע הארנבות של קספר-בשמלה אדומה(את לא מבינה):
http://www.youtube.com/watch?v=S2BUHJa2-ew

בתמונה מ
חברי הלהקה בתחילת דרכם
 

itzikon5352106

New member
אני הכי אוהב את אחלום לנצח

אבל גם תראו אותי וגם אחלום לנצח הופיעו באלבום השני של הלהקה ואני התייחסתי ללהיט הכי גדול מהאלבום הראשון.

כיף לשמוע שיש עוד חובבי מוסיקה חוץ ממני
 

afc2

New member
אחלום לנצח?

או לצלילי א. לוזון "אני אשלוט לנצח, אני אשלוט לנצח"

זה לא שאני מושחת,
אופ"א אצלי בכיס המכנס,
זה לא שאני איש רע,
כולם דומים במושבה...
 

afc2

New member
שיר המחזור ושיר כל מחזור צריך להיות

אני אפס, או או או, אפס
 

itzikon5352106

New member
בני סכנין-מכבי חיפה

באים להראות מה הם שווים

מוחמד גאדיר הוא עוד אחד מהכשרונות הגדולים שהיו במכבי חיפה שעלו לבוגרים,נתן שנתיים טובות אבל בסופו של דבר מצא עצמו מחוץ למועדון.

גאדיר,שבינואר יחגוג יום הולדת 23 ערך את הופעת הבכורה שלו במדי חיפה במח' הסיום של עונת 07/08 במשחק חוץ באשדוד,משחק בו רוני לוי העלה הרבה שחקנים צעירים בהרכב.חיפה הפסידה 0-2.זה היה משחקו האחרון של רוני לוי כמאמן הקבוצה.

בעונת 08/09 אלישע לוי הגיע לעמדת המאמן ושם לב לגאדיר שהיה שחקן נוער ולפעמים שיחק בקבוצת הנוער ולפעמים שיחק עם הבוגרים.גאדיר באותה עונה שיחק 14 משחקים בבוגרים,פעמיים פתח בהרכב ו-12 פעמים עלה מן הספסל.הוא התכבד בשער אחד,שהיה שער הבכורה שלו ועוד איזה שער זה היה.

זה קרה במח' ה-11,כשמכבי חיפה התארחה באצטדיון 'האורווה' נגד הפועל פ''ת.גאדיר פתח בהרכב ובדקה ה-13 בעט מהאוויר כדור אדיר לרשת של פ''ת,0-1 לחיפה.בהמשך המשחק הוא נפצע והוחלף ע''י אייל גולסה במחצית,פציעה שהשביתה אותו לתקופה לא קצרה.באותו משחק ניצחה חיפה 1-4.

שער הבכורה של גאדיר נגד הפועל פ''ת:
http://www.youtube.com/watch?v=_XImpOOLkA4

חיפה זכתה באליפות בסיום אותה עונה,גאדיר התאושש מהפציעה.חיפה התכוננה למוקדמות ליגת האלופות ובשלב הפלייאוף קיבלה את רד בול זלצבורג האוסטרית.המשחק הראשון נערך בזלצבורג ובדקה ה-22 גאדיר העלה את חיפה ליתרון.חיפה ניצחה בסיום 1-2.בגומלין בר''ג חיפה ניצחה 0-3 כשגאדיר כובש את השלישי בדקה ה-90 וחיפה מעפילה בפעם השנייה בתולדותיה לשלב הבתים של ליגת האלופות.גאדיר היה שחקן הרכב אבל בהמשך הדרך ישב על הספסל ובינואר 2012 עוד חשבו להשאיל אותו לקבוצה אחרת אבל הוא נשאר ונלחם על מקומו.בעונת 12/13 ראובן עטר החליף את לוי כמאמן ושיחרר את גאדיר שחתם בבוורן הבלגית,שיחק שם רק 5 משחקים ורוב הזמן ישב ביציע.

העונה הוא חתם בסכנין ובשבת יש לו הזדמנות להוכיח למכבי חיפה שויתרה עליו מה הוא שווה.ראובן עטר המאמן שויתר עליו יושב בבית וגאדיר ירצה להראות מה הוא יודע והוא בהחלט יודע.הוא עוד צעיר וכל העתיד לפניו ואין ספק שבתוך תוכו הוא מאוד רוצה לחזור לשחק בחיפה ואולי אם הוא ייתן עונה טובה במדי סכנין הדלת למכבי חיפה תיפתח עבורו.

