לה לה לה.............

l1zard

New member
לה לה לה.............

סאאאאאאאאאאאלום!:))))) מה ניסמע? נמ נמ.. רק חזרזרתי.. אם מישו זוכר אותי.. חחחח..... ולמי שלא זוכר, טסתי לפני חודש לרוסיה.. חחחח... וזהו.. :) לה לה לה לה... פאק.. איזה כיף להיות בבית.....

wildgirl1

New member
אני אני זוכרת

בגלל השם המיוחד שלך... יאנה וכמובן בגלל השם שלי שהוא גם יאנה תספרי חוויות איפה היית?

l1zard

New member
:)

יאא איזה יופי מישו אפילו זוכר אותי!! :) הממממ.... הייתי ברוסיה :) סוצ'י.. מכירים? :) נחמד שם... מאוד :)הכל ירוק כזה.. והאנשים לגמרי אחרים... פאק עכשיו אני לא בדיוק יכולה לכתוב כי בן דוד שלי מפריע לי.. =/ אבל אחורי זה אני אכתוב חוויות.. חחח.. אם אני אזכר.. :)

bariska

New member
איך אפשר לשכוח../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif

היתגעגענו אלייךךך איך היה

vk3

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

התגעגענווווווווו
איזה כייף שחזרת
ברוכה השווה הביתה
ראית איזה מפגש היה לנו

wasted years

New member
יאאאנוביץ'!!!

ברוכה הבאה:))) כפכפי את בן דוד שלך והשתלטי(בשביל קיריל) על המחשבֱֱ

l1zard

New member
טוף...

אז יופי.. זוכרים אותי פה.. חחחח... =) הממממ..... אז.... כשהייתי ברוסיה שמתי לב למשו כזה קטן שהציק לי כל הזמן ואני לא כל כך מבינה למה זה קורה.... האנשים שם.. המממ... איך להגיד.. פאק אני לא יודעת איך להגיד את זה =/.. טוף פוחוי.. בקיצור.. האנשים שם אחרים.. וכשהם מגיעים לפה הם משתנים... =/ וזה מוזר לי... למה בן אדם ששתה שם יותר מידי ובקושי היה בבית וכל מה שעשה זה להסתובב שכור ברחובות עם בקבוק בירה ביד (במיקרה הטוב) מגיע לפה ומפסיק את זה? למה למשל.. הגברים, כשהם גרים שם אז הם בקושי מטפלים בילדים, וכשהם מגיעים לפה אז האבא מתחיל להשתדל יותר בשביל הילד? אני מקווה שמבינים אותי כן? הנקודה של השאלה שלי היא בעצם מה גורם לאנשים להשתנות ככה? מה מיוחד בארץ הזאת שהאנשים נהיים נורמליים יותר? (ואני לא אומרת כולם.. אין פה הכללות.. אני מתייחסת פה לרוב)

vk3

New member
אני חושב שזה המצב...

הוא הגורם לשינויים
כי כאן אותו השיכור פתאום חייב להתאקלם ולהסתגל. ללמוד שפה חדשה, לכלכל איך שהוא את עצמו, להתחיל לחיות חיים חדשים... אין לו קשרים, אין לו כלום וגם המצב הבטחוני בארץ לא פשוט. אין זמן וראש לשתייה ושיכרונות... פתאום מבינים שלא הכול פשוט... וחייבים להשקיע המון...
וחוץ מזה, זו ארצנו הקדושה...

קיריל צר לי לאכזב אותך...

בן אדם שיכור... שמכור.. ישאר כל חייו שיכור... קשיי קליטה לא יעזרו ולא ישפיעו עליו... אלא להפך זה רק יחמיר את בעיות השתייה והאלכוהול שלו

l1zard

New member
את לא צודקת...

אני מכירה הרבה אנשים שהשתנו דווקא כאן לטובה.. ביניהם אבא שלי. יאפ.. אבא שלי.... אבא שלי וכל החברים שלו ועוד המון אנשים היו אלכוהוליסטים ששתו כל יום.. ותראו איזה פלא.... קיריל צודק.. כנראה זה ההתאקלמות משפיעה עליו......

יאנצ'קה תגידי את בטוחה שלא..

החלקת עם הראש על המדרכה שם ברוסיה?! ככה בטעות?! את טוענת שאנשים שמגיעים לארץ משתנים לטובה
זה כל כך לא נכון! אלא להפך.. אנשים שחונכו לסדר והגינות .. משתנים ונהפכים... לשקרנים, לחוצפנים, לשרלטנים ולכל מה שלא תרצי... כי זו המנטליות הישראלית... אם אתה לא שקרן, וחצפן אתה לא בן אדם.. ירמסו אותך... אז יאאאלללה ילדה צאי מהאשליות וחלומות שלך....

wasted years

New member
מרינה...

העדה הרוסית , עד כמה שאני אוהב אותה, היא בין העדות הכי צבועות שהכרתי. אתם מתיימרים להיות נשגבים ונאורים על פני כולם, מתחבאים מאחורי מעטה של נימוסים והליכות, האזנה למוזיקה איכותית, קריאת ספרים ואקטואליה. מרינה, אצלנו באריאל קיימות חבורות של רוסים שמשתכרים כל יום, מזהמים את המקום בכוסות חד פעמיות ובקבוקי וודקה, הורסים ספסלים, מציקים לעוברי אורח, ואנדליסטים. אתם לא יודעים להתיחס ביראת כבוד לכל מי שלא רוסי וזה חבל.

למעלה