לוזון חזר לאורווה

ירדן717

New member
לוזון חזר לאורווה

חתם ל3 שנים. אני מאחל לו שיהרוס את פ"ת ושתרד ליגה שנה הבאה. עוד שבועיים אנחנו נגדם אני מקווה שננקום בו על העונה שהוא הרס. כמה צפוי

liron292

New member
גיא לוזון-שיהיו לך 3 שנים שחורות

שיהיה לך רק שחור, שתראה רק הפסדים שלא תראה נקודות אינשאללה שתנחל רק אכזבות א.לא בגלל שהרסת אותנו ב.לא בגלל שנכשלת בכל מה שהבאת ג.לא בגלל שהבאת שחקנים גמורים כמו:רועי דיין,סבג,אבגי',גו'ניור ועוד ועוד. ד.לא בגלל שהעפת את אבוקסיס כי דוד שלך אמר שהוא יחבל לך בקבוצה בגלל שאתה נקבה אתה לא היית גבר, רצית את כל הכסף, לא רצית לצאת בידיים ריקות המשפחה שלך שאוהדי ביתר מקללים כל משחק (איך אני שמח) הדוד שלך שתפר עוד חוזה וקומבינה עם ההנהלה של הפועל כדי שמוני לא יסתכסך עם הבוס שלו (אבי לוזון), לא הודת שנכשלת בגדול בכל התחומים. לא עזבת מזמן, עזבת רק אחריי שנכשלת, ספגת אין ספור עלבונות והפסדים, נכשלת ללא הפסקה רק בגללזה לא אשכח ולא אסלח לא אפסיק לקלל אותך תבוא לבלומפילד אנחנו מחכים לך

ירדן717

New member
כמה דברים נאמרו עליו..

וזה אף פעם לא יגמר .. אני מסתפק בלאמר שאם גוטמן היה איתנו מתחילת העונה, מביא את הבולגרים במקום כל הברזילאים האלה עם המחירים המנופחים והיה בונה את הקבוצה היינו עכשיו במקומות 2-6

just adiki

New member
אני מאחלת לו ניצחון במשחקו הראשון

כי זה נגד בני-יהודה ומיד אח"כ שפל של הפסדים

מתכננים להביא לו פרחים...

ואני שואל ....על מה? על זה שהוא הרס אותנו או על זה שהוא הפרובוקטוב הכי גדול במדינה (כמובן שיש עוד 1001 סיבות)

just adiki

New member
על זה ש...

ההנהלה המטופשת שלנו מתחנפת לכל משפחת הלוזונים. זאת גם הסיבה שהפועל ת"א זאת שמפטרת מאמנים שלא מביאים תוצאות מהר, השאירה את לוזון כ"כ הרבה זמן. וגם בסוף היא לא זאת שהעיפה אותו הוא כביכול זה שהחליט לעזוב. טפשים. מה הם מלקקים למגעילים האלה
.

אבן 11

New member
יש קואליציה מעניינת בין אוהדי ביתר להפועל

בעניין הלוזונים כמובן.

ירדן717

New member
הא!!!!../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo97.gif

הנהלת הפועל יוצאת נגד הלוזון הזבל הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://one.co.il/Article/109377.html עוד בכתבה: פאביו ג'וניור נשאר עד סוף השנה לפחות, מה שאומר שלא יבוא זר נוסף. (כזכור יש לו חוזה לשנתיים)

אבן 11

New member
ירדן

אתה וטרול אחים? אם כן מי הגדול? אני סתם שואל מסקרנות.

ירדן717

New member
כה ...

אנחנו תאומים ואני גדול בשתי דקות... היה כבר דיון לפי דעתי

just adiki

New member
איזה חצוף הבנאדם הזה.

הוא בנה את השלד של הקבוצה, הוא הרס את השחקנים אחד אחד. אין להם חוסן מנטלי ושחקנים שהיו אור בכדורגל הישראלי פשוט כבו. מאז שגוטמן הגיע לפחות ניצחנו-2 משחקים ואנחנו כובשים. שאיתו ניצחנו רק את הדרבי ב-1:0 וגם גול בפוקס ובכלל לא כבשנו. על מה הוא מדבר?! הוא הנזק של הקבוצה, הוא גרם לנו להראות כמו שאנחנו נראים. אינשאללה ידע הפסדים כל ימי חייו ושנפרק אותו בעוד שבועיים! סוף סוף ההנהלה אומרת את מה שצריך להגיד והכניסה לו, מי החצוף הזה שימשיך להתגרות בנו ככה? הוא קיבל גיבוי מההנהלה כאילו הוא עבד במועדון של המשפחה שלו, שיסתום ת'פה ויגיד תודה ולא ימשיך לעסוק בזה. ומי הוא שיחליט ליוסי אם הוא היה צריך לפרוש או לא?! מה הוא מבין בכלל בשחקנים ובכדורגל?! אביב תתכונן למשחק בעוד שבועיים אם לא תהיה לי הסעה אני באה איתך, לצאת נגדו ביציע-את זה אני לא אפספס! בקשר לפאביו, חבל שלא שמענו על איזה מאמצים להחזיר את זיטו, בראין התחילת עונה הוא לא היה ממש מרוצה ברומניה כך שחבל שהם לא בדקו מה קורה שם.

אבן 11

New member
מזל שהביאו להפועל את גוטמן.

אלי הוא מאמן מצויין. סה"כ בשישה משחקים הוא הביא לקבוצה 6 נקודות , זה לא רע בהתחשב בשני הנתונים הבאים. א. הוא קיבל קבוצה מפורקת לחלוטין. ב. יריבותיה של ה. תא לתחתית גם בני יהודה וגם אשדוד הביאו פחות נקודות ב-6 משחקיהן האחרונים.

למעלה