להתפקד!

Bitca

New member
הדס- Bitca

שם מלא: הדס שמות חיבה: הדסי, דסי,דסוש ועוד כמה..חחח תאריך לידה: 26.6.88 מזל: סרטן גובה:1.65 מקום מגורים: מושב בני-דרור מקום מגורים קודם(אם היה): גבעתיים, רמת-גן. בית ספר: דרור מקור הכינו ופרושו: מהסדרה באפי קוטלת הערפדים. קטע משעשע שבו ז'אנדר שומע ואומר לא נכון את המילה bitch. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: כולם אבל במיוחד "הימים שלנו". "ה"שיר שלך: לא יודעת. להקות אהובות: היהודים, קספר, יוני בלוך, placebo, green day והלאה.. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: היהודים באמפי וואהל. צבע שיער מקורי: שטני צבע שיער נוכחי: שטני פרי אהוב: אפרסק ממתק אהוב: עוגיות OREO חג אהוב: חנוכה שיעור אהוב: ספרות צבע אהוב: סגול חיית מחמד: דונה'לה ציטוט משיר: "Dont need to feel the pain. Dont need to Cry" משפט נבחר: לא יודעת..לא נבחר משפט.
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אוהבת לצייר, גשם, חורף, לצחוק, לחייך. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: לא חושבת על חלום כזה כרגע. אולי שאני תמיד אהיה מאושרת

אני../images/Emo13.gif

שם מלא: ליאור ושם משפחה מזוויע שמות חיבה: ליאורי, ליאורושק'ה, לי, לילוש, לילי, ליאורה, חמור(בלאט!), Lihore(כמו זונה
) תאריך לידה: 2.10.88 מזל: מאזניים גובה: 1.65
מקום מגורים: אהמ אהמ..משהו ליד נתיבות. מקום מגורים קודם(אם היה):
ת"א
בית ספר: כלא מרחבים. מקור הכינו ופרושו: מכה אפורה-שיר של מוניקה סקס. הניק המקורי היה תפוס, אז במקום זה עשיתי עם K
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: אממ..לעוף/גניבה/מלחמה שקטה/לא קל+הפיוטה/ליפול..אני לא החלטית
"ה"שיר שלך: כרגע? The Roots-Hurricane. זה בא בתקופות
להקות אהובות: לא כולן להקות, אבל: Pink Floyd, Guns N Roses, Red Hot Chili Peppers, The Police, Atmosphere, The Roots והיהודים, מן הסתם
איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: הייתי רק באחת, אין לי איך להגיע לרובן... צבע שיער מקורי: חום-שטני. צבע שיער נוכחי: חום-שטני. פרי אהוב: תות! ממתק אהוב: ממ..שוקולד? בלאט. חג אהוב: ראש השנה, סוכות ופסח(?) שיעור אהוב: מתמתטיקה, לשון, ספרות, מזרחנות וביולוגיה. צבע אהוב: כחול, סגול ושחור. חיית מחמד: מה יש לי? שתי כלבות-ג'ואי ופסטה. ציטוט משיר: :" השאלות לא נגמרות ורק הזמן ידע לפצות ולשנות, ולא תמיד אפשר אך יש עוד בוקר יש מחר לגלות, להשתנות" (ניר העתקתי ממך
) משפט נבחר: לא עולה לי כלום... כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): לרקוד, לשמוע מוזיקה, אינטרנט, לדבר בטלפון, לדבר בכלליות
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: ללמוד רפואה

