לוווווול

gogatsu

New member
אגב תמונות שרצו על המחשב...

לא לכל דמות היה להם רפרנס. וכן, בנוגע לפרופס, אני מסכימה... היו דברים ממש מדהימים שם >>

CibiHeart92

New member
באמת לא להכל היה רפרנס

אבל זה כבר משהו שלאמא''י אין שליטה עליו, אמרו לאנשים שאם הם רוצים שתהיה תמונה שירשמו באתר עם לינק שעובד... מה שכן חבל זה שלא הקרינו את התמונות על המסך הגדול, שגם לקהל יהיה רפרנס...

meianeko

New member
לדעתי..

יש המון פוטנציאל לעניין של הקטוגריות, זה פשוט לא בוצע מספיק טוב עדיין. יש הרבה הפרדות שעדיין צריכות להיעשות כדי להפוך את זה לאידאלי ושוויוני. אני שמחה שהלחץ שהפעלנו גרם להם להבין שיש להפריד זוגות מקאסטים, כי לקאסט גדול יש את האיכות הכמותית שזוג לא יכול להשתוות אליה.. היה צריך בהחלט להפריד בין אנימה למשחקים, וכן לדעתי צריך להוסיף קטגוריה של פרופס, כי הרי לא לכל דמות יש איזה פרופ מגניב ומרשים, שהיא יכולה לנפנף בו ולקבל אקסטרה ניקוד, וזה לא הוגן להקטין את הסיכויים של המתחפש בגלל פרט כל כך טכני.. ותקנו אותי אם אני טועה, אבל הבנתי שגם הורידו את הקטגוריה של הלוק-אלייקס? בכל מקרה, חשוב לי להדגיש שאני לא באה לתקוף, אני מאוד בעד העניין ולכן חשוב לי להעיר ולהציע כדי לשפר בפעם הבאה~!

Serf SaN

New member
לא הורידו. :0

"הדומה ביותר לדמות" זכתה איזו ילדה חמודה כזאת עם תלבושת ירוק זית כזאת..לא זוכר מאיזו סדרה. ^^

akane

New member
הבהרה לגבי התחרות:

השופטים ששפטו היו שתי הנציגות של בצלאל, והמרצה רז גרינברג שיותר ממבין באנימה ומנגה. מולם היו תמונות של מי ששלח תמונה בהרשמה המוקדמת באינטרנט, ובשל שאלות רבות של הנציגות מבצלאל, גם נציג מאמא"י ישב איתן על מנת להסביר. לגבי הפרדה של משחקים מאנימה- היתה אחת. גם בתחרות יחידים וגם בתחרות קאסטים והיה את "הקוספליי הכי טוב ממשחק", ואת "הקאסט הכי טוב ממשחק" שלבסוף נקרא מקום ראשון ושני בגלל קטע טכני. גם קטגוריה של פרופס היתה - "האביזר הכי טוב". ולא, לא הורידו את הקטגוריה של לוק-אלייק, זה פשוט נקרא "הכי דומה לדמות". ומצחיק שעכשיו אומרים שלא היו מספיק קטגוריות, וכאשר פרסמנו באתר על התחרות רשמו לנו שיש יותר מידי ושזה מוגזם ~_~ לגבי דעתי האישית על השפיטה בתור עינב, בתור קוספליירית, ללא שום קשר לאגודה: לדעתי עדיין לא נעשה צדק של ממש :X היו הרבה אנשים שלדעתי האישית הגיע להם לזכות יותר מאחרים, כמו הטידוסים, פיי מטסובאסה, אודין ספיר, הפיי מקאובוי ביבופ, הקאטאמארי ועוד המווווון אנשים שאני לא זוכרת כרגע. אני שמחה שהבאנו הפעם שופטים מבחירה מקצועית יותר, ולא אנשים ראנדומאליים שלא קשורים לכלום, אבל עדיין ההחלטות שלהם לדעתי האישית לא היו הנכונות ביותר... אבל לפחות הפעם אין את ענן הערפל שיושב מעל כל כנס - "ערפל הפרוטקציות" המרגיז שהטריד את מנוחתם של אינספור קוספליירים. אני מקווה שלפעם הבאה נמצא את השילוב הראוי יותר בין אנשים שיותר מבינים בקוספליי בצורה ספציפית בין אם הם מרצים מומחים או מרצי קהילה ובין אנשי מקצוע. ואז אולי גם אני אוכל להשתתף בתחרות.... T____T

Serf SaN

New member
יש לי שאלה אחת קטנה -

למה תחרות הלייב אקשן לא התקיימה בסוף? הלייב אקשן היו, אבל לא הייתה שפיטה כלל, לא נאמר שום דבר, ובסופו של דבר יצאנו ממש מבולבלים מכל הסיפור. אפשר קצת הסבר? :X

HeineW

New member
השמלה המנופחת שלה יכולה להכיל קאסט שלם בפנים!

הנה, היא יכולה לנצח ב_כל_ הקטגוריות XD

akane

New member
WTF XDDDDDDDDD

ואי, באמת לא ניסיתי להחביא אף אחד מתחת לשם ם.ם חייבים לנסות את זה במפגשוטס D:

HeineW

New member
לאלא

חביב השופטים היה הלינק שניגן באוקרינה 3: פשוט הוא הלך הביתה לפני שהכריזו על המנצחים אז אלון לקח בשבילו את הפרס כדי להביא לו היום בבסיס... סנפאי~ D:

HeineW

New member
כי אני לא הייתי אמורה בכלל לבוא XD

אבא שלי הבטיח לי שהוא יחזור מהעבודה בסביבות אחת-עשרה אבל הייתה לו נפילת מערכת בעבודה והוא היה צריך לתקן את הכל... אז נתקעתי בבית עד איזה 2 עם אחותי כשקפץ לי רעיון גאוני לראש! לנסוע איתה ליבנה ולהביא אותה לאבא D: אז נסענו ליבנה, תקעתי אותה עם אבא ואז מיבנה נסעתי ברכבת אליכם X: באתי בסביבות חמש ורבע.

CibiHeart92

New member
ואאאההה ;;

לפחות ראיתי אותך

pokegirl

New member
שוגו קארה זכו מקום 2 בקאסטים

כי הם רצו לתת גם למשחק וגם לאנימה.

CibiHeart92

New member
זה נכון, היה גם לאנימה וגם למנגה O:

אבל איזה מהשוגו צ'אקרות זה היה? כי היו שניים ולא ממש הבנתי איזה מהם.

Serf SaN

New member
היה קאסט

שהיה בו את אותה דמות, שלוש פעמים, רק בצבעים שונים. [אדום כחול וירוק] והיה קאסט נוסף, זה שזכה, שהיו אלה. ----->

pokegirl

New member
הקאסט שאותו דבר רק בצבעים שונים

הוא לפי המנגה (או הכריכות שלהם לפחות, לא התעמקתי בשוגו קארה) וזה לפי האנימה (כנ"ל)

למעלה