להתראות לכולם!

להתראות לכולם!

אל תהיו עצובים. מחר בבוקר אני נעלם עד יום א' בבוקר. אני מבקש כמה דברים: 1. פיתון - באחריותך סיכום שבועי. 2. להתנהג יפה, לא להציף בהודעות מעצבנות, לא לנדנד, לא לקלל, לא לפצח גרעינים. 3. אני מבין שאיש לא היה במפגש הבולאים היום במוזיאון - חבל. מי שהציע להכניס הודעה ללוח הארועים על מפגש אספנים באשדוד: כיוון שלא הכנסת כתובת, לא יכולתי להכניס ההודעה. העלה בבקשה הודעה מסודרת בפורום עצמו. שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ושקט. אל תעבדו יותר מידי לקראת החג - שלא תהיו עייפים ולא תפספסו את האפיקומן. כשאחזור, ננתח יחד את תוצאות הסקר, ונבער חמץ. צ'או!

מנצל"ש: אתמול חזרתי מניו-יורק

טוב, כמו שכתבתי לפני כשבועיים, טסתי לחופשה בניו-יורק. היה מקסים, ובכיף הייתי מוכן להשאר שם עוד שבוע או שניים. בכל אופן, כשאני טס לחו"ל אני אף פעם לא מכין מראש כתובות של חנויות בולים, אני פשוט מצליח למצוא חנות תוך כדי השיטוטים בעיר. הפעם כשהבנתי שהעסק לא יצליח פתחתי אתר של דפי זהב בניו-יורק וחיפשתי stamp dealer. סידרתי לעצמי רשימה של מספר סוחרים והחלטתי שכשאני אהיה קרוב לאחד הסוחרים הללו אני אקפוץ אליו. למחרת מצאתי את עצמי בברודווי, ובאמת אחת הכתובות שהוצאתי היתה של חנות שנמצאת ב- E Broadway 88. מבלי להסס עצרתי מונית ובקשתי להגיע לכתובת הזאת. כבר בתחילת הנסיעה הנהג הסביר לי שמדובר בקצה השני של העיר, האות E, משמעותה East. טוב, לא רציתי לצאת פארש ובשיא הטבעיות אמרתי שאני יודע, פשוט אין לי כוח להגרר בתחתית. אחרי נסיעה של כחצי שעה עצרתי מול הבניין שהיה בעצם קניון קטן. שילמתי לנהג וניסיתי להבין איפה אני נמצא. מצאתי את עצמי באמצע China Town, האדם הלבן היחיד באזור, מוקף בסינים. נכנסתי לקניון, משועשע מהמבטים המופתעים שננעצו בי ומצאתי את החנות שחיפשתי. למרות השם המבטיח (Jambo Philatelic Co.), החנות התגלתה כחנות צעצועים ולא כחנות בולים. היו שם מספר דמויי בולים למכירה, אבל הם היו במקרה הגרוע פנטסיות ובמקרה הטוב "בולים" שהונפקו ע"י מדינות כמו סיירה ליאון, סט וינסט וכד' (בולים שאומנם הוצאו על ידי מדינות אמיתיות, אך מעולם לא בוצע בהם שימוש דוארי, ומדובר רק במסחטת כספים). בסופו של דבר יצאתי ללא בולים, אבל הרווחתי סיור נחמד ב- China Town. ביליתי שם מספר שעות ואני מצרף את אחת התמונות שצילמתי. מדובר בחנות שמכרה מיני שרצים למאכל. שימו לב גם לקופה הרושמת בצד שמאל. בלי כל קשר לסיפור, שתהיה לך אחלה נסיעה.

doroni10

New member
זו נראית קופה שרשמה הרבה...

ועוד תרשום כהנה וכהנה..

תמיר1991

New member
אהלן שמוליק!

מקווה שתגיע למפגש, ב- 9.4 בכיכר דיזנגוף. אוכל למסור לך שם את בולי אוסטריה. הם ממש חלודים, וחלקם כפולים. אבל אתה תסתדר... תמיר.

rachelea

New member
../images/Emo160.gif נעימה

שלב עבודה עם הנאה, אחרת בשביל מה כל הטירחה? בהצלחה.

ה דרומי

New member
../images/Emo160.gifנסיעה \טיסה טובה ושקטה../images/Emo140.gif

וחג שמח כשר וטעים לך ולכולם מי יתן ואת החג הזה נעבור בשלום.
הדרומי וכול בני ביתו

אחלה, ארז הדרום../images/Emo6.gif

וחג שמח גם לך ולכל השקדיה, כלומר הארז, הזוגה והשקדון.

דובושכ

New member
באשדוד, ביום שישי, יריד אספנות

ביום שישי 2.4.04 בין השעות 9:00-15:00 מתקיים-באשדוד במתנ"ס ד' רחוב השייטים 16 רובע ד'.יריד אספנים לכל המשפחה- מטבעות,טלכרטים, בולים, שטרות, בובות, מציתים, דגלים, סמלים, קופסאות גפרורים, גלויות ועוד. באוטובוס מת"א לאשדוד מס' 312, 314, 320 "קונקס" תחנה ליד מתנ"ס ד'. יש גם טלפון לפרטים (והרשמה למעונינים להציג ולמכור) נא לפנות אלי במסר.

בּני

New member
יריד באשדוד

דובושכ - האם היית ביריד באשדוד פעם? אם כן אשמח לשמוע לפני כמה זמן ובטור מה, אספן מציג או מוכר. וזאת מכיוון שהזכרון שלי מהפעם האחרונה שהייתי שם לא כל כך חיובי...

wimpi

New member
תקליטים...שנת 49!!

תראה מה נפל ברשת...3 תקליטים משנת 49..אוגדן קשיח, בקליט...מדהים ואשדוד..עיר יפה עם חופים נקיים...

בּני

New member
חדש??

מציאה חדשה? זרוק איזה פרור מידע
, איזה מהירות, איזה שירים?...

למעלה