../images/Emo163.gif חדשה בשטח! שלומות לכולם

שם מלא: נסתפק ברוני
שמות חיבה: הרבה- אחד שחביב עליי: בלע
תאריך לידה: 18.11.88 -
בקרוב
מזל: עקרב
גובה: 1.60
מקום מגורים: אילת
מקור הכינוי ופירושו: רוני= השם שלי
ובלע זו התגובה שלי כשכל מה שכתבתי כבר היה קיים
השיר שאת הכי אוהבת של היהודים: יש כל כך הרבה...
השיר שלי: "רוני" , ורק מהסיבה שכל החיים כולם שרים לי אותו
להקות אהובות: מוניקה סקס, היהודים (מן הסתם), הביטלס ועוד רבים וטובים
ההופעה הכי טובה שהייתי בה: גם ההופעה היחידה, אבל היא הייתה מצויינת!!! ההופעה שהייתה ביום רביעי במגדלור באילת הייתה ענקית! היה כזה כייף
צבע שיער מקורי: בלונדיני כהה
צבע שיער נוכחי: גוונים מוזרים של חום ובלונדיני
פרי אהוב: אכלתי היום בננה
אבל אני אוהבת גם אבטיח ואננס! ותפוח!
ממתק אהוב: ש-ו-ק-ו-ל-ד ל-ב-ן !!!!
חג אהוב: שבועות
שיעור אהוב: מתמטיקה (כן אני מופרעת)
צבע אהוב: כל הצבעים הבהירים!
חיית מחמד: הייתה חתולה... ברחה ממני
ציטוט משיר: לא עולה לי משהו בראש כרגע... מצטערת
משפט נבחר: (משהו שעלה לי כרגע- שאמרתי לאח שלי לפני חמש דקות): אם אין לך משהו חכם להגיד אז תשתוק!
עליי: מוזיקה, ספורט, ספרים, סרטים והרבה של דיסני, ועוד המון.
חלום שלי: שיהיה שלום עולמי
ואימרו אמן!

אני רוצה להגיד למה ההופעה הייתה

כ''כ טובה: חוץ מזה שאלה היהודים, והיה כייף לאללה כי הייתי עם כלללל החברים שלי שם וצעקנו וקפצנו ורמסו אותי ועשו פוגו והיה מצחיק לאללה בסוף... ירד גשם.. בתחילת ההופעה במשך 10 דקות ירד היורה, וזה היה מדהים

AcE666

New member
הינה

אוריאל - רואים את שם המשתמש בלאט!!! שם מלא: אוריאל SyPHeR דון אלחנדרו השלישי מצד הבן דוד של הסבתא שמות חיבה: SyPHeR תאריך לידה: 19.12.87 מזל: קשת גובה: 180 מקום מגורים: קריות מקום מגורים קודם(אם היה) אותו החרא. בית ספר: פחחחח מקור הכינו ופרושו: פעם הייתי ACE, וזה תפוס, אז החלטתי שאני ACE666 השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: יש הרבה "ה"שיר שלך: מממ יש יותר מידי... להקות אהובות: יש הרבהההה יותר מידי... איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: היחידה שהייתי בה.. עיר הנוער בחיפה.. צבע שיער מקורי: שחור צבע שיער נוכחי: שחור פרי אהוב: שונא פירות ממתק אהוב: שוקולד חג אהוב: ל"ג בעומר שיעור אהוב: אין. צבע אהוב: שחור חיית מחמד: אין ציטוט משיר: i got a lot to teach and even more to learn זה של סלאג. משפט נבחר: סתכלו למעלה כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): מפיק חובבן, צייר גרפיטי ומשועמם. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: לא להיות משועמם.

עכשיו תורי

שם מלא: אוריאל...עזבו שם משפחה...הא ארוך. שמות חיבה: עוגי!! רק עוגי! תקראו לי ככה, כמו כולם. תאריך לידה: 20.8.87 מזל:אריה גובה:אנערך... מקום מגורים: קיבוץ מפלסים מקום מגורים קודם(אם היה): נולדתי בכרמיה..אחרי שנה עברתי לפה. בית ספר: שער הנגב מקור הכינו ופרושו: אולי עוגי פלצת..לא יודע.מגיל 3 בערך קוראים לי ככה השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: ליפול "ה"שיר שלך: יש מלא! להקות אהובות: כלא 6!!!! היהודים, סנופ דוג,אמינם,אייס קיוב, אורישאס, יש עוד מלא... בעיקר ראפ. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: רוק העצמאות צבע שיער מקורי: מין שטני כזה צבע שיער נוכחי:כנ"ל פרי אהוב: אפרקס ממתק אהוב:במבה חג אהוב:סוכות שיעור אהוב: נאדה!! צבע אהוב: אנערף חיית מחמד: יש לי כלבה...לא שם עליה הרבה ציטוט משיר: "זה אני או שאולי רק נדמה לי ואולי השתנה בי הכל" משפט נבחר: בום!!! כלא 6 אנחנו באנו להפציץ! סתם...יש מלא כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): עוגי שיגעוגי משגע ת'עולם. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: לא יודע

