להתפקד!

o סלאש o

New member
ניצן - ס סלאש ס

שם מלא:ניצן בכר שמות חיבה: ניץ, צן-צן, ניצי תאריך לידה:13.4.87 מזל:טלה גובה: 1.70 מקום מגורים: מודיעין מקום מגורים קודם(אם היה): יהוד בית ספר: עירוני ב מקור הכינו ופרושו: כל דבר שמתחרז עם ניצן הוא הכינוי שלי השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: לעוף "ה"שיר שלך: לא קל + פיוטה להקות אהובות: מטאליקה, גנז אן רואוזס, היהודים, בלק לייבל סוסיטי. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: צבע שיער מקורי:שחור צבע שיער נוכחי:שחור פרי אהוב: מנגו ממתק אהוב: טובלרון חג אהוב: פסח שיעור אהוב: כימיה צבע אהוב: כחול ושחור חיית מחמד: לאבי כלבתי האהובה ציטוט משיר: "למד אותי למות תראה איך שאלמד" משפט נבחר: "שוקו קרלו מאדרפקר" כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אני ניצן בן 16 מנגן בגיטרה ומכור למוזיקה. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: להקת רוק משלי

o סלאש o

New member
אופס

ההופעה הכי טובה שהייתי היתה ניצנים. בגלל המים והשילוב של ההופעה זה היה מדהיםםםםםםםםם

oRockGirLr

New member
אור - oRockGirLr

שם מלא:אור
שמות חיבה:אורי אורוש אורצ'י אור(צ'וק?!?)
תאריך לידה:29/9/90
מזל:מאזניים
גובה:1.55
מקום מגורים:קרית אתא
מקום מגורים קודם(אם היה): היה אבל לא הייתי בתיכנון אז
בית ספר:רוגוזין חטיבה ב'
מקור הכינו ופרושו:מקור הכינוי מהראש שלי והפירוש שלו: o-RockGirL-r =רוק גירל-ילדת רוק למה ? כי אני אוהבת רוק
(מן הסתם...)והאותיות בצד ה-o וה-r זה מרכיב ת'שם שלי ! אור. סליחה על ההסבר העילג הזה ...
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:קודם כל, ת-ק-ו-פ-ו-ת ובתקופה הזאת אני שומעת הכי הרבה יכול להיות ותעזור לי
ה"שיר שלך":הימים שלנו
להקות אהובות:פיייייי יש מלא ורובן רוק ישראלי !!! היהודים בעיקר
איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: לא הייתי בהרבה מוצלחות...
צבע שיער מקורי:לא מוגדר, חום בהיר ממה שהבנתי
צבע שיער נוכחי:לא מוגדר, חום בהיר ממה שהבנתי
פרי אהוב:בננה
ממתק אהוב:שוקולד(ממממ יאמייייי!) ובמבה כמובן
חג אהוב:חנוכה ?
שיעור אהוב:אין כזה
צבע אהוב:כתום ושחור
חיית מחמד:כלבה סטאררר הכוכבת שלי !!!
ציטוט משיר:"כמו ששכחת אותי עכשיו תכפיל במיליון, בהתחלה תוסיף שש תעשה גם חשבון זה המון!"
משפט נבחר:שונא מתנות יחיה ואוהב מתנות יחיה יותר!
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):לנגן על גיטרה, סקסופון, קלידים לפעמים,לשגע אנשים ולהסניף מוזיקה ! אין.. פשוט מכורה למוזיקה
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: "אני רוצה להאמין שת'צרות אזרוק כמו אבן..."

Mr Jack

New member
גיל - Mr Jack

שם מלא: גיל מזל: עקרב בית ספר: תיכון השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: לפעמים "ה"שיר שלך: משינה - אהובתי להקות אהובות: מטאליקה, איירון מיידן, ג'ימי הנדריקס, גוגו דולס, משינה... איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: ניצנים חיית מחמד: כלבה מסוג גולדן :) ציטוט משיר: אף פעם לא הייתי טוב בשאלות האלה :/ משפט נבחר: כנ"ל כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): כנ"ל חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: גיבסון לס פול

