להתפקד!

רותמיקה

New member
אני../images/Emo29.gif../images/Emo70.gif

שם מלא:רותם שמות חיבה:רותמיקה תאריך לידה:20 באפריל_(20.4) מזל:טלה גובה:1.75 מקום מגורים:מזכרת בתיה מקום מגורים קודם(אם היה):ראשל"צ בית ספר:רבין מקור הכינו ופרושו:סתם- באמת שסתם השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:וואי! זה מתחלף הרבה...כרגע זה 'אמן' 'פעמון מלחמה' 'תענה לי' 'לא קל' "ה"שיר שלך:וואו קשה.. אולי 'הימים שלנו' להקות אהובות:היהודים, מוניקה סקס,כאלה בעיקר.. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה:בניצנים.. צבע שיער מקורי:שטני בלונדיני צבע שיער נוכחי:אממ זה לא ממש ברור... פרי אהוב:מנגו ממתק אהוב:ריזן חג אהוב:פסח- בגלל החופש והיומולדת שיעור אהוב:חופשי, ומוזיקה מעשי צבע אהוב:סגול ושחור חיית מחמד:דג ציטוט משיר:'אני רוצה להאמין בעצמי כי אין אחרת!!' משפט נבחר:אינלימושג כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):אני רותם! חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:להיות כמו אורית, זמרת עם יכולות מדהימות, ועבודה שהיא עבודת קודש!

InfectedM

New member
המורה, מעתיקים ת'שאלות?

שם: בריאן תאריך לידה: 23.6.1989 מזל:סרטן גובה: 1.74(לא סגור) מקום מגורים: אשדוד בי"ס: מקיף ג' השיר האהוב של להקת היהודים: לפעמים "ה"שיר(ים) שלי: אביב גפן - שיר תקווה, אלימות, חושך. היהודים - לפעמים, ליפול, הו לורד. להקות אהובות: אביב גפן והתעויוט, היהודים, החברים של נטאשה, איפה הילד, ברי סחרוף, ג'נגו, נירוונה, פרל ג'אם, הביטלס, גאנז אנד רוזס, דיפ פרפל, ג'תרו טול, בלונד רדהד, קינג קרימזון, יוריה היפ, סוניק יות', איירון מיידן, קריידל אוף פילת', אואזיס, אמון אראת', אקרופוליס(יאי ישראלים) ויש עוד אבל אין לי כוח. הופעה הכי טובה: לא הייתי בהרבה אז לא יכול להגיד
צבע שיער מקורי: חום(שחור עם הג'ל
) צבע שיער נוכחי: = = = = פרי אהוב: פרי עטי. סתם, תפוז. ממתק אהוב: כל מה שגומי, יה מאן. חג אהוב: כל מה שנותן חופש מבצפר. שיעור אהוב: הסטוריה, היטלר סטאלין וכל החבר'ה. אלא מה? צבע אהוב: כחול. חיית מחמד: אנטילופה. סתם, כלב. ציטוט משיר: "זה לא חובה לחיות, זה זכות להיות חיים - והחיים הם מסריחים" משפט נבחר: אל תעשה לעולם שום דבר בניגוד למצפונך, גם אם המדינה דורשת זאת. (א. איינשטיין) כמה מילים על עצמך: לא אוהב לדבר על עצמי :) חלומשאלה: שלום עולמי וכל החרא הזה. סתם. שהעולם הזה באמת יהיה מקום טוב יותר לחיות בו.

