לוזון ליג-מח' 11

itzikon5352106

New member
לוזון ליג-מח' 11

5 משחקים בשבת ושניים בשני.השרשור הזה יתייחס ל-5 המשחקים בשבת.ביום ראשון ייפתח שרשור חדש של משחקי יום שני

המחזור הזה כולו יוקדש לאריק איינשטיין ז''ל גם בפינת שיר המחזור וגם בסיקורים עצמם(כנסו ותראו איך)

מוזמנים להמר,לנתח,להתווכח ולשתף בזכרונות מאריק איינשטיין ז''ל-שירים,סרטים,ספורט וכדומה

itzikon5352106

New member
שיר המחזור

אריק איינשטיין הלך לעולמו.אחד הזמרים הגדולים במוסיקה הישראלית,כוכב 'מציצים',האוהד מס' 1 של הפועל ת''א הלך לעולמו ביום שלישי השבוע בהפתעה גמורה.אלפים ליוו אותו בדרכו האחרונה,ברדיו ניגנו ללא הפסקה את שיריו הרבים והיפים.

מוזר לי לומר שאריק איינשטיין איננו,אולי זו טעות? לצערי ולצער רבים זו איננה טעות.......

ההתאחדות לכדורגל החליטה שלפני המשחקים בליגת העל ובליגה הלאומית במח' הקרוב ינוגנו את 'אני ואתה' לפני שריקת הפתיחה ויעמדו לזכרו דקה שבמהלכה ימחאו לו כפיים.

רק לפני חודש בחרתי בשיר 'אני ואתה' כשיר המחזור הודות ליום הולדתו של מיקי גבריאלוב שכתב איינשטיין ז''ל וגבריאלוב הלחין.והנה שוב אריק מופיע בפינה הקבועה של שיר המחזור,הפעם זה בנסיבות עצובות,עקב מותו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=35&MessageId=172272532

קשה היה לבחור שיר אחד אהוב שלו הרי כולם אהובים אבל בגלל אהבתו לספורט בחרתי בשיר לא הכי מוכר שלו שיצא ב-2007,שיר שנקרא 'אחד עשר מטר' שכתב יענקל'ה רוטבליט והלחין פיטר רוט.השיר מדבר על כדורגלן שהחמיץ פנדל בגמר הגביע ובגללו הלך הגביע.

''הקהל על רגליו, רבבות ביציע
בדממה עמוקה של תפילה אחרונה
על שולחן הנשיאות שם מונח הגביע
הכדור מונח על הנקודה הלבנה

השוער על הקו מקפץ חסר שקט
מנחש כיוונים, מותח זרועות
השריקה החדה וריצה מדויקת
הרגל שלי מונפת לבעוט

זה אני שהחמצתי מאחד עשר מטר
בגמר הגביע בזמן הפציעות
הרגל שלי בעטה את הכתר
וגמר הגביע נגמר בדמעות

אנחת תדהמה ביציעים מהדהדת
ואני את ראשי לופת בידי
על עיניי חשכה כבדה יורדת
וגופי הכבד צונח על ברכיי

מי עזר לי לקום, מי תמך בי ללכת
כושל והמום אל מעבר לקו
מעולם לא מיררתי שוב ככה בבכי
מתחת לגשר בקשתי לשכב

זה אני שהחמצתי מאחד עשר מטר...

ואין לילה שבו התמונה לא חוזרת
השוער הנואש מזנק להציל
ואני לפינה הנגדית המופקרת
מחוץ למסגרת בועט את הטיל

זה אני שהחמצתי מאחד עשר מטר...''

http://www.youtube.com/watch?v=cT560SI3jpQ

וכמובן השיר 'ואלה שמות' שיצא לפני מונדיאל 1990 שהיה מונדיאל מזעזע והשיר של אריק ז''ל היה יותר יפה מאותו מונדיאל.את השיר כתב עלי מוהר ז''ל והלחין יוני רכטר.

''ברגומי בארזי אנצ'לוטי דונאדוני,
קאניג'ה בורוצ'אגה באסוואלדו מראדונה,
רינקון, רדין, איגוארן, אסטראדה והיגיטה,
בוצ'ר, פארקר, ווקר פירס
רובסון גסקוין שילטון.
אנדרינואה, אילרויה, ואסקז, פרנצ'סקולי,
זנגה קלינסמן מגנוסון גלואו סילאס ברולין.

ואן-טיחלן, ואן-ברוקלן, ואן-שחיף, וים קיפט, ואן באסטן,
מקויסט מקליש מקסטיי ומלפאס, מקינלי, ג'ונסטון
רובן פאס ורובן סוסה, רובן פררה,
דה ליאון, דומינגז, פרדומו והררה

ברנקו, דונגה, אלמאו, ריקרדו וקארקה,
ויטסחה, קומאן, חוליט, אלסמנדי ופונסקה
חידיאטולין, אליניקוב, זבארוב ופרוטאסוב,
באלבו, ג'וסטי, אובה ביין, קונחו וקיאסו.
אסקובאר ואלואארז ואולרטיקוצ'אה,
סלינאס מיצ'ל בוטרגניו וזוביזרטה,
הסלר רויטר אוגנטלר פלר וליטברסקי,
מקנקי מילה ליטובצ'נקו דברבולסקי.

