לה לה לה.............

l1zard

New member
חחחחחחחחח

אתה חושב שזה רק באריאל? אם כן אז אתה טועה.. החבורות האלה קיימות בכל מקום.. אבל זה לא קשור לנושא.. החבורות האלה הן חבורות של מיתבגרים ששותים בשביל הקטע.. לא כולם.. אבל הרוב שותים רק בגלל זה..... אני לא מכירה הרבה שבאמת אוהבים להשתכר..... החבורות האלה לא עברו את ההתאקלמות שעברו אנשים מבוגרים יותר.. מהבחינה הזאת יותר קל להם.. בגלל זה... פאק.. מה בגלל זה? התבלבלתי.. =/ בקיצור, לא צריך להשוות... זה שונה..

Angel lips

New member
יאנה../images/Emo24.gif

וואו כמה התגעגענו!!!! היית חסרה :) איך היה ברוסיה?

l1zard

New member
:))))

המממ.. היה נחמד.... :) אבל למרות כל הנחמדות הזאת והרוסים הכוסונים שהיו שם בשפע אני שמחה שאני סוף סוף בבית..... התגעגעתי לפה מאוד.. :)

leahle

New member
ועוד איך זוכרים אותך!!!

או...... לפחות את החתימה שלך.....
אבל ראית מה תפוז עשו לך? :)) אגב, אנשים לא ממש משתנים, שבנאדם ישנה את המהות שלו, צריך הרבה, יש משהו במה שקריל אמר שהצורך בהתאקלמות והרגשת שיכות גורמת לבנאדם לתפוס את עצמו בידיים, אבל לדעתי זה גם קשור במנטליות, כמו שתפוחית אמרה (תראי, משהו הייתי חייבת להסכים איתך...
) אנשים באים לפה ומתחילים לשקר, להיות חוצפנים (אי אפשר לשרוד פה בלי זה משום מה) וכל שאר ההתנגות ה"טובות" והפחות טובות שיש לנו פה. ולגבי לדאוג לילדים וכאלה, זה מאותו סיבה, שפה בארץ ה"מתקדמת" והליברלית, אם לא תעשה בשביל הילד, יתבעו אותך, יקחו לך אותו, תמיד יאשימו אותך וכו' לעומת זאת ברוסיה לא ממש אכפת להם אם לילדים יש אוכל לאכול ואבא ואמא בבית, אף אחד לא יוציא לאף אחד (יותר נכון אחת) את הילדים מהבית בגלל סיבות כאלה, בקטע הזה כל אחד עושה מה בא לו בראש שם, אז למה להתאמץ? ב2 מילים (דיברתי יותר מידי כהרגלי, אה?:) לא בטוח שאנשים עושים את זה מתוך שינוי באופי או מרצון אלא פשוט מכורח המציאות.....

l1zard

New member
:)

מה תפוז עשו לי? =/ הממ... ומה שאמרת נכון.. בשאלה שלי לא התכוונתי לזה אנשים באים לפה, והופכים מיד למלאכים... ממש לא.. התכוונתי לזה שכשאנשים באים לפה, אז הם.. אממ.. איך להגיד? נהיים נורמליים יותר.. כאילו... זה לא שזה טוב להיות חוצפן ומגעיל וכל זה.. אבל לדעתי כל זה עדיף על פני שתייין מסריח שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו...

leahle

New member
מסכימה!

ואני בטוחה שגם ברוסיה לאט לאט ענינים יתחילו לזוז לאותו כיוון, אומנם הקצב שם איטי יותר, אבל זה יקרה... הם לא יוכלו לנצח להשאר בבועה הזאת... ומה תפוז עשו לך את שואלת? :) שמו גדר הפרדה (יותר זריזים מהממשלה...:) בין ההודעה לבין החתימה שלך, לא ימהרו לשאול אותך מה בדיוק לא הבנת....:))

l1zard

New member
אאאההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!

אההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! אאאההההההההההה!!!!!!!!!! למה?! למה?! מה רע עשיתי להם?! למה? למה? למה? החתימה שלי לא שווה יותר!$!@%$^ למה??!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?

למעלה