קאפיש
J J To The Lo New member 30/6/03 #22 עכשיו תבחרי לוגו אהוב.. מהגלריה ותשלחי לי מסר אני מצטערת שאני כזאתי קרציה אבל יש לי מידע מעניין ביותר
עכשיו תבחרי לוגו אהוב.. מהגלריה ותשלחי לי מסר אני מצטערת שאני כזאתי קרציה אבל יש לי מידע מעניין ביותר
° ° Glow Girl ° New member 30/6/03 #23 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifעכשיו אני גם סקרנית
J jenni from the block New member 30/6/03 #24 מישהו יכול לשלוח לי את הסמל של... תפוז אני גם רוצה לעשות לוגו
J J To The Lo New member 30/6/03 #27 כן,קיבלתי את המסר שלך ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לאאאאאא נתן לי לישון!!!!
כן,קיבלתי את המסר שלך ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לא נתן לי לישון ארז לאאאאאא נתן לי לישון!!!!
° ° Glow Girl ° New member 30/6/03 #29 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifהוא לא נתן לך לישון, כי נורא רצינו שתבואי למפגש פורום ואם כבר, אז חבל שהרבה לא הגיעו מכל מיני סיבות, במיוחד אלה שהבטיחו לבוא
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifהוא לא נתן לך לישון, כי נורא רצינו שתבואי למפגש פורום ואם כבר, אז חבל שהרבה לא הגיעו מכל מיני סיבות, במיוחד אלה שהבטיחו לבוא
Q QueIronia New member 30/6/03 #31 ../images/Emo80.gifמי שהיה יודע איך היה../images/Emo70.gif לי אין כוח לעשות סיכום, סורי... (רק עכשיו חזרתי הביתה...)
../images/Emo80.gifמי שהיה יודע איך היה../images/Emo70.gif לי אין כוח לעשות סיכום, סורי... (רק עכשיו חזרתי הביתה...)