דה-נאפולי, מלדיני, דאג'וסטיני, קרנאבלה,
ג'יאניני, פרי, באג'יו, וסרנה וויאלי,
מורבצ'ק קוביק קנופליצ'ק וסקוראבי הסקורר,
שידי קסקרינו, קווין מוראן ופט בונר,
סטויקוביץ וקטאנץ וסוסיץ - וויוביץ,
סטונטון, מוריס סטייפלטון אולירי ויליאן, אולדריג'.

דה-מול-דה-וולף, יאן קולמאנס ולקאטוש והאדג'י
רומאריו ובבטו, סריסואלה וסקילאצ'י
ג'ורג'יניו ומאזיניו, ואן-דר-אלסט וגם דה-חרייזה,
אל אוי לי, עם השם הזה שום שם לא מתחרייזה,
אז מה אומר אחרי זה, אז מה אומר אחרי זה?!

דסייב זיגמנטוביץ' דמייננקו ניקו קלאסן,
ומג'די עבדל ראני ושובייר וחוסם חסאן,
בטיסטה, טרוליו וסימון,
ופצל רודקס ומונזון
ושיפו לינאקר וגרון,
מתיאוס וואן ארלה!

אולי תפסיק לשיר כבר ותלך הביתה אהרל'ה
מתיאוס
ואן ארלה
מתיאוס
ואן ארלה
אם לא תפסיק לשיר מיד יהיה כבר מאוחר'לה
חרלה
ואן ארלה
מתיאוס
ואן ארלה

רק עוד אדגיש את גדעון טיש את שפיגל שפיגלר שום וקיש
את גלזר סטלמך וסיני אברוצקי אלקולומברה
אמיגה הרשליקוביץ'
פרימו קסטרו בן ברוך וקיקו רחמינוביץ'
וגוגו מורדכוביץ'
נו די כבר! ורוזנבוים
נו די כבר! ופייגנבוים
וקרויף גארינצ'ה ופלה
ואסיים בחודורוב
כן אסיים בחודורוב
כן אסיים בחודורוב!!''

http://www.youtube.com/watch?v=c1CZyurYYoo

אריק איינשטיין יהי זכרו ברוך!

itzikon5352106

New member
הפועל ב''ש-מכבי פ''ת

שלוש ארבע לעבודה

http://www.youtube.com/watch?v=AWT-pHuOOGo

במוקדם ובמאוחר ידענו שמשה סיני לא ימשיך בתפקידו כמאמן מכבי פ''ת,זו הייתה רק שאלה של זמן מתי הוא יפוטר או יתפטר.אחרי ההפסד במח' האחרון בבית לסכנין בתוצאה 1-3 סיני התפטר וייטב לוזון בנו של יו''ר ההתאחדות מונה למאמן הראשי.כבר באחד הראיונות הראשיים שהעניק הוא אמר שהמודל שלו זה בן דודו גיא לוזון ויורגן קלופ.

ייטב לוזון ישמח לשחזר את ההצלחה של בן דודו שלקח את מכבי פ''ת שהייתה קבוצת אמצע טבלה ומטה והפך אותה לקבוצת צמרת והביא אותה לאירופה שנתיים ברצף כשבעונת 05/06 פ''ת הגיעה לשלב הבתים של גביע אופ''א אחרי ניצחון חוץ מדהים 2-5 על פרטיזן בבלגרד אחרי שבלגרד ניצחה בישראל 0-2.ייטב ישמח לשחזר במעט את ההצלחה של גיא לוזון שהחל את קריירת האימון שלו לפני 12 שנה במכבי פ''ת אחרי שהחליף את אלי אוחנה אחרי המח' ה-8.גיא לוזון במשחקו הראשון ניצח בבית את מכבי חיפה 1-2 והנחיל לה הפסד בכורה באותה עונה שהסתיימה באליפות של הירוקים מחיפה.

פ''ת בתחתית במקום ה-12 עם 7 נק',ניצחון אחד בודד.ייטב לוזון מקווה להוציא את הקבוצה לדרך חדשה ויש לו הרבה עבודה וזה לא יהיה קל במשחק חוץ בב''ש.ב''ש במקום השני עם 21 נק' אחרי שבמח' האחרון סיימה בתיקו 0-0 בבית נגד האחרונה רמה''ש.מכבי ת''א מוליכה על ב''ש ב-2 נק' כשניצחון של ב''ש על פ''ת יחזיר אותה למקום הראשון עד למשחק של מכבי ת''א נגד הפועל רעננה.בב''ש לא רוצים עוד איבוד נקודות קריטי נגד קבוצת תחתית ומקווים שהפעם בניגוד למשחק נגד רמה''ש המשחק יסתיים בניצחון.