guitar lan

New member
ניר - guitar lan

שם מלא: ניר לבני שמות חיבה: נירו, נירצ' תאריך לידה:19/8/88 מזל:אריה גובה:1.75 מקום מגורים: זכרון יעקב - שדה בוקר מקום מגורים קודם(אם היה): חיפה בית ספר: פנימייה בשדה בוקר מקור הכינו ופרושו: אוהב גיטרה ולאן זה השם שלי בעיוות קשה.. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: אממ.. לפעמים "ה"שיר שלך: זה כל הקסם להקות אהובות: איפהילד, אינפקציה, רוקפור, בוטן, קספרים, הכנסייה, שייגעצ. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: אמפי וואל 23.8 צבע שיער מקורי:ירוק זוהר צבע שיער נוכחי:חום כהה פרי אהוב:מנגו וליצ'י ממתק אהוב:שוקולד לבן!!!!!! חג אהוב: חופש גדול שיעור אהוב:ספרות צבע אהוב:ירוק חיית מחמד:כלבה- היא ממש ממש ממש חומה ציטוט משיר: השפן הקטן שכח לסגור הדלת משפט נבחר: it has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אני ניר, ויש לי שריטה במוח חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: אממ.. שיהיה טוב

פיצפיצון- עדי.

שם מלא: ~חסוי~ שם קוד: פיצי- עדי. שמות חיבה: כל המ שאפשר לעשות מ-פיצי, WILLOW TEARS. תאריך לידה: 14.11.1990 (וואוי אני פיצית). מזל: עקרב! גובה: 159 חי חי חי. מקום מגורים: אזור י-ם. מקום מגורים קודם: י-ם. בית ספר: אורט מקור הכינוי ופירושו: אני פיצית... יש לי פילוסופיה שלמה על השם הזה. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: מחפש תשובה "ה" שיר שלך: נערת רוק- ריקי גל להקות אהובות: היהודים, מוניקה סקס, אביב גפן ושייגעצ. הופעות: לא הייתי. צבע שיער מקורי: חום בהיר- גוונים. צבע שיער נוכחי: אותה הצבע..
פרי אהוב: מנגו, תפוח, תפוז. ממתק אהוב: גלידה! חג אהוב: פסח שיעור אהוב: ספורט. צבע אהוב: שחור, כחול חיית מחמד: יש לי 4 חתולים ודג... מקווה לכלב. ציטוט משיר: "ומה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים- רק שותקים". משפט נבחר: "מעולם לא נתתי לביה"ס להפריע להשכלתי". כמה מילים על עצמך: אוהבת סוסים, מוזיקה וסתם להיות אני. חלום\משאלה שהיית רוצה להגשים: 1. להיפגש עם היהודים כמובן 2. למצוא את החבר הכי טוב שלי (שבמקרה הוא סוס)- קיפי. זהו? נגמר?

Totally Empty

New member
Totally_Empty -זואי

שם מלא: זויה ברונשטיין שמות חיבה:או גוד. זואי, איזע, זוזה, זושי, זוש, סושי, צ'יקיפופו-גיש!, אמי,אממ יש עוד מלא, לא זוכרת. תאריך לידה:17/9/1989 מזל:בתולה גובה:172 מקום מגורים:נתניה(הכל בכיכרות מקום מגורים קודם(אם היה): אוקראינה? בית ספר:טשרניחובסקי(מסורבל) מקור הכינו ופרושו:ריקה לחלוטין. אממ זה מה שאני חושבת על עצמי, ועל רוב האנשים בימינו, אנחנו ריקים מ... הרבה דברים...קשה להסביר. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: מסובךךך...כולם. "ה"שיר שלך: לא עם מנגינה אבל שיר של יונה וולך: שים סכר גדול ליד מעינות הכאב אגור איתו כמו מים שמור עליו שלא יתפזר כי הוא חייך. להקות אהובות:אמממ.. נייטוויש, היהודים, ממממ... נירוונה, קלסטרופוביה(הלהקה שלי), סיסטם אוף אה דאון, פינק פלוידד, אמממ יש עודד. לא זוכרת. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: הייתי באחת. אז מן הסתם היא, אמפי ווהאל. צבע שיער מקורי:בלונד צבע שיער נוכחי:בלונד (בהכחשה) פרי אהוב: קלמנטינההה (פעם אכלתי 15 ברציפות) ממתק אהוב: מסטיק? חג אהוב: האלווין ופוריםם שיעור אהוב: ספרות. צבע אהוב: סגול כהה ושחור חיית מחמד: חתול טיפש ששמו כתם, וחתולה מרשעת ששמה פיתגורס. ציטוט משיר: "למד אותי למות, תראה איך שאלמד, או תן לי שאמשיך לחיות לעד" משפט נבחר:ואני סתם, במקרה אני פה. כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אני מטומטמת, חולה על יונה וולך, אוהבתת אממ להיות מטומטמת...לשמוע מוזיקה, לשחק ולרקוד לשיר וזהו. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: אין לי מושג. זהו.

