התודה לנשר כמובן
S shlulit New member 23/11/02 #1 לוגים- שאלה: ../images/Emo182.gif אי שוויונים יש לי בסיס אחד X ובסיס אחד X+2. מה עושים? מעבירים לאותו בסיס? אם כן מה עושים אח"כ? לא מאמינה ששכחתי..
לוגים- שאלה: ../images/Emo182.gif אי שוויונים יש לי בסיס אחד X ובסיס אחד X+2. מה עושים? מעבירים לאותו בסיס? אם כן מה עושים אח"כ? לא מאמינה ששכחתי..
ה הנשר הנובח New member 23/11/02 #6 ../images/Emo13.gif אני ממש נביא... ../images/Emo107.gif הוא שאמרתי - תהפכי הכל לבסיס 3 והמשוואה תסתדר. אם לא יוצא לך - תחזרי לכאן.
../images/Emo13.gif אני ממש נביא... ../images/Emo107.gif הוא שאמרתי - תהפכי הכל לבסיס 3 והמשוואה תסתדר. אם לא יוצא לך - תחזרי לכאן.
S shlulit New member 24/11/02 #9 ../images/Emo128.gifהפתרונות לא יוצאים לי טוב../images/Emo182.gif יצא לי- X גדול מ- 2 בני גורן טוען שהפתרונות הם: X בין 1 ל- 0 ו- X גדול מ- 2.
../images/Emo128.gifהפתרונות לא יוצאים לי טוב../images/Emo182.gif יצא לי- X גדול מ- 2 בני גורן טוען שהפתרונות הם: X בין 1 ל- 0 ו- X גדול מ- 2.
S shlulit New member 24/11/02 #10 ../images/Emo29.gif../images/Emo26.gifעזרה בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif מחר המבחן
ט טלמון סילבר New member 24/11/02 #12 הערונת קטנטונת במקרה ב´ אפשר לחסוך את החישוב: 1 חלקי מספר שלילי תמיד קטן מ-2 חלקי מספר חיובי. כמובן, אם חיסכון כזה לא יבלבל יותר את השואלת...
הערונת קטנטונת במקרה ב´ אפשר לחסוך את החישוב: 1 חלקי מספר שלילי תמיד קטן מ-2 חלקי מספר חיובי. כמובן, אם חיסכון כזה לא יבלבל יותר את השואלת...
ה הנשר הנובח New member 23/11/02 #3 תשובה ../images/Emo107.gif מעבירים את שני הלוגים לבסיס המספרי שמופיע בשאלה. למשל אם מופיע המספר 2 על כפולותיו במשתנים, הופכים הכל לבסיס 2 , ואז המשוואה מסתדרת.
תשובה ../images/Emo107.gif מעבירים את שני הלוגים לבסיס המספרי שמופיע בשאלה. למשל אם מופיע המספר 2 על כפולותיו במשתנים, הופכים הכל לבסיס 2 , ואז המשוואה מסתדרת.
S shlulit New member 23/11/02 #7 ../images/Emo41.gifחזקות- ../images/Emo182.gif מה התחום קיום בחזקות (שוויונים ואי שוויונים)- זכור לי שזה לא בדיוק אותו דבר. באחד מהם יש 4 מקרים ובאחד 5 מקרים או משהו כזה? משהו שקשור ב- 0 ובפלוס מינוס 1. מראש
../images/Emo41.gifחזקות- ../images/Emo182.gif מה התחום קיום בחזקות (שוויונים ואי שוויונים)- זכור לי שזה לא בדיוק אותו דבר. באחד מהם יש 4 מקרים ובאחד 5 מקרים או משהו כזה? משהו שקשור ב- 0 ובפלוס מינוס 1. מראש