להתראות ותודה לכולם

Connor MacLeod

New member
או קיי ... פעם אחת ולתמיד

ובלי שרשורים ובלי הסברים ארוכים
מה הקטע הזה עם הלמבאס
מה זה לע...ל למבאס
מה הקשר שלו לבמבה
ולמה זה מופיע כל הזמן בפורום

אתה חייב להודות שבתור פורום טולקין

יש כאן די הרבה שרשורים על אמנויות לחימה, לא?

nitzano

New member
אומנויות לחימה ,ניחא

אבל מה הקשר של צמחונות לטולקין (חוץ מלאבאס)

דווקא היה לנו פעם דיון מאד סוער

בפורום טולקין בשאלה האם בני הלילית הם צמחונים או לא.

haleth

New member
שתזכי למצוות

קראתי בעניין רב את שני השרשורים ואני נאלצת להסכים עם הדעה: "מה פתאום?! לא שיש לי משהו נגד, אני בעצמי צמחוני,אבל לא גנדלף"

אני אסביר לך במפגש בליווי הדגמות

(אני מקווה שארונאמו יספק לנו שוב דוגמית למבאס).

Erunaamo

New member
*ה*מתכון

דלית צדק - בשביל פורום טולקין, יש פה די הרבה דיונים על אמנויות לחימה... הנה ההודעה המקורית של עמרי, עם המתכון שלו. אני נוהג להוסיף גם כמויות מסחריות של זעתר ושמן זית. כמה המלצות: בדר"כ יוצא שהלמבאס מוכן אחרי קצת יותר זמן משכתוב שם. והעיקר - הקיסם אף פעם לא יהיה נקי, אבל הוא צריך להיות יבש. עוד דבר - את כל התוספות הרטובות (זיתים למשל) - תוסיפי רק אחרי שערבבת את התערובת עם הבירה. אחרת, קמח יידבק אליהן. כמה שהבירה יותר כהה ומרה - יותר טוב. למרות שאני לא חושב שהלמבאס ייצא טעים עם גינס... ותיזהרי עם כמות הבירה. עדיף להוסיף קצת, לערבב ולראות, מאשר לגלות שהעיסה נוזלית מדי.

../images/Emo24.gif

היה לי העונג להכיר אותך, מקווה שתבקר כאן מעת לעת. ואל תשכח לעדכן מדי פעם באי מייל, על הספרים, אימונים וסתם הגיגים.
ו
ענק.

חיבוק הדב

כמובן שאערוך תצפיות ריגול פה ושם אבל הגעתי למסקנה שאני חייב להתמקד בכמה דברים חשובים אמנם לא פחות מהפורום ומכם אבל הגיע הזמן לחדול מלדחות את סיומם. סלבו, תמשיך לעבוד קשה - וטוב - על המגאזין אדרנלין. תודה.

mickeym

New member
בהצלחה! ../images/Emo140.gif

אני חבר בפורום הזה במשך חודשים ספורים, ולמרות שלא הכרתי אותך אישית, השכלתי מהרבה דברים שכתבת תצליח, ותקפוץ לבקר! מיקי

תודה MICKEYM

טוב, אז תעשה לי טובה אחת.טנ מדאיר לך מילה בתור ירושה זמנית. בכל פעם שאנשים כותבים אוישיבה או אושיבה, תתקן אותם בבקשה שזה צריך להיות אואשיבה. תודה.

למעלה