לוזון ליג-מח' 16

itzikon5352106

New member
לוזון ליג-מח' 16

5 משחקים בשבת,משחק אחד ביום ראשון ובשני המשחק המרכזי שבו מכבי ת''א תארח את מכבי חיפה.כמו תמיד המשחק הזה יקבל שרשור משלו....

itzikon5352106

New member
שיר המחזור

ביום שישי נחגוג יום הולדת שמח לאחד הכדורגלנים הגדולים בתולדות ישראל-ראובן עטר.האיש שהביא לנו את הניצחון הגדול על צרפת באוקטובר 1993.
עטר יהיה בן 45 וסימן ההיכר שלו הוא התלתלים המפורסמים והשיר שאני יקדיש לו יהיה גם שיר המחזור.'תלתלים שחורים' של ישי לוי.
http://www.youtube.com/watch?v=VS3Cifs2NfI

מצרף לכם את הסרט נפרדים מהתלתלים-סיכום הקריירה של ראובן עטר:
http://www.youtube.com/watch?v=eiYEwc_30Vk

itzikon5352106

New member
מכבי פ''ת-הפועל ת''א

במח' האחרון פ''ת התארחה אצל בית''ר י-ם ולאורך רוב שלבי המשחק שיחקה טוב מבית''ר אבל היא לא הצליחה לכבוש ובמחצית השנייה בית''ר הענישה אותה עם שער ניצחון.פ''ת רק נקודה אחת מעל הקו האדום וגם עזיבתו של משה סיני והגעתם של ייטב לוזון וקובי רפואה עדיין לא תורמת.בפ''ת לא רוצים לרדת ליגה,בקיץ בנו קבוצה לפלייאוף העליון ובסופו של דבר הבינו שהקבוצה לא מספיק טובה להיות במקומות 6-1.

הפועל ת''א בתקופה רעה,היא מגיעה עם 3 הפסדים רצופים כשבאוויר כל הזמן דיבורים על מעמדו של רן בן שמעון המאכזב.בהפועל קיוו להיות בצמרת הגבוהה ולתת פייט נגד מכבי ת''א בקרב על האליפות אבל למעשה העונה הזו כבר אבודה ונשאר רק הגביע.כרגע הפועל אפילו לא במקום שמוביל לפלייאוף העליון והיא רחוקה 4 נק' מהפועל חיפה השישית והמשחק באצטדיון 'המושבה' חשוב גם לפ''ת וגם לת''א.הפסד רביעי רצוף ורן בן שמעון יצטרך לתת פתרון למצב הגרוע של הקבוצה.

ההימור שלי: 1-2 לפ''ת

itzikon5352106

New member
הפועל רעננה-עירוני רמה''ש

הפועל רעננה הייתה הלהיט של הליגה מלבד בני סכנין כמובן.אבל בתקופה האחרונה היא לא במיטבה וב-5 המשחקים האחרונים היא השיגה רק נקודה אחת.ישנה ירידה ביכולת של השחקנים.המטרה של רעננה היא ברורה-הישארות בליגה.כל דבר מעבר לזה יהיה בונוס.

רעננה מקדימה ב-8 נק' את רמה''ש שמתחת לקו האדום וניצחון שלה והיא תגדיל את הפער.רמה''ש מגיעה אחרי שני הפסדים רצופים והיא תנסה לנצח את רעננה ולשפר את מצבה ולהחמיר את מצבה של בני יהודה האחרונה בטבלה.

ההימור שלי: 0-2 לרמה''ש

itzikon5352106

New member
בני סכנין-בני יהודה

סכנין לוהטת וקשה לעצור אותה.מקום שלישי,29 נק' והיא בדרך לאירופה.ולחשוב שבקיץ בסה''כ הקבוצה רצתה רק להישאר בליגה....

בני יהודה במצב קשה,יוסי אבוקסיס ערך הופעת בכורה חדשה-ישנה על הקווים במח' שעבר וזה נגמר בהפסד 0-2 למכבי ת''א.לבני יהודה 5 נק' והיא אחרונה בטבלה.האם דווקא היא תצליח לעצור את הדהירה הלוהטת של סכנין?

ההימור שלי: 0-2 לסכנין

רז 1978

New member
אני מאד מקווה

שבני יהודה פתחה מאתמול דף חדש בתקווה שהיא לא תרד ליגה

למעלה