LikeMe

New member
|בזזז|../images/Emo60.gif

רותם
ג'אסט רותם
רותי
, רותיאלה
, רותמו'ש
, רות
, רותמית
נטשה
...
25.10.89 עוד מעט יומולדתתתתתתתתתתתתת
עקרב
מטר חמישים ומשו'..
אני נואשת..
ראשל"צ
ראשל"צ
שוב
טביב...
למה אתם שואלים
LikeMe
זה בתרגות חופשי "כאילו אני" כלומר
ניסיתי להיות בלונדינית צפונבונית כזאתי
ופירוש הכינוי הוא
"אני.. כאילו.. אני
כאילו דה.." מבינים
הרבה לא הבינו
השיר האהוב עליי.. ממ קשה
אלה..
oh lord ...
יואואואו זה קשה
אני חושבת שזה
"השיר שלי" מאת: מופע הארנבות של דוקטור קספר
לינקין פארק השולטיםםםםםםםםםם
מוניקה..
פינץ'..
מטאליקה.
סיסטם...
מגה דאט..
לימפ ביזקיט..
בלינק 182..
אינמי..
פאפא רואץ'..
פאדל אוף מאד..
אוונסנס...
נייט וויש..
סלאייר..
נאמממממ..
לא היתי אף פעם בהופעות
הייתם מאמינים
הורים..
לכו תבינו
חום
חום
תותים פללאם פאם פאם
|כנלית|
כל דבר עם שוקולד
וגם גומי
פססססססססח
כמה ימי חופש
וואוו
שיעור חופשי
חחח סתם סתם
אמממ.. תאמינו
או לא
דווקא ספרות
ירוקקקקקקקקקקקקקקקק
אין לי
אבל חולה על כלבים
"כי הגעתי לכאן לבד, אנלא צריך פה אף אחד, כי לי תמיד יהיה אותי.... אני.. אוהב להיות רק עם עצמי
בועט בשמש ממולי
אוהב אוהב תמיד אותייייייייייייייייי...." מופע הארנבות של קודטור קספר
"שיר שלי"
"Don't try to fix me
i'm not broken
" באמת.. אנשים
אני אוהבת לשמוע מוזיקה
והרבה
אני אוהבת להיות עם החברות שלי אנד סטאף..
להתחרפן איתןןןןןןןן
אוהב לכתוב
שירים אנד סטאף
לצייר
ועוד..
חלום..
משאלה...
זה תמיד משתנה
כרגע אין לי..
זהו

