הבהרה לגבי התחרות:
השופטים ששפטו היו שתי הנציגות של בצלאל, והמרצה רז גרינברג שיותר ממבין באנימה ומנגה. מולם היו תמונות של מי ששלח תמונה בהרשמה המוקדמת באינטרנט, ובשל שאלות רבות של הנציגות מבצלאל, גם נציג מאמא"י ישב איתן על מנת להסביר. לגבי הפרדה של משחקים מאנימה- היתה אחת. גם בתחרות יחידים וגם בתחרות קאסטים והיה את "הקוספליי הכי טוב ממשחק", ואת "הקאסט הכי טוב ממשחק" שלבסוף נקרא מקום ראשון ושני בגלל קטע טכני. גם קטגוריה של פרופס היתה - "האביזר הכי טוב". ולא, לא הורידו את הקטגוריה של לוק-אלייק, זה פשוט נקרא "הכי דומה לדמות". ומצחיק שעכשיו אומרים שלא היו מספיק קטגוריות, וכאשר פרסמנו באתר על התחרות רשמו לנו שיש יותר מידי ושזה מוגזם ~_~ לגבי דעתי האישית על השפיטה בתור עינב, בתור קוספליירית, ללא שום קשר לאגודה: לדעתי עדיין לא נעשה צדק של ממש :X היו הרבה אנשים שלדעתי האישית הגיע להם לזכות יותר מאחרים, כמו הטידוסים, פיי מטסובאסה, אודין ספיר, הפיי מקאובוי ביבופ, הקאטאמארי ועוד המווווון אנשים שאני לא זוכרת כרגע. אני שמחה שהבאנו הפעם שופטים מבחירה מקצועית יותר, ולא אנשים ראנדומאליים שלא קשורים לכלום, אבל עדיין ההחלטות שלהם לדעתי האישית לא היו הנכונות ביותר... אבל לפחות הפעם אין את ענן הערפל שיושב מעל כל כנס - "ערפל הפרוטקציות" המרגיז שהטריד את מנוחתם של אינספור קוספליירים. אני מקווה שלפעם הבאה נמצא את השילוב הראוי יותר בין אנשים שיותר מבינים בקוספליי בצורה ספציפית בין אם הם מרצים מומחים או מרצי קהילה ובין אנשי מקצוע. ואז אולי גם אני אוכל להשתתף בתחרות.... T____T