Emily ©

New member
ליאורי- Emily ©

שם מלא: ליאור שמות חיבה: ליאורי השמנמנה.
תאריך לידה: שכחתי.
מזל:בתולה. גובה: מזמן לא מדדתי אבל בטח 1.66-1.67 מקום מגורים: ___ מקור הכינו ופרושו: אמילי?
דמות שאני אוהבת מאוד.
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: יש יותר מידי. אבל תסתפקו בלעוף והימים שלנו
"ה"שיר שלך: זה משתנה כל הזמן. אבל 'אביב גפן- שיר עצוב' אחד האהובים עליי. גם הימים שלנו. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: זאת שצילמו אליה את הדיוידי
ואחת במודיעין בחסות 'הנוער ינהג אחרת'. צבע שיער מקורי: שחור.
צבע שיער נוכחי: חום. בעתיד הקרוב הוא יהיה עוד יותר בהיר.
פרי אהוב: ?WTF
ממתק אהוב: קרמבו.
חג אהוב: איפה שיש ת'חופש הכי ארוך.
אבל חנוכה בסדר..
שיעור אהוב: ערבית. אפילו שהמקצוע מסריח [תרתי משמע. ומי שבמקיף יהוד יבין] אבל כל השיעור אני צוחקת.
צבע אהוב: שחור כחול וירוק זית.[?] ציטוט משיר: 'כמה זמני, וכמה שאני קטן' 'השנים שעברו,לקחו לי ת'כוח. הנה אני, כבר פוחדת לחשוב' 'מה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים... רק שותקים' יש עוד מלא.
משפט נבחר: Live and let DIE שוקו קארלו מאדרפאקר על עצמי:
:| חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: אישי מידי.
יאלה ביי.

יא רבי שמעון...

יש לך מזל שמשעמם לי אז אני עונה על זה ג'ן- Somethin in the Way שם מלא: ג'ניה שוקה (בעע) שמות חיבה: ג'ן.. ג'ני.. תאריך לידה: 12.2.88 מזל: דלי גובה: בערך 165 מקום מגורים: נתניה מקום מגורים קודם(אם היה) מינסק חחח בית ספר: אלדד מקור הכינו ופרושו: ממ.. שיר של נירוונה שאני אוהבת.. וגם, בכללי אוהבת את המשמעות של הכינוי השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: הכל! "ה"שיר שלך:המאה העשרים.. להקות אהובות: היהודים, פינק לפויד, נייטוויש איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: קשה להחליט... אבל אני חושבת שבאמפי וואהל הייתה ההופעה הכי מטורפת צבע שיער מקורי:שחור צבע שיער נוכחי:שחור פרי אהוב:משמש ממתק אהוב:מישו אמר ממתק?! חג אהוב:פסח (חופש ארווך!) שיעור אהוב: יש חיה כזאת?! צבע אהוב:שחור, סגול, כחול חיית מחמד: אין ציטוט משיר:"כשאלוהים רוצה לבכות, הוא מדמיין את הדמעות, אבל אני בחלומות, אני בוכה מבלי לרצות" משפט נבחר: ממ.. בעע... אין! כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אני אוהבת לחבק! חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: למצוא אהבה ולהיות מאושרת. צריך יותר מזה??