עתליה- היהודיההה

שם מלא: עתליה כריסטנסן (התחתנתי.. אממ לא) שמות חיבה: אטילה, עטלפו'ש, עטלף, אטישול ולוידעת מה עוד המציאו לי תאריך לידה: 15.10.89 מזל: מאזניים גובה: מה? לוידעת... מטר שישים בערך... מקום מגורים: חולוןןןן... <יותר מידי ערסים> מקום מגורים קודם(אם היה) בית ספר: ארן מקור הכינו ופרושו: המקור של הלהקה.. ולא אני לא עד כדי כך נדושה!! אני פשוט שונאת פורומים ומיכל נתנה לי קישור לפורום של בלינק לקרוא משו והחלטתי שאני חייבת להגיב ותקעתי ת'כינוי היחידי שהיה לי בראש אז פתאום קלטתי מזה הכינוי שלי היהודיההה ויש פה פורום היהודים אז יאללה להיכנס! וזהו.חחח השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: אוף לוידעת... kill me אולי.. "ה"שיר שלך: אמממ.... אין לי שיר מיוחד.. ואם היה זה היה בטח דיכאוני כזה.. לא שאני ילדה דכאונית!! זה פשוט אחת הדפיקות במוח אצלי להקות אהובות: אווה... בלינק, מוניקה סקס, צ'ילדרן אוף בודום,אירוסמית', אופספרינג,קריידל אוף פילט', משינה, אביב גפן, מרילין מנסון, אינפקטד מאשרום?!,יזהר אשדות, נייטוויש,אממ.. מטאליקה, נירוונה, מה עוד?!??!!? איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: הייתי רק בהופעה של היהודים יעני הופעה רצינית..חחח.. צבע שיער מקורי: בלונדיני שתני כהה לוידעת איך להגדיר את זה צבע שיער נוכחי: יש גווני שמש פרי אהוב: עגבנייה! (הפכו את זה לפרי עכשיו) ממתק אהוב: שוקוללללללללדדדדדד חג אהוב: החופש הגדול? זה מספיק חג בשבילי שיעור אהוב: שיעור חופשי!! צבע אהוב: אממ... יש כמה.. שחור, לבן, אדום, כחול, ורוד, טוב הרבה צבעים חיית מחמד: ציפור אהבה מופרעת במוח- פולי. וארנב- מושי/ננוש/וכו'.. ציטוט משיר: "ולעיתים קרובות נדמה לי.. אני לא פה אני לא שם... ובורודי שלו זורם לו.. חומר אחר במקום דם.. אני שומר על ראש פתוח.. עד שילכו ההזיות.. ולפעמים אני גומר ו.. וככה אסור לחיות!" יכול להיות של היהודים :) משפט נבחר: שוקו קרלו מאדרפאקר.. מאיפה יש לי משפט?!.... כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אני מנגנת בסקסופון ומחפשתאת עצמי בחיים.. סתם לא! אני סתם ילדה סטלנית ומסוממת שמדברת הרבה שטויות חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: מממ... שיצליח לי בחיים?

U n i c o r n

New member
שירה-U N I C O R N

שם מלא:שירה.ה שמות חיבה:פיצ,שירוש,שורטי,שירלה תאריך לידה:18.11.87(וגיליתי עוד אחת מעלי שיש לה את אותו התאריך-בערך הבנאדם המיליון שחולק איתי את התאריך
מזל:עקרב גובה:מטר וג'ולה(עזבו אני גמדה חבל"ז) מקום מגורים:הרצליה אבל אני בפנימיה ליד בנימינה. מקום מגורים קודם(אם היה):גרתי פעם ברעננה. בית ספר:אלוני יצחק-פנימיה. מקור הכינו ופרושו:יש לי קעקוע של חד קרן על הגב. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:המווון-תענה לי,כל הסיפור, לא קל, סוף העולם ועוד המון. "ה"שיר שלך:לא עולה לי משו לראש להקות אהובות:היהודים, אביב גפן, משינה, מופע הארנבות, איפה הילד, המכשפות, שוטי הנבואה, עברי לידר, ירמי קפלן ועוד המון. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה:ליודעת צבע שיער מקורי:שטני צבע שיער נוכחי:שטני עם גי'נגי (ערבול של כל מיני צבעים
) פרי אהוב:שזיף ממתק אהוב:שוקולד
חג אהוב:חנוכה, פורים שיעור אהוב:ספרות צבע אהוב:אדום ושחור חיית מחמד: חתולי רחוב חמודים שאני מגדלת ציטוט משיר:"אני רוצה להאמין בעצמי, כי אין אחרת" משפט נבחר:לאיודעת
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אני ילדה דפוקה בראש. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: להיות מאושרת

meri69

New member
אז ככה:

