להתראות לכולם!

wimpi

New member
תקליטים

מהירות 78...שנה-1949. "שיריי מגיני ישראל" - הופק על ידי :"הקרן למוסיקה ישראלית" . (אחרי תרגום..). השירים:"שיר הפלמ"ח", "אנחנו", "תל-חי", "הגנה", "מולדת", "צעד שמשון" מצב מדהים..כחדשים. כמו כן מצאתי תקליט של "העמרנים"..תקליט יצוא...ל"תושבי הגולה". התקליט בעברית עם שירים כ:"שדמתי".."אקסודוס"...וכדומה.. גם אצלך הבנתי יש הצלחות...

בּני

New member
מדהים...

תארתי לעצמי שזה 78. אצלי הייתה רכישה אתמול של כמה תקליטים, חךק סתם כי ראיתי ומצאו חן בעיניי וחלק שחיפשתי. לצערי, אני לא מוצא אותם כמוך...

wimpi

New member
זה בא עם הגיל...

אל תשכח שאני חדש בתחום, אלת המזל נותנת צ'אנסים למתחילים שלא יתאכזו.. מה אתה מחפש עכשיו..אולי אתקל בו

אחרי שאתה כבר

ותיק אז אתה אומר כבר שהצ'נסים שהיה נתנה זה כבר לא צנסים אלא אים כן חלקים מהאוסף נמצאים ברחוב הרבה אוספים מתחילים ככה

בּני

New member
מהנסיון שלי...

המזל נשאר אצל מי שיש לו
כשהייתי קטן, אני ושכן שלי היינו הולכים לגבעה ליד הישוב שלנו לחפש מטבעות. חבר שלי היה מוצא כמעט תמיד ואני... אף פעם... לא נורא, אני תנחם בזה שתזרוק לי עצם מדי פעם

wimpi

New member
לא מקולית

כתוב : " ISRAEL RECORDING CO INC " " ISRAEL MUSIC FOUNDATION INCORPORATED " הלוגו נראה כשילוב של נבל עם מגן דוד בתוכו ומעין כרזה שכתוב בה "ישראל" עוזר..?

ran lir

New member
אני חושב ש..../images/Emo168.gif

שהם הפכו לימים לc.b.s מצריך בדיקה!!.אם אני זוכר טוב אז יש לי גם כאלה במחסן .אני רץ לחפש.

דובושכ

New member
יריד באשדוד

בני, לא הייתי אף פעם בעצמי, אבל אשר כרמי מהמארגנים, אמר לי שהפעם הם עשו הרבה פרסום ומצפים לבואם של רבים. יש דגש על פעילות לאספנים צעירים ולכן גם נבחר יום בתוך חופש פסח.

בּני

New member
הניסיון שלי אתם לא משהו...

בכל מקרה לא אהיה באזור בסוף שבוע. אשמח לשמוע, אם תהיה שם, את ההתרשמות שלך. תודה

powo

New member
אריק נסיעה טובה

לא יכול להיות מקום יותר נחמד מאמסטרדם לבילוי ועבודה. עוד מקום נחמד לבקר במפעל ליצור בירה קרקלסברג.תהנה אברהם

python 4

New member
הוא כבר נסע מזמן..

עכשיו הוא רק צריך לחזור עם הנשל"ל שלי!

ronmerav

New member
הנשל"ל שלך???

שיחקת אותה, פיתון. אתה יודע איך להקפיץ אותי

למעלה