coka

New member
אלה - coka

שם מלא:אלה טובלי שמות חיבה: אללוש, ללי, shoosha.. ועוד כל מיני חסויים :)) תאריך לידה: 1.8.88 מזל: אריה גובה: 1.65 מקום מגורים: רמלה.. בעעעעעע מקום מגורים קודם(אם היה): נופ, לא היה בית ספר: רמלה לוד מקור הכינו ופרושו: המקור...בחלקו מכינוי אחר בין חברות, שהתפתח לזה וניתן לי מחברה שלי... ופשוט נשאר :) השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: וואי... זה כ"כ קשה! אבל אם כבר... "מלחמה שקטה" "ה"שיר שלך: ללא ספק "לא קל" להקות אהובות: יש המוןןן :)) אממ... לינקין פארק, מטאליקה, נירוונה, אמינם, סיסטם אוף אה דון, פיית' נו מור, טול, creed, רדיוהד, פינק פלויד, אופת', דרים ת'יאטר, משינה, ו... הרשימה ממשיכה.... איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: המממ... ההופעה באמפי בת"א. היה מדהים..... צבע שיער מקורי: חום-דבש צבע שיער נוכחי: חום דבש... כמה מקורי :\ פרי אהוב: תפוח ירוק ממתק אהוב: מוגזם!!!!!! חג אהוב: פוריםםם!!! שיעור אהוב: המממ... לא חושבת שיש כזה.... כנראה ספרות, כי אפשר להשלים שעות שינה... או כימיה, זמן כי זה מעניין :) צבע אהוב: שחור... חיית מחמד: הלוואי שהייתה, ארררגגג הכל בגלל אמא!! ציטוט משיר: "אני רוצה להאמין בעצמי... כי אין אחרת" משפט נבחר:there's never enough time to do all the nothing you want כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):אני.. מתופפת, נושמת מוזיקה... מנהלת פורום LPUndergroung באתר ישראלי של לינקין פארק ו פורום הופעות של היהודים באתר www.hayehudim-forums.up.co.il, יהיה נורא נחמד אם תיכנסו, אנחנו מנסים להרחיב את הקהילה.. אלה פורומים ממש חדשים :)) וחוצמזה... יש לי חבר, מטורפת עליו... אני אוהבת לישון, שונאתתת בצפר ובמיוחד שיעורים לחופש... ואני שפוכה ומזיינת פה ת'שכל. הגיע הזמן לשתוק.. :)) חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: החלום שלי.... הדבר שאני רוצה יותר מהכל הוא ללמוד לצייר, ולדעת לצייר... ולקעקע.

גמני רוצה!:))

1. צרפתי קרין 2. בובס, baby steps, shosha 3. 21.2.88 4. דגים 4. 1.50 6. חור קטן במרכז בשם רמלה 7. אני גרה כאן מאז ומתמיד..(לצערי..) 8. "מדעים" בלוד 9. אממ.. סיפורים ארוכים.. אבל בתכלס בובה וכאלה זה ביני לבין חברה ובייבי סטפס זה בגלל שאני קטנה:))) 10. אין מצב שאני יכולה לבחור.. מעולם לא יכולתי.. 11. גם לא יכולה לבחור.. יש רבים וטובים.. 12. היהודים!, לינקין פארק! ו..אממ.. עוד מלא כי אני שומעת כמעט כל סיגנון מוזיקה אפשרי.. קצת מכל דבר.. אבל אלה העיקריים שלי:)) 13. באמפיוואהל בת"א היה הכי מדהים שבעולם! (חוץ מהקשיים השוליים לנשום) 14. ג'ינג'י:))) 15. שחור..רק שחור 16. דולפין! (טוב, זו לא חית מחמד אבל בכל זאת.. כי אני לא מסתדרת עם חיות:))) 17. היהודים, מקום אחר: "כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר.. כמו שלא יהיה לי טוב, גם במקום אחר.." 18. שוב.. יש כל כך הרבה.. לא יודעת:(( 19. אין לי חג מועדף.. אולי כיפור, בגלל השקט 20. אממ..היי! אני קרין:)) חובבת היהודים בנשמה.. לינקין פארק..אוהבת לרקוד בטירוף (לא מקצועי), חולה על מוזיקה בכלליות.. הכול מהכול..! אוהבת לכתוב ויש לי בלוג נחמד:)) ו..אממ.. לא יודעת.. אוהבת לחיות... 21. הייתי רוצה להיתאהב.. גם אם זה לזמן קצר.. רק התחושה הזו.. שווה הכול!:))

היי אני חדשה פה אז זמן טוב להתפקד

שם: הילה
שמות חיבה: חוסה ד"א פירוש השם הוא ילדה שאין לה בית.. והורים..
מקום מגורים: זכרון יעקב
בית ספר: אורט
מרו הכינוי ופרושו: למדתי לפני מס' שנים בג"ג על ההילה האדומה שמסביב לשמש.. וזה נראה לי שם נחמד לא?!
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: קח אותי
השיר שלך: "ואולי" של עברי לידר
להקות אהובות: שוטי הנבואה , היהודים, אביב גפן והתעויות, מוניקה ועברי לידר (כמובן!)
ההופעה הכי טובה: ניצנים (נראה לי)
צבע שיער מקורי: חום כהה-אדמוני
צבע שיער נוכחי: חום בהיר-אדמוני
פרי אהוב: ענבים, אפרסק
ממתק אהוב: קינדר (?!)
חג אהוב: פסח (המון חופש)
שיעור אהוב: תיאטרון כמובן אהבת חיי
צבע אהוב: ורוד
חיית מחמד: אממממ...תוכי
ציטוט משיר: יש בחתימה שלי
משפט נחבר:אמממממ
כמה מילים על עצמי: ילדה מאוד אופטימית שהחיים מאירים לה. ובלה בלה בלה
חלום: להיות מאושרת אחת ולתמיד