yavin

New member
= = = = = = =

שם מלא : יבין לוי שמות חיבה : יבינוש הנסיכוש תאריך לידה : 14.01.87 מזל : גדי [לא מזל כייפי] גובה : 1.71 [מלפני חודשיים] מקום מגורים : ראש העין מקום מגורים קודם : אין בית ספר : אנקורי פ"ת מקור הכינוי ופירושו : אמממ אין מושג .. ידידה .. חח השיר שאני הכי אוהב : לפי המצב רוח [עכשיו : הזמן שלך ] תמיד : פעמון מלחמה! השיר שלך : מה זאת אומרת? חח להקות אהובות : כולם - אוהב את כל סוג המוזיקה! [אבל ממש הכל - תנסו אותי] איזה מההופעות.....הכי טובה : כולםם [כמעט] צבע שער מקורי : שחור צבע שער נוכחי : שחור [בערך חח] פרי אהוב : עץ הדעת ממתק אהוב : אמממממממממ [קשה לבחור] חג אהוב : חג שמח! שיעור אהוב : אין חח צבע אהוב : בעייתי בעיניין חח לפי המצב רוח חיית מחמד : כלב [כלבה - קוראים לה "מותק"] ציטוט משיר : מוזיקה ללב היא חודרת משפט נבחר : תמיד לחייך! קצת על עצמי : מוזיקה זה כל החיים שלי! אוהב את החיים ואוהב לחייך וליראות אנשים מחייכים! חלום משאלה : לא חסר חח

אני חדשה ../images/Emo13.gif

שם : ליאור שמות חיבה : ליאורית , קרטיב דובדבן של נירקי, תאריך לידה:20.3.98. מזל דגים אני מירושלים השיר האהוב עליי הוא הימים שלנו-היהודים! השיר שלי כנראה הוא "לבן בחלום שחור" להקות /זמרים אהובים- אביב גפן , מוניקה סקס,מטאליקה ,איפה הילד,סחרוף רוק ישראלי ומטאל... צבע שיער מקורי - חום שחור צבע נוכחי-חום , ג'ינג'י שחור , אדום... פרי אהוב- איכס ממתק אהוב- איכס חג אהוב ( זה מועד ת'אמת )- יום העצמאות שיעור אהוב - בלט - אני לומדת בבצפר לריקוד צבע אהוב- ירוק , סגול ושחור חיית מחמד: כלב ציטוט משיר"אנחנו דור מזויין עכשיו מעונן." משפט נבחר: חייה ותן למות.... כמה מילים על עצמי - אם אין אנלי מלי..- סתם מרוב שעות ריקוד בשבוע איבדתי כל זכר לשעות פנאי - אין לי תחביבים כנראה... משאלה? - להפסיק לאהוב אנשים שאוהבים אנשים אחרים... אוליי למות....

אני חדשה ../images/Emo13.gif

שם : ליאור שמות חיבה : ליאורית , קרטיב דובדבן של נירקי, תאריך לידה:20.3.98. מזל דגים אני מירושלים השיר האהוב עליי הוא הימים שלנו-היהודים! השיר שלי כנראה הוא "לבן בחלום שחור" להקות /זמרים אהובים- אביב גפן , מוניקה סקס,מטאליקה ,איפה הילד,סחרוף רוק ישראלי ומטאל... צבע שיער מקורי - חום שחור צבע נוכחי-חום , ג'ינג'י שחור , אדום... פרי אהוב- איכס ממתק אהוב- איכס חג אהוב ( זה מועד ת'אמת )- יום העצמאות שיעור אהוב - בלט - אני לומדת בבצפר לריקוד צבע אהוב- ירוק , סגול ושחור חיית מחמד: כלב ציטוט משיר"אנחנו דור מזויין עכשיו מעונן." משפט נבחר: חייה ותן למות.... כמה מילים על עצמי - אם אין אנלי מלי..- סתם מרוב שעות ריקוד בשבוע איבדתי כל זכר לשעות פנאי - אין לי תחביבים כנראה... משאלה? - להפסיק לאהוב אנשים שאוהבים אנשים אחרים... אוליי למות....

