לווסטרנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פפוניטה

New member
לווסטרנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכל הווסטרנים הנמצאים בפורום. יש לי שאלון קצר שאשמח אם תמלאו: 1. באיזה חווה אתם רוכבים? 2. מי המדריכ/ה שלכם? 3. מה השם!!! (כמובן)? 4. האם אתם מתחרים בתחרויות הליגה השנה של ההתאחדות? 5. אם כן על איזה סוס? 6. ובאיזה מקצה?

פפוניטה

New member
אני יענה

1. אני רוכבת בחוות אלונים 2. המדריכה שלי היא -לי ביטי (בקרוב תוחלף!!!) 3. שמי עמית טרופ 4. אני מתחרה בתחרויות השנה 5. על הסוס שייח (לצערי!!!!!!!!!!!!!!!! חרא סוס.) 6. אני מתחרה במקצה טרייל עד גיל 15 ירוקי!

IstarinCale

New member
או!

עכשיו לפחות רואים שזה לא פורום שכולו אינגליש ;) 1. סוסים בכפר, כפר סירקין. 2. יש את אמילי (שאני לא יודע את השם משפחה שלה :\), יוני בר אור, וקאיה אחישר. 3. שם שלי מי? שלי? עמית מיכאלי .. P: 4. בטח! הכי כיף! אבל פספסתי תחרות אחת בוורד הגליל (לא האחרונה) :\ 5. ווקר :) סוס גדול ושמן אבל סבבה :} 6. טרייל עד 15 ירוקי (הכי טוב שלי היה מקום 4 בתחרות האחרונה)

מתנוטי

New member
אני יענה...

1.רכבתי עד עכשיו ביסעור ואני עובר לאלונים... 2.לא יודע פעם הוא היה עומר גרינבוים ( דרך אגב מדריך ענק)!! 3. מתן נוטי 4. לא רק עכשיו הצטרפתי לאלונים

פפוניטה

New member
הצטרפת לאלונים?

היי...אני שם כבר כמה שנים. מי המדריך שלך? ומתי אתה רוכב?! ובן כמה?

מתנוטי

New member
לא יודע ביום שני יש לי שיעור ראשון.

ביום שני בשעה שש.... אני בן 14

פפוניטה

New member
חשוב!

קוראים לי עמית! אני מסיימת שיעור בשש, ביום שני! אז כנראה שניפגש! מי המדריך/ה שלך אתה יודע? ומאיפה אתה?

מתנוטי

New member
אני ליד כרמיאל... במשגב אם את יודעת

איפה זה.... מיובלים... מאיפה את? את יודעת איזה קבוצה יש בשש.... כאילו מהם יודעים...ואני לא יודע מה השם של המדריך..

פפוניטה

New member
בקשר לשיעור שלך

יש בשש שני שיעורים! באחד אני עוזרת! ונראה לי שאתה תצטרף אליו! זה השיעור שרונן מדריך בו, ויש בו שתי ילדות (מיטל ונטלי), זה שיעור נורא נחמד-ורונן הוא אחלה מדריך! הם יודעות הרבה דברים ואתה כנראה תהיה איתם! תתקשר לחווה ותשאל אותם מי המדריך שלך! *אני מטבעון!

kampos

New member
עונה

1.אני רוכבת בחוות אלונים 2.המדריך שלי הוא אשיר קול 3.אני מתחרה בתחרויות השנה 4.על "רעם" 5.ברינינג עד גיל 12

למעלה