להתראות

סשיושס

New member
להתראות ../images/Emo10.gif

איך נהנתי בפורום, כמה טיפים ועצות קיבלתי, מחמאות ווגם הערות! אבל זהו עכשיו אני אומרת : שלום, למה? כי בקרוב יחלו הלימודים שוב ובהם אני צרייכה להשקיע הרבה, במיוחד השנה (השנה האחרונה שלי ליסודי -> אני צריכה להתקבל לבית ספר אחר במהלך השנה) על החלום שלי אני לא אוותר לעולם לא משנה כמה פעמים הוא יתלחף גם אם והא יהיה בנדון אחר!, ואעשה רק מה שאני מרגישה, אם זה בנוגע לתחביב שלי, לשעות הפנאי שלי ובעצם לכל דבר!, שמחה שיכולתי להכיר אתכם, כל אחד ואחד אנשים נחמדים, שיגיעו רחוק ללא ספק, בהצלחה בהמשך הדרך לכולם, לדנה על הוניגמן אני מאחלת ברכות ובעצם לכל אחד ואחת! תודה על תקופה של הנאה בלתי נפסקת, שי.

pinki girl1

New member
אבל למה לבאס אותה חחחח

שיהיה לך המון בהצלחה.. ואם בכל זאת תוכלי תבקרי אותנו מדי פעם :)

כיתה י"א? נראה אותה מסתדרת ב

קורס חובשות או פארמדיקיות.. אחרי שישנים 4 שעות בלילה ולומדים מ8 בבוקר עד 9-10 בלילה!!!!! ובכל המבחנים שיש 2-3 מבחנים בשבוע צריך לקבל מעל 80

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif להת' :]

חבל, אני עולה ליא', ואם בי' הצלחתי להסתדר עם ניהול 3 פורומים, הדרכה בתנועה, עבודה, ולהשקיע בביצפר... גם את יכולה

בהצלחה בהכל!!!

כיתה ו' זה כלום זה ממש קל אני מקווה שתוכלי להיכנס לפורום למרות זאת!!
אני מתכוונת גם לילמוד ולהשקיע וגם להיות בפורום
בכל אופן בהצלחה בהכללללללל!!!!!!
!!

Guyolito

New member
שום בהצלחה!! כנסי מהר

מזה את לא מתגייסת?!!? מזה החשיבה המגעילה הזאת.. עד שאת יכולה לתרום שנתיים מסכנות מהחיים שלך למדינה גם את זה את לא מוכנה?! בושה.. ועוד מגיל כזה צעיר.. אני מצטער, אני פשוט קורא את זה ומאוכזב.. ובקשר לדיון שלך, את שיא המגזימה.. מזה כתה ו'?! חחח זה הכי לא חשוב שיש.. פשוט תשמרי על התנהגות טובה והשאר לא חשוב.. חכי לתיכון =\

מה הבעיות שלך?

למה מי אתה שתגיד למי להתגייס ולמי לא? גם אני לא מתגייסת ואם יש לך בעיה עם זה תשמור את זה לעצמך כי זה לא מעניין אף אחד.

pinki girl1

New member
מי שלא מתגייס עושה בשכל באמת..חחח

אני שנתיים סבלתי.. וזה לא תרם לי כלום להפך מה כן אני כבר חודש משוחרתת איזה כיףף!! (:)

למעלה