לוגים - הסאגה נמשכת!
F Fingertip New member 3/9/02 #2 הפתרונות לא הכי יפים, נכון? מצ"ב. נפעיל לוגריתם על שני האגפים של 1, ומשם טכניקות אלגבריות. שים לב שהפתרונות סימטרים, שכן יכלנו להחליף את התפקיד של Y ו-X. אהד.
הפתרונות לא הכי יפים, נכון? מצ"ב. נפעיל לוגריתם על שני האגפים של 1, ומשם טכניקות אלגבריות. שים לב שהפתרונות סימטרים, שכן יכלנו להחליף את התפקיד של Y ו-X. אהד.
T Twinsen New member 3/9/02 #3 טעית... הפתרונות הן 5,25 בהתאמה והשאלה שלי היא איך אני יודע שיש שני זוגות!
F Fingertip New member 3/9/02 #4 Tבל 5,25 לא פותרים את המשוואות! תבדוק! log25=1.39, ואז המשוואה הראשונה לא מתקיימת. log 5 = 0.69, ואז שוב המשוואה הראשונה לא מתקיימת. אתה בטוח שאלה המשוואות הנכונות? אהד.
Tבל 5,25 לא פותרים את המשוואות! תבדוק! log25=1.39, ואז המשוואה הראשונה לא מתקיימת. log 5 = 0.69, ואז שוב המשוואה הראשונה לא מתקיימת. אתה בטוח שאלה המשוואות הנכונות? אהד.
T Twinsen New member 3/9/02 #5 אופס... כל הלוגים הם בבסיס 5 ושוב, אני לא מחפש את הפתרון, אני רוצה להבין למה יש שני פתרונות,ואיך אפשר לראות את זה
אופס... כל הלוגים הם בבסיס 5 ושוב, אני לא מחפש את הפתרון, אני רוצה להבין למה יש שני פתרונות,ואיך אפשר לראות את זה
F Fingertip New member 3/9/02 #6 אה... אם תפעיל לוגריתם על השוויון הראשון, תקבל משוואה עם מכפלה. לאלו לפעמים יש שני פתרונות. אני חושב. אהד.
אה... אם תפעיל לוגריתם על השוויון הראשון, תקבל משוואה עם מכפלה. לאלו לפעמים יש שני פתרונות. אני חושב. אהד.
F Fingertip New member 3/9/02 #7 ובנוסף... לאחר הפעלת הלוגריתם, שים לב שאפשר להחליף את התפקידים של X ו-Y, ולכן כל עוד הפתרון אינו X=Y, תמיד יהיו שני פתרונות... אהד.
ובנוסף... לאחר הפעלת הלוגריתם, שים לב שאפשר להחליף את התפקידים של X ו-Y, ולכן כל עוד הפתרון אינו X=Y, תמיד יהיו שני פתרונות... אהד.