לוזון ימסור הודעה

liron292

New member
לוזון ימסור הודעה

הנהלת הפועל ת"א הזמינה את התקשורת ל-12:00 בצהריים לאימון הפועל ת"א, בה אמור המאמן גיא לוזון למסור הודעה. לא ברור באיזה עניין ידבר לוזון, האם על עתידו או האם בעניים פרשת ההימורים לפי דעתי על פרשת ההימורים. מה אתם אומרים?

לילולה

New member
סתם, סערה בכוס מים

מנסה לעשות שריר, וזה עוזר כי? שמוק שיתפטר וזהו.....

liron292

New member
לא בדיוק סערה בכוס מים

היות ועכשיו אין לנו בכלל התקפה אין לנו הגנה, ולר נדבר על הקישור. אני כבר לא יודע מה יעלה בגורל הקבוצה השנה. איך נתגבר על התצוגות המבישות אסולין עובד, ואנטבי עכשיו לא ישחקו הרבה משחקים. מוזר אנטבי המון שנים בהפועל. ידוע שהוא משחק קלפים. אבל הוא סמל לא קטן, תמוה שבימי לוזון הוא מעיך סמלים כדוגמת סלים,אבוקסיס,אנטבי,ברדה,וורמוט.

just adiki

New member
ורמוט וברדה בכלל לא סמלים../images/Emo31.gif

אפשר לקרוא להם שחקנים משמעותיים. שלמרות שורמוט לא קיבל מהמאמנים את הרושם שהוא שחקן משמעותי בקבוצה. הוא היה שחקן ספסל שעושה מהפכים למרות שלפי דעתי הוא היה מאוד משמעותי. ואני חושבת שאחרי כ"כ הרבה שנים אפשר לתת ליגאל עונש יותר קל. ולא להעניש אותו בהשעייה.

just adiki

New member
לפי דעתי הוא הולך לדבר על השינוי של הקבוצה...

הוא לא הולך להתפטר, הלוואי שכןןןןןןןןןןן יואוווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!111 אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
סליחה, פרץ התרגשות מהמחשבה
. בטח הוא הולך להגיד כל מיני בלה בלה בלה שהקבוצה בלה בלה בלה ושיהיו שינויים והפועל ת"א מועדון גדול. אבל יואו אמן שהוא מתפטררררררררררררר

לילולה

New member
אני שואלת:איך יש להם ביצים?!?!?!

במצבה של הפועל היום להשעות את כל ההתקפה............... אוחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם סתם לעשות שריר............ מה קרה? (כמו שאמרתם "זה ידוע........") סביר להניח שאין להם, קבוצה של נקבות......

the red dragon

New member
אתה בסדר?

אין לשחקנים האלה כבודדד הם עושים לנו את המוותת לא אכפת להם מאיתנוו מגיע להםם מי יתן וכולם יקבלו עונשים כבדים אמן מצידי שיעיפו את כולםם מזה הולכים להמר אחרי המשחק בבלגיה? מה לא אכפת להם שהפסידו!! זונות! אני אחרי זה הלכתי ברחוב ובעטתי בדברים והם הלכו לקזינו ושמו על כולם זין! אין להם בושה לשחקנים האלה שילכו הבית וגם היגאל אנטבי הזה לא מתבייש כמה תפסתי ממנו פחח

לילולה

New member
תיקון טעות- שאלת לא נכון......./images/Emo4.gif

השאלה האמיתית היא אם
אתה
בסדר??????? שמע בלעדיהם אין לנו קבוצה
(כמה שעצוב להגיד את זה......) הם לפחות פעם בעשור..... (אם בכלל) מודעים לשער......... ולפעמים, לפעמים, לפעמים, מכניסים גול........ עדיף מכלום........

just adiki

New member
../images/Emo41.gifאנטבי, אסולין ועובד הושעו מהקבוצה../images/Emo41.gif

הם צפויים לקבל קנס כבד מאוד והם לא ישחקו יותר תחת הדרכתו של לוזון. שאומרים הדרכתו של לוזון, אני מקווה שמתכוונים ל-2 משחקים וזהו
אנטבי
זה לא היה בסדר שהוא הימר אבל... אנטב
. שונאת אותך גיא לוזון
שונאת
. בישיבה עוד שדיבר לוזון על ההתקפה של התקשורת נגד משפחתו...

adi cb14

New member
פעלו נכון...

מי שמהמר ככה במצב הזה של הקבוצה ביום של הפסד לא צריך אותו בקבוצה. אנטבי למרות כל השניים לא הצליח להיות סמל גדול כ"כ ועכשיו מבינים למה... תאמינו לי שאבוקסיס או טעומה לא היו הולכים להמר ביום אחרי הפסד אלא היו יושבים מבואסים בחדר. עובד בכלל אחרי האמון שלוזון נתן בו מוכיח למה הוא בחיים לא היה ולא יהיה שחקן גדול... עם קצת יותר שכל עובד ממזמן בקבוצה טובה באירופה.

zoro5

New member
מה עוד צריך לקרות ......

כדי שגיא יעזוב אותנו ? בזמן קשטן זה לא היה קורה ! אין להם כבוד למאמן ! כי אין למאמן פיגורה ! מתי המעחרים בהנהלה יבינו את זה ? גיא לוזון זה בלון נפוח ! תבינו כבר , עונה של פוקסים בפ"ת לא אומרת כלום ! אין לא עבר ולצערי נראה שגם לא עתיד ! ואני כותב את זה בכאב !

liron292

New member
על מה כל המהומה?

אסולין אנטבי ועובד הלכו לקזינו אחרי משחק. OK אם הם היו הולכים לפני משחק הם היו פוגעים בהערכותם למשחק. אבל אחריי המשחק אם הם הולכים לשחק סוני או קלפיפ בחדרים או בקזינו מה זה משנה? הם יכולים לישון בטיסה, בביתם אז על מה המהומה? רצו לעשות בלאגן שאהודים קצת ישתקו אז עושים סערה מכלום. אולי אני לא מבין. לא אכפת להם? זה לא נכון כל הפסד פודע בכיס שלהם אז לדעתי לכל שחקן אכפת

למעלה