לוּפּ, לוּפּ!

Witchcrafts

New member
לוּפּ, לוּפּ!

חיכיתי וציפיתי, תהיתי וקיווויתי, ודווקא כשכבר התייאשתי ממושא תשוקתי בסדרות (לולאות, כזכור), זה קרה! נהנתי כל כך מהפרק ששודר אתמול (צפיתי בו היום) ב"סטארגייט". הוא היה שטותי ומבדר למדי. שיבורכו. "מפקדת ה-SGC שבויה בתוך לולאת זמן משונה הגורמת לשוהים בה לחוות שוב ושוב את אותו יום בדיוק. מסיבה כלשהי, רק או'ניל וטיאלק מודעים לכך, והם מנסים בכל כוחם לפתור את החידה ולחזור למציאות." הפרקים השבוע לא היו מיוחדים, לטעמי, אז הפרק המדובר פיצה עבורי על העניין. ואגב, עד כה הייתי מתעללת בעצמי וצופה במרתון של ימי שישי, על הבוקר (כך שהייתי מפספסת חלק או לא מתעוררת בזמן. יש לי חורים קטנים בעלילה כתוצאה מכך). השבוע החלטתי לקטוע את המנהג ולצפות בפרקים היומיים (ואם אחמיץ פרק בגלל לילה בבסיס, אצפה בו ובבאים – בשישי). הרבה יותר נחמד. כמה מכם צופים בסדרה, אגב? אני לא רואה כאן דיונים על פרקים ששודרו, וחבל.

הפרק הכי אהוב עלי רק בגלל ההשטתות

ואני צופה אדוק של הסדרה ואני חושב שהיא הסדרה הכי מעולה שעשו אי פעם, סדרת מופת.

d1f2

Active member
יש פה צופים עוד מלפני שידורי AXN

ולכן לא מדברים על זה... :) אני שמח להודיע שבקרוב אגיע לקצב של AXN מהעונה ה10(התחלתי לראות את סטארגייט בפסח...)

Witchcrafts

New member
מוזר, הייתי בטוחה שכבר הגבתי לך.

דיונים על כל סדרה (לא משנה כמה פעמים שודרה בערוץ או מתי הגיעה לראשונה ולהיכן) יתקבלו בברכה. אגב, אם צפיתים בפרק מסוים שעורר בכם סערת רוחות או התרגשות או כל דבר אחר ואתם פשוט משתוקקים לדון על זה, אך העדפתם לפתוח את השרשור בפורום שמוקדש כולו לנושא (לגיטימי, כמובן) – תעתיקו את ההודעה גם לכאן, כדי שכולנו נהנה. ואני גאה בך.

TheDeathGod

New member
הפרק עם הצמיגים

אהבתי את הפרק שבוא מגיעה האישה הזאת מטוקרה ומביאה לאוניל לדינאל ולסמנתה את הצמיגים שנותנים להם כוח. זה היה פרק טוב

TheDeathGod

New member
הפרק עם הצמידם

אהבתי את הפרק שבוא מגיעה האישה הזאת מטוקרה ומביאה לאוניל לדינאל ולסמנתה את הצמדגים שנותנים להם כוח. זה היה פרק טוב

למעלה