שם מלא: אורית שמות חיבה: מרי,תיתי,אוריתוש תאריך לידה: 9.3.89 מזל: דגים גובה: 1.65
נראה לי. .:) מקום מגורים: באר טוביההה!! מקום מגורים קודם(אם היה):אשדוד (אם אפשר לקרוא לזה מקום מגורים חייתי שם עד גיל שנתיים ועברתי לבאר טוביה!) בית ספר: תיכון אזורי "באר טוביה" מקור הכינו ופרושו: אממ "תיתי"
אני צכה להסביר
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: יש כל כך הרבה! סתם שאלה מעצבנת! "ה"שיר שלך: הזמן שלך להקות אהובות: אמממ... עברי לידר, אביב גפן, puddle of mudd, avril lavgine, anouk וכמובן - היהודיםם!!! (יש עוד הרבה אבל אין יל כוח לרשום! איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: אמממ אני חושבת שההופעה בניצנים! זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי אחרי שאני שומעת את היהודים מעל ל5 שנים! התרגשתי מאוד!! צבע שיער מקורי: שטני צבע שיער נוכחי: חצי אדום והחצי השני שטני! :) פרי אהוב: לימוןןןןן!! (וזה כן פרי) ממתק אהוב: במבה רווולזז! חג אהוב: פורים שיעור אהוב: שעת חינוך חח... אממ אומנות וספרות! צבע אהוב: מאז ומתמיד צהוב! חיית מחמד: איגואנה! ציטוט משיר: הרבה משפט נבחר: הרבה כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אמממ משחקת כדורסל, מנגנת על פסנתר, אוהבת לצייר, לצאת וכמוהן ללכת להופעות!! :)) חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: שבסוף הופעה של היהודים אורית תיקרא לי לבוטן ולידיד שלי סתיו לעלות לבמה ולנגן את ג'קי!! (והמבין יבין!!!!) :)) אמממ נירקי אני חייבת לציין שאת משועממת!! חחח...

The Charmd One

New member
The Charmd One-ענת.../images/Emo79.gif

[פיכס ניק טיפשי.] וניר חלמתי עלייך!
באת אליי לביצפר וזה...חחח היה נחמד:) אז ככה~> שם מלא:ענת
שמות חיבה:ענתו'ש, ענתי, אנערף..הכי נחמד שקוראים לי תיתי חחח
תאריך לידה:17.11.1988 מזל:עקרב.
גובה:1.58 בפעם האחרונה שנמדדתי...[
] מקום מגורים:חור קטן ליד חיפה. מקום מגורים קודם(אם היה)בנתים רק אחד...עוד מעט נעבור
בית ספר:חטיבה,ע"ש רבין. מקור הכינו ופרושו:פעם אהבתי מכושפות...עכשיו אני כבר לא רוצה לשנות, נוסטלגיה, זיהוי וכאלה. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:טיפה בים, תענה לי, oh lord, עוד ארון אחד, אמן, הימים שלנו,פעמון מלחמה, גניבה...אפשר לומר שהכול, חוץ מסמי חופשי- אבל אני אוהבת שם את המוזיקה. "ה"שיר שלך:יש כל כך הרבה...brackish של קיטי, טיפה בים, zombie,של קרנבריז, וwasted של לטרס טו קליאו. להקות אהובות:היהודים, letters to cleo, קיטי, קרנבריז, מטאליקה, לפעמים גם לד זפלין. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה:הייתי באחת רק...עיר הנוער חיפה. צבע שיער מקורי:חום כהה. צבע שיער נוכחי:חום כהה. פרי אהוב:תפוח. ממתק אהוב:משהו שוקולדי ומתוק. חג אהוב:אין משהו ספיצפי.הכול נחמד. שיעור אהוב:חופשי? צבע אהוב:סגול, שחור, בורדו. חיית מחמד:אחותי? ציטוט משיר:"Couse I Don't Beleive In Anybody Anymore" משפט נבחר:'הצרות של היום הן הצחוק של מחר' כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):ממ אז אני ענת...עוד חודש בת 15. אוהבת לרקוד, להפגש עם חברים, ים, מוזיקה[בעיקר בבוקר לפני שיוצאים...חחח חלמתי שאני שומעת את פעמון מלחמה ומפספסת את האוטובוס
]ומי שרוצה לדעת עוד...-#159719254 חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:לא להפגע יותר, להיות מאושרת תמיד, [נדוש, קיטשי, בנאלי...זה באמת מה שאני רוצה.:)] ורק לא להתעורר בגיל 40 עם עבודה משעממת, תחושת החמצה וחלל בחיים. ~סה טו~

היי..בלעכס..שונא...אבל..שיהיה....