בנה

New member
בנה-דנה

שם מלא: דנה
שמות חיבה: בנה, אישתי, דין-דין, דנה ננה (אחותי הקטנה...), פוטה (אחותי הגדולה..), דנדי ועוד...
תאריך לידה: 9/5/88
מזל: שור
גובה: 1.63-4 לא זוכרת ולא מעניין... העיקר, יותר גבוהה מפיצ ושוקופאי
מקום מגורים: באר-שבע
מקום מגורים קודם: קיבוץ גבולות
בית ספר: לא ידוע, כרגע "מעלה הבשור"
מקור הכינוי ופרושו: בוטן המציאה.. כי איבדתי את מוגלי!
השיר שאתה הכי אוהב של היהודים: זה משתנה... אבל "לעוף" ו"יוב גוט טו בליב מי"!
"ה"שיר שלך: קוצים של פחד/ "המכשפות"
להקות אהובות: היהודים, המכשפות, פרל ג'אם, אליס IN ציינג'ס, אביב גפן, שוטי הנבואה, דנה ברגר, מוש בן-ארי ועוד ועוד...
הופעה הכי טובה: ההופעה שהייתה בקיבוץ שלי... היו קטעים מצחיקים בהופעה... לפני ההופעה הלכתי לשבת איתם בחדר שלהם, ואחרי פגשנו אותם כולנו... וההופעות בניצנים... בוטן יודעת למה...
צבע שיער מקורי: חסוי...פאדיחות אתם יודעים...
צבע שיער נוכחי: לא ידוע... מוזר משהו, גוונים של חום-אדום
פרי אהוב: שזיפים!!!!!
ממתק אהוב: כל ממתק אבל בעיקר טופי!!
חג אהוב: שונאת חגים !!!
שיעור אהוב: אין כזה...אולי אזרחות (תדעו שזה ממש ממש מעניין!)
צבע אהוב: שחור, סגול, אדום, בורדו
חיית מחמד: שני הכלבים שלי: גרטה ופלקור... ואחותי הקטנה, היא סוג של קוף!!
ציטוט משיר: "תן לי להחזיק לה את היד, תן לי להשיב מה שאבד"
משפט נבחר: ייאאאא מסטוווללללל
כמה מילים על עצמי: אני לא עושה כלום בחיים...
חלום/משאלה: לדעת לנגן כמו ג'ימי הנדריקס!!! להשיב משהו חשוב ואהוב שאיבדתי לפני שנתיים-שלוש!

יעל- they want to kill me

שם מלא:יעל בודניק שמות חיבה: בוד, בודניקית, יעלי תאריך לידה:20.6.89 מזל:תאומים גובה: 1.76 מקום מגורים: באר טוביה בית ספר:תיכון באר טוביה! השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:לא קל "ה"שיר שלך:הקיץ האחרון- שפיות זמנית להקות אהובות:משינה, היהודים, המכשפות וכו' וכו' איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה:הייתי בדיוק באחת...היא הייתה מעולה! צבע שיער מקורי:חום כהה צבע שיער נוכחי:חום כהה :) פרי אהוב:אפרסק ממתק אהוב:במבה! חג אהוב:שבועות :) שיעור אהוב:מתמטיקה עם מירה שוורץ! צבע אהוב:ורוד צעקני במיוחד+ חיית מחמד:דב נמלים ציטוט משיר:"כולנו עשויים אבק של אהבה" משפט נבחר:אין דרך לאהבה, אהבה היא הדרך ! כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):אין מה להגיד...אני פנס בודד ברחוב האהבה:) חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:לחיות עד גיל 20

אניי

שם מלא:שירן דביר שמות חיבה:שירי תאריך לידה:19/7/88 מזל:סרטן גובה:לא יודעת מה שאני יודעת ששנה שעבר הייתי 1.64 מקום מגורים:חדרה [חור חושילינג] מקום מגורים קודם(אם היה):לצערי נולדתי בחדקה בית ספר:המקיף למדעים ואומנויות , עמל מקור הכינו ופרושו:פרחים פיס אנד לאב היפים שטויות לא משהו רציני .. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:פעמון מלחמה השיר שלי:שיר תקווה-אביב גפן להקות אהובות:היהודים, איפה הילד, אינפקציה, אופספרינג ואיירון ההופעה הכי טובה שהיתי בה:רוק עצמאות 2003 צבע שיער מקורי:שחור צבע שיער נוכחי:שחור אבל נראה לי שהתבהר קצת מהשמש פרי אהוב:אשכולית אדומה ממתק אהוב:במבה חג אהוב:פסח... בגלל החופש.. :) שיעור אהוב:תאטרון-מעשי צבע אהוב:ירוק ושחור חיית מחמד:הכלבה שלי לאנץ'.. היא במחזור עכשיו....... כולם עולים עליה מסכנה :( ציטוט משיר:"אמא תראי בנך יודע לטעון לבד ולירות על כל מה שרק יבקש מפקד הפלוגה" משפט נבחר:שקרן מי שמאושר כמה מילים עליי: מממממ... חלום/משאלה: שיהיו כאן 2 מדינות.. פלסטין וישראל.. ויהיה סוףסוף שלום..

