היה מעניין לראות את הבדלי השיטות
האמת, באתי משתי סיבות ראשיות: 1. בעיקר כדי ללמוד את ההבדל בין השיטות השונות אייקיקיי - יושינקאן ... 2. כדי להתאמן עם אנשים חדשים ... למרות שהשמות שונים קצת, העקרונות זהים (אותה טכניקה בדיוק עם שם שונה, כמו טכניקת הקוקיוהו שעבדנו עליה בהתחלה, היא אצלנו אחת לאחת עם טכניקת בסיס "טאינו הנקו איצ'י", או "סוקומן אירימינגה") ... עמיר העביר את נושא הצקי (או טסקי או איך שאומרים את זה TSKI) בצורה יפה ... קבלתי כמה רעיונות מעניינים להעברה אצלנו ... לוצ'יאן עבד על מונה דורי (או אצלנו מונה מוצ'י) ... גם ממנו למדתי טריק או שניים חדשים שאשמח להעביר הלאה ... מאד נהניתי מההסברים של אלי לרמן, למרות שלא יכולתי להשאר עד הסוף. בסה"כ היה אדיר ... המון אנשים, דגשים שונים, ולמדתי הרבה מאלי לרמן שפשוט יצא לי לעבוד איתו אישית מעט ... הבנאדם פשוט יודע להעביר ... בלי מילים (האמת - באמת הפליא אותי הנושא של לא לדבר בזמן עבודה חופשית, ואני לא מתכוון שלא לדבר בין בני הזוג, אלא אפילו שהמדריך עובר, הוא מסביר ללא מילים ... יותר יפני מיפני
) בכל מקרה, היה מעניין לעבוד עם אנשי אייקיקיי ולחלופין עם אנשי סיידוקאן ... דרך אגב, לורנס/אמיר, היתה שם מישהי מסיידוקאן (קיו 1) שעבדה בצורה מדהימה ... מישהו יודע איך קוראים לה?