לוגואים!

J To The Lo

New member
לוגואים!

איזה כיף שאני יודעת ואתם לא חחח..סתם! מי שעדיין לא הצביע,מוזמן לשלוח לי את ההצבעה שלו ואם כולם יצביעו היום אחרי משחק החיים(קובי!!לא...)אני אודיע על הזוכה

QueIronia

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo51.gif ו-../images/Emo124.gifמה קורה לכם../images/Emo35.gif

שאתמול בערב יש רק שתי הודעות
מה אתכם

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifעדכנתי חתימה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

נו, מה דעתכם

jlo9

New member
הרגע הייתי בצ'אט עם....

לירון וייסמן (ליה) וגיא אריאלי (ירון) בוואלה ושיגעתי אותם שעה ושאלתי אותם אם הם אוהבים את ג'ניפר..חחח וגיא ענה שכן שהוא מת עליה ויש לה גוף סקסי ומדהים ולירון אמרה שהיא פצצה! איזה מתוקים הם!

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifרעיון טוב, אבל שניהם די

מעצבנים (בעדינות). במיוחד ירון עם האצבע הזו שלו שהוא כל הזמן מניף כשהו מדבר, וליה עם ה"אני לא יודעת" המטומטם הזה שלה

jlo9

New member
כן גם אני לא מי ידוע מה מתה עליהם

אבל סתם שיעמם לי אז נכנסתי.... ודווקא ירון אמר משהו על הדבר הזה עם האצבע..חחחח :"ככה אני משחק שאני עצבני, יש לכם בעיות?!"

jlo9

New member
הרגע הזכירו את ג'ני ב"משחק החיים"

ארז ועינבר התווכחו על איזה מוזיקה לשמוע ואז ארז אמר למה שלא תשימי משהו עכשווי? אולי איזה ג'ניפר לופז? I'm still, I'm still jenny from the block....חחחחח

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifראיתי, ואחרי זה ענבר הוסיפה

שהוא גס כי הוא "מעריץ את ג'ניפר לופז". ואת הרבה יותר טובה עם האוכל-דשא ונזיד העדשים שלך מעדשים צהובים ושחורים ו"הרבה כורכום"

love amor

New member
חחחחחח

איזה חוצפנית הענבר הזאת!! אם אני רואה אותה פעם אני תוקעת בה אבן בעיני צפרדע שלה! ליעד זאת היית את? חחחחח לא הבנתי מה ג'ני קשורה אליהם פתאום

J To The Lo

New member
love amor ,jenni from the block

הגרוש וכל מי שלא הצביע עדיין שיכנס לגלריות ויבחר את הלוגו האהוב עליו ואז ישלח לי מסר עם הבחירה שלו
ו|להתראות|

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifכל הכבוד../images/Emo70.gif המשיכי ככה../images/Emo70.gif

חזק ואמץ

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifלוגו=נערכת תחרות לוגואים

לפורום, וככה נבחר את התמונה שתוצג בדף הראשי (האפשרות לשלוח תמונה נסגרה שלשום...). נ"ש=ניצול שרשור. אם יש שרשור קצר, ולך יש משהו לכתוב, כדאי שתגיבי ותכתבי נ"ש בכותרת, ואז בהמשכה את מה שאת רוצה, כי ככה יישארו יותר הודעות בדף הראשון, ופחות הודעות יירדו לארכיון. קאפיש

למעלה