ההימור שלי: 1-3 לב''ש

רז 1978

New member
אחרי איבוד הנקודות המפתיע

שהיה לב"ש במשחק הקודם הפעם זה לא יקרה שוב וב"ש תנצח 0-2

afc2

New member
לעיני יו"ר ההתאחדות אבו ייטב

הלוזונים יצאו עם 3 נק' מוסרמיל

itzikon5352106

New member
בני סכנין-הפועל חיפה

אדוני השופט

http://www.youtube.com/watch?v=kUJnevqgAK8

שתי הקבוצות המפתיעות שציפינו שיהיו בתחתית מוצאות עצמן במקומות שמוליכים לפלייאוף העליון.לשתיהן 16 נק' כשסכנין רביעית וחיפה חמישית.אני בטוח שהן חותמות על המיקום שלהן גם בסוף העונה.

סכנין חזרה לנצח אחרי 3 משחקים ועשתה זאת בסטייל עם 1-3 בחוץ על מכבי פ''ת.חיפה עם שני הפסדים רצופים כשהאחרון בשבת היה מרגיז מאוד.היא אירחה את מכבי ת''א הוליכה 0-1,ספגה שוויון ואז הגיע אלי חכמון והמציא פנדל למכבי ת''א שהעלה אותה ל-1-2,שלומי דורה זעם על השיפוט והורחק ואח''כ עאהד עזאם הורחק גם הוא לאחר עימות עם חכמון.חיפה ספגה עוד אחד וסיימה בהפסד 1-3 אבל השערורייה הגדולה היא כמובן של חכמון,שופט בזיון,שאין דברים כאלה.

עזאם לא ישחק נגד סכנין אבל שלומי דורה הגיש ערעור על ההחלטה בנוגע להרחקתו ויעמוד על הקווים בשבת נגד סכנין והדיון בעניינו ייערך בשבוע הבא.אולי אם הוא ישיר לשופט ''אדוני השופט אדוני השופט זאת האמת וכל האמת אז למה אתה לי בית סוהר רושם אינני אשם אינני אשם'' זה יעזור לו והוא יצא זכאי...

לראשונה מאז פוטר מסכנין חוזר דורה לסכנין.הוא הגיע לסכנין במהלך עונת 10/11 והשאיר אותה בליגה.ב-11/12 הגיע עם הקבוצה לפלייאוף העליון וסיים במקום השמיני ובעונה שעברה פוטר לאחר המח' ה-26 ובמקומו הגיע מרקו בלבול והשאיר את הקבוצה בליגה.בקיץ האחרון חזר דורה הביתה להפועל חיפה ובינתיים הקבוצה נראית טוב יחסית לסגל שלה והכי חשוב בשבילה זה שהיא מעל מכבי חיפה בטבלה וניצחה אותה בדרבי

ההימור שלי: 1-1

שתי הקבוצות מאד מפתיעות לטובה

(יחד עם העולה החדשה מרעננה)

אני חושב שהביתיות תעזור לסכנין לנצח 0-2 עם שער בכל מחצית

itzikon5352106

New member
עירוני רמה''ש-בני יהודה

יכול להיות שזה נגמר

http://www.youtube.com/watch?v=KIP9khia_bY

דרור קשטן הוא המאמן המעוטר בכדורגל הישראלי ואחד הגדולים שהיו כאן.הוא זכה באליפויות,גביעים והגיע עם הפועל ת''א לרבע גמר גביע אופ''א אבל יכול להיות שזה נגמר? האם קשטן צריך להתפטר ואולי ללכת לעשות לביתו? בשביל מה הוא צריך את זה? בני יהודה נראית רע.היא במקום הלפני אחרון עם 5 נק',ניצחון בודד במח' הפתיחה על אשדוד ועוד שתי תוצאות תיקו נגד רעננה והפועל ת''א.במח' האחרון בני יהודה יצאה לעכו וחטפה 0-3 במחצית ורק בדקות הסיום צימקה ל-2-3.

הקבוצה משכונת התקווה בשנים האחרונות הייתה בצמרת,ואפילו הכריעה את האליפות אבל העונה משהו שם לא עובד.לבני יהודה אים כסף כמו שיש למכבי ת''א זה ברור אבל אם ניקח את עכו ורעננה אלו מועדונים בלי תקציב גדול שבינתיים נמצאות מעל בני יהודה.

לבני יהודה יש הזדמנות בשבת להשיג ניצחון שני העונה ואולי לעלות מעל לקו האדום אם מכבי פ''ת לא תנצח בב''ש.רמה''ש מגיעה מהמקום האחרון עם 3 נק' ועדיין ללא ניצחון.במח' האחרון היא יצאה לב''ש וכולם ניבאו שהיא תחזור עם 2-3 כדורים ברשת אבל רמה''ש הפתיעה וכמעט ניצחה וחזרה מבירת הנגב עם תיקו 0-0 שהעניק לה נקודה.אולי מכאן היא תצא לדרך חדשה

ההימור שלי: 1-2 לבני יהודה

למעלה