נכון לעכשיו 67 חברים פעילים בפורום.

ואני מזכירה לא לשרשר דברים שלא מתאימים לשירשור הזה...

רציתי להוסיף קטגוריה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הציטוט הכי שנוא עליך..... ובכן, העארסים שרצו לקחת לי את הדיסקמן היום באוטובוס וברחו כי כמעט שברתי את היד לאחד מהם נתנו לי את הרעיון.. אז זה שלי: "מה אתה שומע היהודים? שמע מזרחית- אבי ביטר! שריף!"

Black Haze

New member
יש הרבה....

אבל הנה שניים שאני מאוד שונאת: "מה את שומעת מוזיקה של זקנים?!" ("מוזיקה של זקנים"- ככה אוהבי האם טי וי קוראים לזה....) בגלל שאני שומעת מוזיקה מלפניי 40 שנה
ועוד אחד: "מה זה הרעש הזה??"- תגובה שמגיעה מאנשים תמיד אחריי שהם בודקים מה יש לי בדיסקמן...

StimpyX

New member
הדבר שאני הכי שונא...

זה לא ציטוט או משהו, זה משתנה מאדם לאדם, פשוט שומעים שאני שומע את 'היהודים', ישר שרים איזה עיוות של אני לא יודע מאיפה הביאו אותו לשיר 'קח אותי'....איזה עצבים זה מביא להוריד להם סטירה

cutey

New member
חחח

למזלי אצלי אין ערסים בבית ספר אבל..אני במיוחד שונאת את השאלה: "מה את שומעת רוק? איכססס" זה מה שאומרים לי כל פעם...מעצבן לאללה.

ravityona

New member
הייייייייייי

מה קורה? אני רוית ואני חדשה פה אז קבלו אותי!!!!!!!!
ועכשיו אני יענה על השאלות........... רוית יונה ויווש, רויתוש, צ'וצ'ה....... 24.7.86 אריה 164 אור יהודה (איייכס) תמיד גרה בחור יהודה רוגוזין לפעמים bon jovi-allways יש יותר מידי....... קשה לבחור, אני פשוט מתה על הופעות שטני שחור פסיפלורה דוריטוס אין! שונאת חגים אנגלית כלב "כשאלוהים רוצה לבכות הוא מדמיין את הדמעות אבל אני בחלומות אני בוכה מבלי לרצות" don't drink and drive- smoke and fly שמיניסטית!!! במכבי צעיר שאני יצליח לנגן על גיטרה בלי לבכות שעה שכואבות לי האצבעות

jt7785

New member
חחח ד"א "קבלו אותו" - סיפור משעשע

יש לי חבר שלא מזמן התגייס כן? עכשיו הוא עושה טירונות 02 - שזה של ג'ובניקים (יש פה הרבה קטינים, מן הסתם אתם לא יודעים מה זה טירונות 02)... אז כזה המפקד מגיע, ואז הוא מתחיל לצעוק עליו: "מה זה חייל?! אתה לא רואה שאני נמצא פה?! קבל אותי כמו שצריך!" (אתם יודעים, יענו, "לקבלת המפקד כיתה 33 תמתח להקשב, 2, 3 הקשב!") אז הוא עושה כזה "קבלו אותו" ומתחיל למחוא כפיים כזה... בחיים שלי אבל בחיים שלי לא צחקתי ככה.

ranzz

New member
לא יודע אם זה סתם אגדה

או שכולם עושים את זה.. כי אין בן אדם שחוזר מהטירונות ולא מספר שהיה איזה דפוק שאמר את זה
אבל שמעתי אחד יותר מצחיק: הרס"ר צעק "עכשיו דממה" אז מישהו צעק "הצל על הבמה"

jt7785

New member
חחח

יש מצב שזה אגדה... אתה יודע ג'ובניקים חשבו על זה אח"כ ואז נהפך כאילו מישהו באמת עשה את זה... מצד שני, האנשים שיש בטירונות 02 קרועים לגמרי.

למעלה