לוזון ליג-מח' 11

רמת השרון תשיג את ניצחונה הראשון

לא הגיע הזמן?
מתישהוא כל קבוצה צריכה גם לנצח וזה יקרה לה היום עם 0-1
 

itzikon5352106

New member
עירוני ק''ש-הפועל ת''א

יש בי אהבה

http://www.youtube.com/watch?v=PIkk1eGFplc

לראשונה מאז הביא לה אליפות היסטורית בעונת 11/12 רן בן שמעון חוזר לק''ש הפעם עם הפועל ת''א.האם יהיה מפגש בינו לבין איזי שרצקי? לחיצת יד אמיתית? לחיצת יד קרה? נחכה לשבת.

אין ספק שלבן שמעון יש אהבה לק''ש,הרי הוא אימן שם,העלה אותם ליגה וזכה באליפות היסטורית.אבל בשבת הוא ישים את כל האהבה והרגשות בצד וכל כולו יהיה בהפועל ת''א,הקבוצה שהאוהד מס' 1 שלה הוא כמובן אריק איינשטיין ז''ל.אני מניח שנראה את אוהדי הפועל ת''א מכינים איזו תצוגת עידוד יפה לזכרו והם מקווים שהנסיעה הארוכה לק''ש תסתיים בניצחון אדום שיוקדש לאוהד מס' 1.

הפועל ת''א מגיעה אחרי הפסד ביתי 2-4 למכבי חיפה במשחק חלש מאוד והיא כרגע במקום ה-6 עם 15 נק' כשק''ש מתחתיה במקום ה-7 עם 15 נק'.ק''ש די נמנמה העונה עד שבמח' האחרון יצאה לטדי והביסה את בית''ר י-ם 1-4.היו קצת ביקורות על ברק בכר אבל בשבת האחרונה הוא השתיק את כולם

ההימור שלי: 0-3 לק''ש
 

itzikon5352106

New member
אכן כן

כנראה הוא חיפש ביומן מתי הפועל ת''א מגיעה לק''ש והחליט לקחת חופשה
 
זה יהיה המשחק החלש של המחזור

ובמשחק הזה הרשתות לא יזוזו (אולי הרשתות החיצוניות) ושערים לא יובקעו

0-0
 

afc2

New member
המחזור המרכזי האמיתי

רב"ש חוזר לק"ש.

היה אמור לתפוס המון רכילות. כנראה שהפועל ת"א באמת בתקופת שפל חסרת תקדים שזה מעניין לכולם את ה.............................

(כל אחד ישלים)
 

itzikon5352106

New member
מ.ס אשדוד-בית''ר י-ם

למה לי לקחת לב

http://www.youtube.com/watch?v=PIkk1eGFplc

ההפסד במח' האחרון 1-4 בטדי לעירוני ק''ש הביא את אוהדי בית''ר י-ם למצב שבו הם השתוללו וקראו לאלי כהן ללכת הביתה.בית''ר הייתה שום וכלום דבר וזה היה המשחק הכי חלש שלה העונה.ההפסד הזה ייכנס לרשימת ההפסדים השחורה שכוללת את התבוסה 0-7 למכבי ת''א ב-00/01,את התבוסה 2-8 לבני יהודה במח' הסיום של עונת 93/94 ואת התבוסה 1-4 לבני סכנין ב-04/05 כשסכנין מוליכה כבר במחצית 0-4.הפעם האחרונה שבית''ר פיגרה 0-3 במחצית הייתה בעונת 02/03 כשהפועל ת''א הביסה אותה 1-4 בסיום.הפעם האחרונה שהיא פיגרה 0-3 במחצית בבית היה בעונת 02/03 נגד בני יהודה.לקראת סיום המשחק איציק זוהר כבש צמד ובית''ר הפסידה 2-3.

זה נראה שלאלי כהן אין שיטה,אין הרכב קבוע ובכל פעם הוא מאלתר משהו.טל כחילה בתפקידו כבלם פתח נגד ק''ש כקשר אחורי כשעל הספסל יש לכהן שחקנים שהעמדה הטבעית שלהם זה קשר אחורי.בית''ר סובלת מפציעות כשדור מלול חסר מאוד אבל אין שום הסבר הגיוני לתבוסה 1-4 נגד ק''ש שעד כה לא הרשימה יותר מדי והגיעה לטדי ונתנה הופעה.