עוד שני שחקים שיש להם מה להוכיח לחיפה הם עלי עותמן ומוחמד כליבאת.

עותמן גדל בסכנין ואחרי מס' שנים טובות בקבוצה הוא נמכר לחיפה תמורת חצי מיליון דולר בעונת 09/10 וחתם ל-3 שנים עם אופציה לשנתיים נוספות.הוא התמודד על מקום בהרכב ביחד עם אייל משומר,שניהם מגינים ימניים.הקדנציה בחיפה לוותה בפציעות וגם כשהיה בריא משומר הועדף על פניו.בעונה שעברה הושאל חזרה לסכנין ובשבת יש לו הזדמנות להראות לחיפה מה הוא שווה.

מוחמד כליבאת ערך את הופעת הבכורה שלו בחיפה בעונת 09/10 ובהמשך הקריירה הושאל להפועל עכו ומכבי נתניה.בעונה שעברה הושאל לסכנין,האריך את החוזה שלו בחיפה ל-3 שנים אבל בחיפה עדיין לא מצאו לו מקום בסגל והשאילו אותו לעוד עונה בסכנין.גם לו כמו לגדיר ולעותמן יש הזדמנות טובה להראות את כישוריו.

סכנין עם 7 נק' מ-9 אפשריות,פתיחה טובה לקבוצה של מרקו בלבול שמגיעה אחרי ניצחון חוץ מרשים במח' שעבר,2-4 על בני יהודה.

מכבי חיפה מגיעה אחרי 2 הפסדי ליגה רצופים ואין ספק שיש לחץ במועדון.במח' ה-2 היא הפסידה באשדוד 2-3 וביום שני האחרון הפסידה בבית 0-3 למכבי ת''א במשחק חלש ביותר שלה.ישנה ביקורת כלפי אריק בנאדו ובחיפה מאוד מקווים שפתיחת העונה שעברה עם ראובן עטר על הקווים לא תחזור על עצמה.יעקב שחר לא שיער שאחרי 3 משחקים הקבוצה שלו תהיה עם 3 נק'.

זה לא סוד שלחיפה ישנה בעיה בהתקפה.שמעון אבוחצירה פגע נגד לנקראן האזרית אבל זה היה באמת נגד קבוצה חלשה,בין החלשות ששיחקו נגד קבוצה ישראלית במפעלים האירופיים.דינו אנדלובו גם הוא לא במיטבו,אלון תורג'מן מוכשר אבל עדיין לא מביא את היכולת שלו לידי ביטוי ואולי צריך לתת לשלומי אזולאי יותר דקות משחק כשגם שובל גוזלן מלך השערים של קבוצת הנוער בעונה שעברה יכול לבוא בחשבון.רובן ראיוס נגד מכבי ת''א נעלם וזה היה נראה כאילו הוא מטייל על כר הדשא ומרגיש בקניון וגם משחק האגפים היה חלש ביותר.אריק בנאדו עלול לערוך מס' שינויים בהרכב כולל הורדה של הקפטן יניב קטן לספסל.

בשבת בסכנין יש לחיפה הזדמנות לתקן.המטרה היא אליפות וכרגע מכבי ת''א רחוקה 6 נק' ונראית יותר טוב ולכן בחיפה חייבים להשתפר אחרת גם העונה צלחת האליפות לא תגיע לבירת הכרמל.סכנין בינתיים עם 7 נק' בלי הפסד והיא מארחת בבית שלה ובסכנין תמיד קשה להוציא נקודות.

ההימור שלי: 1-2 לסכנין
 

afc2

New member
סכנין פייבורטית וודאית כל תוצאה אחרת הפתעה

ניצחון של סכנין 2 או 3
 

Puskas

New member
חיפה קבוצה לחוצה

וסכנין ברצף טוב אז אני מאמין שלא ממש ניראה את הבדלי הרמות בין שתי הקבוצות.
אני הולך עם ניצחון מינימלי של מכבי חיפה.
 

afc2

New member
עזוב אותך סכנין לוקחת בוודאות 2 או 3

ניצחון מינימלי? מי ייתן גול? ארביטמן מהסקייפ?
 
למעלה