בוטן המקורית - בוטן

שם מלא:בוטן הגיזעית
שמות חיבה:בוטן,שירלי,שירבי,גמד,מסטול,אישתי,דודה,גוש חשיש
תאריך לידה:21.4
מזל:חרא מזל
גובה:מטר ופילטר
מקום מגורים:באר טוביה רולזזז
מקום מגורים קודם(אם היה):לא היה
בית ספר:תיכון איזורי באר טוביה
מקור הכינו ופרושו:שימעון המציא לי, והמקורית, כי גיליתי שיש וונאבי בוטן.
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:משתנה, אבל בעיקר לעוף,רואה דם,הימים שלנו,הזמן שלך,סוף העולם
"ה"שיר שלך:מושון
להקות אהובות:היהודים,שוטי,מוש,בוב,מטאליקה(הישנים),דרים טיאטר,המכשפות,ירמי קפלן,סקיד רואו,נוורמור,אבנסנס,ועוד ועוד
איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה:ניצנים, דפנטלי..אבל גם במקיף ד' ולהבים
צבע שיער מקורי:בלונדיני
צבע שיער נוכחי:בלונדיני
פרי אהוב:לימון\תפוז\קיוי
ממתק אהוב:במבה\שוקולד
חג אהוב:חג פסח(בוםבמלה+מומולדת)
שיעור אהוב:ספרות\מטמטיקה(כה כה)\חופשי
צבע אהוב:ורווווווווודדדדד
חיית מחמד:פוליאנה,נחיק,טופי,סבאסטיאן,חומית.
ציטוט משיר:"אז תבואו למסיבה, של הפיג'מות"(שומעת את זה עכשיו)
משפט נבחר:"למד אותי למות, תראה איך שאלמד,או תן לי להמשיך לחיות לעד"
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):תופימססס,גיטרה,מוזיקה,נרגילה
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:מערכת דידבליו שחורה דאבל באס..ועוד המוווווווון זיוני שכל של התופים, שעוכ יודעת
והכי חשוב, צ'יינה של 8-10אינצ'...קוסטומייד

היי לכם..

אני חדשה...אז נראה לי שנחתתי לשירשור טוב.. שם מלא: עדן שמות חיבה: לא ידוע לי על אחד תאריך לידה: מרץ 9 גובה: תאמת אין לי מושג..אבל גובה די נמוך.. מקום מגורים: הבית שלי מקום מגורים קודם: הבית הקודם שלי בצפר: למה לזרות מלח על הפצעים? מקור הכינוי ופירושו: מקורו במוחי הקודח, פירושו הוא שאני לא מספיק יצירתית למצוא כינוי יפה אז תחשבו לבד. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: אמממ...זה יהיה נורא צפוי אבל כל שיר זה משו אחר לגמרי...אפשר להגיד של"מאה העשרים", "עוד מעט", "טיפה בים" ו-"הימים שלנו", יש מקום מיוחד אצלי... "ה"שיר שלך: דפניטלי "תעזור לי" להקות אהובות: היהודים, שבק ס, שוטי הנבואה, לד זפלין, פינק פלויד, the doors, מטאליקה, נירוונה, סנטנה, הביטלס, דיפ פורפל, סייפרס היל, וו טאנג קלאן, סיסטם...ועוד הרבה.. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: ההופעה במועדון התיאטרון בינואר שעבר.. צבע שיער מקורי: חום כהה צבע שיער נוכחי: אדום דהוי פרי אהוב: תפוח ממתק אהוב: גומי! חג אהוב: החופש הגדול? שיעור אהוב: אממ.. צבע אהוב: כתום חיית מחמד: צפרדע העונה לשם בוב ז"ל ציטוט משיר: "תן לי להספיק הכל עכשיו למד אותי למות תראה איך שאלמד או תן לי שאמשיך לחיות לעד" משפט נבחר: קוואבנגה! כמה מילים על עצמך: אחורה פנה...תקרא מה כתבתי עד פה... חלום/משאלה שהייתם מאוד רוצים שייתגשם: להגיע כבר להופעה בהאנגר. אמן. הסוף.

