לוזון ליג-מח' 11

itzikon5352106

New member
אוי בית"ר בית"ר

המצב על הפנים אלי כהן לא מתאים לקבוצה אריאל הרוש הציל את הקבוצה מתבוסה וכמעט הביא את השוויון הלא מוצדק, גם בצד השני השוער של אשדוד רועי משפתי בהופעת בכורה הראה שיש לו פונטציאל למרות שניר קלינגר לדעתי היה פזיז והדיח את אופיר מרציאנו מהשער שלא בצדק.

בית"ר נכנסת לתקופה לא קלה כשהיא תפגוש את מכבי תל אביב סכנין ובאר שבע וקשה לי לראות אותה מנצחת לפחות פעם אחת.

ifa1111

New member
הסגל חלש

העונה אני כמעט ולא רואה את בית"ר 2-3 משחקים זה כל מה שראיתי מהקבוצה מתחילת העונה וגם הפעם לא ראיתי אף לא דקה מההפסד לאשדוד.
ובכל זאת אומר שאין מה למהר לפטר את אלי כהן כי מדובר במאמן שדווקא כן הצליח עם קבוצות בתקציבים האלה, כמובן שבית"ר זה מקום שונה מקבוצות השרון.
השאלה שצריכה להישאל היא האם הסגל הזה לא מוציא מעצמו את מה שהוא יכול. אני חושב, על סמך תוצאות בלבד לא על סמך יכולת במגרש (שוב כי אני לא רואה) שהתשובה היא שזהו סגל גרוע ואסור לצפות ליותר. בנוגע למאמן הוא לא אחראי למרבית הרכש, בעיקר הזה כך שגם פה האשמה לא צריכה להיות מופנית אליו.
האם יבוא או לא יבוא חיזוק בינואר לסגל החלש הזה זו שאלה הרבה יותר בוערת מאשר זהות המאמן.

לגבי ההמשך בית"ר כבר כמה שנים דווקא מצליחה נגד הקבוצות הגדולות וקבוצות הצמרת ככה שאני לא הייתי בונה על 0 מ-9.

afc2

New member
הצעת יעול

צ'רלטון יקבל את זכויות השידור של את כל משחקי המחזור, ומשחק אחד מרכזי שאותו תבקש ההתאחדות, יפתח לכולם (כפי שהיה אמש)

afc2

New member
אני מאוד שמח שאתה מרוצה מהמצב

אבל הכדורגל הישראלי מפסיד.

מי אמר שבית"ר ירושלים-מכבי ת"א גדול יותר מהפועל ת"א-אשדוד? בטח לא ערוץ 1...

אל תהיה הסנגור עכשיו של הכדורגל הישראלי

זאת כולה בחירה לא טובה של ערוץ ששילם על הזכות לבחור, איפה זה שנשמע שערוץ שמשלם לא בוחר ומה הקשר לטובת הכדורגל השד יודע. ובכל זאת, בית"ר לא דומה לכלום ומכבי תיתן לה כמה חתיכות,אתה טוב רק בהסתכל על שמות. באשדוד בטוח שיהיה משחק צמוד.

afc2

New member
אוי ואבוי אם זה קו המחשבה שלך

שאתה מנסה להסביר לי למה בית"ר-מכבי ת"א משחק פח אשפה והפועל ת"א-אשדוד משחק פצצה.

למעלה