לוזון ליג-מח' 16

itzikon5352106

New member
מ.ס אשדוד-עירוני ק''ש

אשדוד בבית קבוצה טובה ויש לה בבית מאזן של 5 ניצחונות,3 תיקו ו-0 הפסדים.בחוץ היא חלשה ובמח' האחרון היא לא נפלה ממכבי חיפה במשחק חוץ קשה אבל בסוף נכנעה 1-2 כשהשיפוט היה לרעתה ושוב נאלצנו לראות את ניר קלינגר בפעם המי יודע כמה מתלונן שהשופט לא עשה את עבודתו כמו שצריך.אשדוד 4 נק' מהמקום ה-6 שמוליך לפלייאוף העליון והיא רוצה להיות שם ולצמצם את הפער.

ק''ש במקום הרביעי עם 25 נק' אחרי שלושה ניצחונות רצופים והחבורה של ברק בכר נראית טוב והיא מקווה להשיג ניצחון רביעי גם באשדוד.

ההימור שלי: 2-3 לאשדוד

itzikon5352106

New member
הפועל ב''ש-הפועל עכו

ב''ש במקום השני בטבלה,במאזנה 34 נק' והיא מגיעה אחרי ניצחון חוץ 1-3 על הפועל ת''א כשאיש המשחק הוא דובב גבאי שכבש שלושער(שני שערים בפנדלים).ב''ש לא הרשימה אבל ניצחה את הפועל ת''א בחוץ במסגרת הליגה לראשונה מאז ה-7.5.94 אז ניצחה 0-1 משער של אמיר אביגדור בדקה ה-15.ניצחון שלה על עכו והיא תצמק את הפער מהמקום הראשון לנקודה והיא תחזיק אצבעות שמכבי חיפה תנצח את מכבי ת''א כשגם תיקו בין מכבי ת''א ומכבי חיפה תהיה תוצאה טובה עבור ב''ש.

עכו במקום ה-11 עם 16 נק',רק נק' מעל לקו האדום.שלושה משחקים רצופים שעכו לא ניצחה(תיקו ושני הפסדים) וגם לא כבשה,קשה להאמין שהיא תנצח בב''ש.תיקו תהיה תוצאה נהדרת עבור החניכים של יובל נעים.

ההימור שלי: 0-2 לב''ש

GentlePunter

New member
אולי המקום האחרון אליו טרם הגיעה הרוח החדשה

באר שבע עדיין מתקשה לנצח משחקים מול קבוצות קטנות בהם היא פייבוריטית ברורה. לא יודע מה יהיה מחר, מקווה שהרוח תגיע גם לשם.

GentlePunter

New member
כאשר יגורתי...

לא ראיתי את המשחק.

מבחינת השורה התחתונה חבל שאנחנו עוד לא שם אבל איכשהו לא נראה שיש משהו שיכול לקלקל לי את ההרגשה הטובה כלפי הקבוצה העונה.

nyr1994

New member
ב7 איבדה נק' שאמורה היתה לאבד בבלומפילד

אלמלא שני פנדלים הזויים

GentlePunter

New member
למה אתה תמיד חייב להיות כזה מיוחדג'?

הפנדלים בבלומפילד היו מוצדקים ב-100% ולא ראיתי שיש החולק על כך פרט לקומץ אדומים מעורר רחמים.

לא יודע מה המשמעות של "אמורה". אם עכו לא היתה משווה אתמול, אז ה-"אמורה" שלך היה נגרר למחזורים הבאים? או בקיצור, מה זה השטויות האלה?

nyr1994

New member
לא שייך

אני אומר זאת גם על קבוצתי שחטפה שוויון בדקה האחרונה ובנס לא חטפה במשחק שלאחר מכן באיירדרי

בבלומפילד אם הראשון היה מעורר מחלוקת השני היה הזוי לחלוטין
רוב הפרשנים ששמעתי ממש לא חשבו שהתיקול חייב פנדל

itzikon5352106

New member
הפועל חיפה-בית''ר י-ם

הפועל חיפה בעונה הכי טובה שלה בשנים האחרונות.מקום שישי,23 נק',היא מקדימה את הפועל ת''א השביעית ב-4 נק' והיא תשמח להמשיך לשמור על הפער הזה ואף להגדיל אותו.חיפה,צריך לזכור קבוצה שבקיץ הרבה פרשנים הימרו שהיא תרד ליגה,בינתיים חיפה קרובה למוקדמות הליגה האירופית מאשר לליגה הלאומית.חיפה מגיעה למשחק הזה עם רצף של שלושה משחקים ללא הפסד.

בית''ר י-ם חזרה למסלול הניצחונות,אחרי 0-1 ביתי על מכבי פ''ת שקטע רצף של 6 משחקים ללא ניצחון(תיקו ו-5 הפסדים).נגד פ''ת בית''ר לא הרשימה אבל השיגה 3 נק' יקרות והיא יוצאת לקרית אליעזר בידיעה שניצחון חוץ יקרב אותה לפלייאוף העליון.רוני לוי מגיע לקרית אליעזר,מגרש שהוא מכיר היטב ובו הוא זכה בתארים כשחקן ומאמן מכבי חיפה.לוי הכניס אווירה חדשה לבית''ר והוא מקווה שהבעלים אלי טביב יחזק את הקבוצה ובית''ר תהיה במקומות 6-1.בינתיים ביום ראשון מצפה לה מפגש לא קל מול יריב לא קל.

ההימור שלי: 2-2

למעלה