../images/Emo41.gifאני אני אני ../images/Emo26.gif

שם: טל הורוביץ- נמש..
שמות חיבה: נמש, טלטל, טלטולה,נמשושה וכל מה שבא... (אבא שלי קורא לי פיציקישי...חחח)
תאריך לידה: 25-9-1986 מזל: מאזניים גובה: 1.67 (בערך..)
מקום מגורים: ראשל"צ
מקום מגורים קודם: ראשון לציון... חחחחחח בית ספר: רביבים מקור הכינוי ופירושו: נמש- מאז כיתה ד' קוראים לי ככה כי יש לי נמשים
השיר של היהודים: וואו, יש הרבה... אז ככה: הימים שלנו, הזמן שלך, תעזור לי, אמן, לא קל, לעוף... השיר שלי: סוף העולם-אביב גפן, הימים שלנו-היהודים
להקות אהובות: התעויוט של אביב, היהודים, הבליינים, savege garden, מטאליקה, נירוונה ויש עוד המון......... הופעה הכי טובה: היהודים- במועדון התאטרון (אביב גפן-כי הייתי חייבת- ניצנים היתה אחת ההופעות הטובות שלו בתקופה האחרונה...- ואני מדגישה בתקופה האחרונה, הייתי ביותר מ250 הופעות שלו..)
צבע שיער מקורי: שחור חום צבע שיער נוכחי: שחור חום פרי אהוב: תפוז ושזיף ממתק אהוב: שוקולד חג אהוב: ראש השנה שיעור אהוב: צילום על כל צדדיו (אני במגמת צילום)
צבע אהוב: כחול, שחור חיית מחמד: כלב ושמו Mix
ציטוט משיר: "האם להיות בך מאוהב" משפט נבחר: החתימה שלי... (מתוך הנסיך הקטן)
כמה מילים על עצמי: מוסיקה זה
הדבר!!
אוהבת את אלי שלי הכי בעולם..
אביב מלך, היהודים ענקיים! תחביבים:לראות TV, מחשב, מוסיקה מוסיקה מוסיקה, לישון ולהיות עם אלי שלי!
חלום/משאלה: שיהיה טוב! שאני יצליח בכל דבר שאפנה אליו..
להיות מאושרת כמו עכשיו לנצח...

rotem224

New member
רותם-ROTEM224

שם מלא: רותם וזהו.....חח שמות חיבה: אוו הרבה רותמיה רותמית רותה ועוד הרבה... תאריך לידה:24.10.87 מזל: עקרב גובה:לא יודעת.. מקום מגורים: קיבוץ בצפון מקור הכינוי ופירושו:פשוט השם שלי שיר אהוב: פעמון מלחמה השיר שלך: אין משהו כזה כי פשוט אני לא יודעת להחליט הופעה טובה:בנהלל צבע שיער מקורי : שחור צבע שיער נוכחי: קצת אדום הצבע כבר ירד ואין לי כבר כוח לענות אז לא משנה..........תשאלו אם אתם רוצים

עונההההה

שם מלא:נטע הראל שמות חיבה:נטוש...נייטע..נטולה חח אבל הכי אני אוהבת שילגי תאריך לידה:25/12/89 מזל:גדי גובה:165 מקום מגורים:חיפה מקום מגורים קודם(אם היה)-חיפה בית ספר:הריאלי העברי בחיפה-תיכון אחוזה מקור הכינו ופרושו:שילגי-ע"ש הסוסה שילגיה שכל כך אהבתי השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:מלחמה שקטה (המלא) "ה"שיר שלך:EH?o_O להקות אהובות:היהודים..אמממ...וסתם ל מיני לא יודעת איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה:הייתי רק באחת חח צבע שיער מקורי:חום צבע שיער נוכחי:בגיל 14 עושה גווני סגול לא כזה בולט אלא סגול ענבים כזה..גדולללל פרי אהוב:תות..ענבים..בננותתתת ממתק אהוב:דובוניםםםםםםםם חג אהוב:חנוכה (יומולדתתתת) ופורים..ול"ג שיעור אהוב:אממ..הפסקה? צבע אהוב:בחול, סגול, שחור ולבן חיית מחמד:נולי, חתולה מתוקה:)*תמונה מצורפת* ציטוט משיר:אין לי כוח לצטט חחח משפט נבחר:בלה. ^.^ כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):אני חולת חיות, רוכבת על סוסים כבר בערך 4 שנים (4? פשש איך שהזמן עובר מהר..)..אממ..אני פעילה לזב"ח...ואני אוהבת רוק ישראלי חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: להיות מאושרת?

למעלה