אלי כהן עובר תקופה לא קלה בבית''ר,הקהל נגדו גם בניצחונות.זו תהיה תקופת מבחן עבורו כשלבית''ר יש משחקים קשים מאוד בתקופה הקרובה שעלולים להכריע את עתידו של כהן בקבוצה.כל מאמן חולם להגיע לבית''ר י-ם אבל בבית''ר כל משחק זה סיר לחץ.ניצחת-אתה אלוף העולם.הפסדת-לך הביתה יא ***

כהן יודע שבית''ר י-ם זה קרש קפיצה למועדונים הגדולים.אלי כהן 'השריף' הגיע לבית''ר אחרי שנים יפות במכבי הרצליה ועירוני ראשל''צ והביא לבית''ר אליפות ואח''כ המשיך לאמן במועדונים הגדולים.אלישע לוי אימן כמעט את כל הקבוצות הקטנות שהיו בליגה הבכירה(הפועל בית שאן,מכבי הרצליה,הפועל כפ''ס,עירוני ראשל''צ) וישב בבית תקופה עד שהגיע לבני סכנין הוליך אותה לצמרת ומשם הגיע למכבי חיפה.אלי גוטמן גם הוא התחיל בקבוצות קטנות והגיע עד הנבחרת.כהן ישמח לעשות את חצי הדרך שהם עשו,אבל מה שעבד בהפועל עכו לא עובד בבית''ר.

בינתיים כהן לא לוקח את זה יותר מדי ללב אבל הוא יודע שהוא הולך לעבור תקופה לא קלה אם בית''ר לא תשתפר.הבעלים אלי טביב הודיע שלא יהיה שינוי בעמדת המאמן ושבינואר ישוחררו שחקנים ויבואו אחרים ומי שלא רוצה להיות משוחרר יצטרך להוכיח שהוא ראוי ללבוש את החולצה של בית''ר.

אשדוד מגיעה אחרי הפסד חוץ 0-3 להפועל רעננה.לקבוצה 12 נק' כש-11 נק' היא השיגה בבית.בחוץ היא פשוט חלשה מאוד,בבית העונה היא ניצחה שלוש פעמים ועשתה פעמיים תיקו והיא עוד לא הפסידה בבית.האם בית''ר תהיה זו שתנצח אותה לראשונה העונה בבית?


רגע של נוסטלגיה


עונת 94/95,מח' 26.הימים הם לפני האיחוד בין עירוני והפועל אשדוד ועירוני אשדוד נלחמת כנגד הירידה ו-5 משחקים לסיום העונה מארחת את בית''ר י-ם שרוצה מקום בצמרת וכרטיס לגביע אופ''א.

את אשדוד אימן שייע פיינגבוים,את בית''ר יוסי מזרחי.לשניהם לא היה מושג שכמעט 20 שנה אחרי יהיו בובות שלהם,בובות שיככבו בתוכנית 'בובה של לילה'.

המחצית הראשונה סיפקה לנו 5 שערים.בדקה ה-21 עמיר תורג'מן קבע 0-1 לאשדוד.חלפו שתי דקות,ולדימיר גרשנייב השווה.בדקה ה-33 אלי אוחנה קבע 1-2 לבית''ר.בדקה ה-42 סרגיי טרטיאק מכשיל את אלון מזרחי ברחבה,יהושע לויה בהתחלה פוסק לכדור חופשי ואז משנה את ההחלטה לפנדל.מזרחי ניגש לבעוט ומבקיע,2-2.רגע לפני השריקה לסיום המחצית הראשונה סטפן שאלוי קובע 2-3 לבית''ר.בדקה ה-60 ברגיי טרטיאק שלח כדור אדיר לרשת,2-4.בדקה ה-78 אלי אוחנה הבקיע עוד אחד וזה 2-5 לבית''ר,תוצאת הסיום.

אשדוד ירדה בסיום אותה עונה ליגה וחזרה בעונת 97/98,בית''ר סיימה את העונה במקום ה-6.

תקציר המשחק:
http://www.youtube.com/watch?v=GAzlbK7Z5PA

ההימור שלי: 3-3
 

afc2

New member
המנצ'סטר סיטי של ישראל

אשדוד בבית תקרע את ירושלים מחר לגזרים. לא אתפלא אם ייגמר 3 ומעלה
 

GentlePunter

New member
בדיוק כתבתי את זה למישהו היום


גם אני מאמין שאשדוד תנצח, אבל בגול.
 

nyr1994

New member
השוואה לא במקום

סיטי מועמדת לגיטימית לתואר בממלכה
אשדוד ממש לא קרובה ביכולתה לכבוש שישיות ושביעיות
 

afc2

New member
כתבתי את זה בשבוע שעבר

אם לא ראית אז אתמצת.

בשרשור של הליגה האנגלית רשמתי האשדוד של אנגליה על מנצ'סטר סיטי חסרת היציבות.

ואז רשמתי הערה קטנטנה על כך שהפערים בין שתי הקבוצות, גם בהשוואה ליתר הקבוצות עצומים.

השבוע הזה, אם כל הערכה שלי ליתר הקבוצות, הודתי בפה מלא שמנצ'סטר סיטי היא האיכותית ביותר ומבחינת סגל מי שאמורה להיות המועמדת מס' 1 לזכייה באליפות. בפועל חוסר היציבות בין הבית לחוץ הורג אותם.

ותראה מי מצליחה לבנתיים הקבוצה הכי יציבה בליגה... זאת שהשם הנוסף שלה הוא חוסר יציבות
 
למעלה