להתראות לכולם

BomberMan

New member
להתראות לכולם

זהו. זאת כנראה הפעם האחרונה (או הלפני אחרונה) שאני מבקר בפורום לפני גיוסי לצה"ל :) אני חייב להגיד שהיה לי ממש כיף להעביר את החופש בביקורים בפורום. והאנשים פה ממש אחל´ה....כן, אפילו אתה לסטט... למרות הדיקטטורה :) אני מקווה לבקר פה לפחות פעם בשבוע או שבועיים... תלוי מתי יהיה זמן. אפשר להשאיר לי הודעות באייסיקיו או פה, ואני מקווה לענות בהקדם האפשרי. אני רוצה לבקש סליחה על כל הפעמים שאולי בעקיפין (או יושרין) פגעתי באנשים עם ההומור הקטלני שלי :) זה לא היה מכוון. זהו, זה הכל. מקווה שעוד אבקר פה. אחלו לי הצלחה. וביי :) ד"א - אני מתגייס ביום ראשון. אבל כדי להספיק לראות תגובות, אני כותב את זה עכשיו :) חכם, לא?

ShiVeee

New member
אני , שלא כמוך ,

הייתי חכם (או שלא?) ודחיתי את הגיוס למרץ שנה הבאה... ככה שלי יש זמן תקנא... לא סתם אח שלי אני מקווה שיהיה לך גיוס נעים , תקופת שירות טובה ושתחזור שלם בעזרת האלים.

שלום...

אני מאחלת לך הצלחה :) וזה בסדר אני בטוחה שאנשים פה סלחו על ההומור הקטלני שלך.. נתגעגע....!
ניל... ותחזור מהר!!!

../images/Emo70.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo70.gif

אולי תגיד שאתה פאגני ואולי לא יגייסו אותך לצבא
כמו לדתיים.... חחח

L e s t a t

New member
זה לא אותו הדבר

גם אם הוא יגיד שהוא מתלמד לכהונה פגאנית נראה לי שיגייסו אותו, יש יהודים דתיים שמשרתים בצה"ל, הם באים ממשהו שנקרא המפד"ל ("לשירותך באמונה"). בכל אופן, בארץ הזאת יש חוק אחד לנוכרי וחוק אחר ליהודי.. נראה לי שרק כוהן יכול להתחמק משירות קרבי..

L e s t a t

New member
מה אתם יודעים? המשאלה התגשמה ../images/Emo8.gif

סתם, סתם, בצחוק.. היה כיף שהיית פה בפורום, אני מקווה שיהיה לך זמן לחזור אחרי הטירונות (ותזכור שיתייחסו אליך כמו אל כלב שם, רק שלא ילטפו אותך
), לפי מה ששמעתי ממקורות מוסמכים ואמינים הצבא זה לא כזה גרוע וזה אפילו עושה טוב לבנאדם (אז נכון שזה נועד להפוך אותך למכונה, אבל זה טוב, לא?). אני מאחל לך המון הצלחה בצבא, עד שניפגש שוב (תאמין לי שיהיה לך פה ושם איזה רגע להיות בפורום).. יברכו אותך וישמרו אותך האלים, טל

dopey_wizard

New member
להתראות....

נראה אותך בקרוב... אני לא אוהב פירדות כי אני אוכל פירות אני לא אוהב פרות כי הם כולכך כשרות.. ובצבא יתנו לך מכות.. כתבתי לך שיר כי אני לא אוהב פרדות... ביי...

Jerald_Admonds

New member
בקרוב אצלי!

שיהיה לך גיוס נעים וקל! אני אמנם לא מתגייס אבל עוד שבוע ויומיים אני עוזב לקד"ץ שישר אחריו אני מתגייס, אז גם אני אעלם לכם
ומי שעובר בצריפין, קפצו לבקר אותי בבה"ד 20!

witch13

New member
ביי../images/Emo7.gif, ו../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

אני אענה לאי מייל שלך בקרוב.. פשוט אין לי הרבה כח להיות במחשב, ואחי כל הזמן תופס אותו.. בכל מקרה, גיוס נעים, ותהנה בצבא
ב
, דנה

Dia Leoghann

New member
בהצלחה!!!!

שפשוף נעים!!!!!! בטירונות תזכור שזה הכל תיאטרון, הכל הצגה, רק שחכו לתת לך את התסריט. תעבור את זה בקלות...
בהצלחה Dia Leoghann

BomberMan

New member
תודה חבר´ה

למזלי אני הולך בנתיים גם לקד"ץ ולכן בנתיים התחת שלי ישאר שלם (אני מקווה שזה לא כמו בית כלא :) כי אז מי יודע אם הוא באמת ישאר שלם :)) תודה לכולם על הברכות החמות, ואני באמת אנסה לבקר בפורום לפחות פעם בשבועיים... אולי אפילו כל שבוע :)) שהאלים, אלוהים, אלילות וכ"ו יהיו איתכם ועם הפורום :) ביי לכולם. אני עוזב :(

למעלה