להתראות ותודה לכולם

../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo187.gif../images/Emo51.gif../images/Emo105.gif

שב והתבונן ותו לא

Connor MacLeod

New member
חבל שלא יצא לנו להכיר ... ../images/Emo4.gif

זאב, יצא לי לקרוא יותר מאשר להשתתף, ותמיד נהנתי לקרוא את דבריך ... דווקא קיוויתי לפגוש אותך ב"מרתון האייקידו" ביום שישי ... חבל ... לא נורא, בהצלחה בכל דרכיך ... ותודיע לנו אם יהיו עוד מפגשים מסוג זה ...

אם אתה מתאמן באיקידו

אם אתה מתאמן באיקידו אז בוודאי עוד ייצטלבו דרכינו. ספר איך היה במרתון. תודה.

Connor MacLeod

New member
היה מעניין לראות את הבדלי השיטות

האמת, באתי משתי סיבות ראשיות: 1. בעיקר כדי ללמוד את ההבדל בין השיטות השונות אייקיקיי - יושינקאן ... 2. כדי להתאמן עם אנשים חדשים ... למרות שהשמות שונים קצת, העקרונות זהים (אותה טכניקה בדיוק עם שם שונה, כמו טכניקת הקוקיוהו שעבדנו עליה בהתחלה, היא אצלנו אחת לאחת עם טכניקת בסיס "טאינו הנקו איצ'י", או "סוקומן אירימינגה") ... עמיר העביר את נושא הצקי (או טסקי או איך שאומרים את זה TSKI) בצורה יפה ... קבלתי כמה רעיונות מעניינים להעברה אצלנו ... לוצ'יאן עבד על מונה דורי (או אצלנו מונה מוצ'י) ... גם ממנו למדתי טריק או שניים חדשים שאשמח להעביר הלאה ... מאד נהניתי מההסברים של אלי לרמן, למרות שלא יכולתי להשאר עד הסוף. בסה"כ היה אדיר ... המון אנשים, דגשים שונים, ולמדתי הרבה מאלי לרמן שפשוט יצא לי לעבוד איתו אישית מעט ... הבנאדם פשוט יודע להעביר ... בלי מילים (האמת - באמת הפליא אותי הנושא של לא לדבר בזמן עבודה חופשית, ואני לא מתכוון שלא לדבר בין בני הזוג, אלא אפילו שהמדריך עובר, הוא מסביר ללא מילים ... יותר יפני מיפני
) בכל מקרה, היה מעניין לעבוד עם אנשי אייקיקיי ולחלופין עם אנשי סיידוקאן ... דרך אגב, לורנס/אמיר, היתה שם מישהי מסיידוקאן (קיו 1) שעבדה בצורה מדהימה ... מישהו יודע איך קוראים לה?

פרודו הקט

סתם אתה גדול תמשיך כך וכשיהיה לך כסף תיסע ליפן ותבקר בכפר הנינג'ה שבכבר IGA שם ותראה מופעי נינג'ה ובית נינגה ואפילו טירת קסמים של נינג'ה (אני לא ממציא את זה).

pzirpim

New member
להתראות

שדה אורז מתנקז שלום! שלום! חזרה אל הבאר איסא

Sensei

New member
Zeev

Zeev A true Martial Artist knows his limitations,but at the same time struggles to go beyond them by Focusing on Important tasks and working towards finishing them.It seems you are a true Martial Artist. GOOD LUCK on your work and your Books and most important in your role as a Father. With Respect Shimon

לשמעון

תודה על המילים החמות. אני לא בודוקא אמיתי, אבל משתדל תמיד לצעוד בדרך הנכונה. כשהספרים יהיו מוכנים אחזור. בכבוד רב, זאב.

hajy

New member
ביי......

לא יצא לי להכיר אותך אבל בהצלחה עם הספרים הספרים והכל

למעלה