שם מלא: נוי (רואי) חיימוביץ' מין: זכר! שמות חיבה: עוגיפלצת, דוי, וואנבי רואי... ת.ל: 24.6.88 מזל: סרטן [מיוחד!] גובה: 1.76 ניראה לי... מקום מגורים: משמר איילון - מושב נידח ליד לטרון...[לא! לא ליד רמלה! לא רוצה!] בי"ס: הרצוג מקור הכינוי ופירושו: יצור טיפשי SHIT - אינטרמת. שיר של היהודים: שאלה מפגררררת!! די עם הדירוגים המזדיינים האלה! אני ארביץ למישהו בסוף! [ו..זה בא בתקופות.....] השיר שלי: "מקום אחר" להקות אהובות: היהודים!!!!!!! לא צריך עוד.... הופעה הכי טובה: אילת! למה? חיבקתי את אורית, דיברתי איתה קצת...לחצתי לכוולם ת'יד! :))))))))))))))))))) שיער: חום שיער נוכחי: שחור (דהה קצת אז חום כהה...) פרי אהוב: קלמנטיייינה (ירוקה) :) ממתק אהוב: ממ... אני יותר טיפוס של אוכל אוכל...אבל..ממ....o.k אני מניח.... חג אהוב: פוווורים!!!!!! שיעור אהוב: ספורט, כי אני לא נכנס לשיעור:) ממ.. פיסיקה/מתמטיקה.. חח סתם שני יא פלוצה! ממממ....... מוזיקה:((( צבע: שחור, אדום.. חיית מחמד: אין, אם יהיה אז בטוח לא צפרדע! ציטוט: "למד אותי למות תראה איך שאלמד...."!!!!! משפט נבחר: "חם לי!!! אלוהים, תוריד לי ת'בטן!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מילים על עצמי: בעעעעעעעעעעעע!!!!!!! לא יודע!!! שתקו! חלום, משאלה בלה בלה: ממ... להכיר את היהודים! אבל כאילו, ממש! תהיו בריאים! אתם היהודים!

מסטולון

New member
תורייי!!! פבל - מסטולון...:)

שם מלא: פבל (לומשנה).. שמות חיבה:פב, פבלון, פבפב, פאש, פאשה... (יש עוד אלף חוץ מאלה שאתם יכולים להמציא לי) תאריך לידה:השני במרץ 1988 (2/3/1988) מזל:דגיייים!!! גובה: מטר שבעים! מקום מגורים:באר שייבע מקום מגורים קודם(אם היה)אוקראינה!!! (אוקראיני גאה) בית ספר:מקיף ג' מקור הכינו ופרושו: סתם, אין לי כינויים בעלי משמעות בד"כ. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:שאלה קשה בעלת תשובה משתנה.. (עכשיו זה גנווה, או עוד ארון, או מלחמה שקטה) "ה"שיר שלך:גנוווווווה נו דאוט! להקות אהובות:סקורפיונס, דרים טיאטר, גאנס, אליס אין צ'יינס, נירוונה (לודע מה עוד, כל מיני פה ושם) איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: ההופעה הראשונה שלי בב"ש (אבל אני משוחד - הופעה ראשונה, נראה לי תמיד הכי טובה). צבע שיער מקורי: חום - שטני (אבל כולם אומרים שאני בלונדיני) צבע שיער נוכחי:אותו דבר.. פרי אהוב:משמששששש ממתק אהוב:אין.. הכל פסדר.. חג אהוב:לג בעומר שיעור אהוב:מתמטיקה (כהכההה...) צבע אהוב:סגגוללללללללל!!! חיית מחמד:אין=\ ציטוט משיר:לאדע.. משפט נבחר:גם לאדע.. כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אומרים שיש לי מראה של סטלן... אוהב לישון הרבה, מחשב, חברה, חברים:) חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: פווווו, עזבו אותי מהשאלות האלה... תודה למי שקרא והתעניין:) אוהב אותכם, ניר אני מקיים הבטחות, ביקשת ובאתי:)

purple baloon

New member
למרות שאני לא כותבת הרבה...

שם מלא: נטע קלנר שמות חיבה: אין...
תאריך לידה: 06/02/1987 מזל: דלי (שולט!!!) גובה: 1.69 מקום מגורים: באר שבע מקום מגורים קודם(אם היה) גרתי פעם באמסטרדם (אם זה נחשב
) בית ספר: מקיף עירוני ד' מקור הכינו ופרושו: אממ.. הייתי צריכה לכתוב כינוי והיה לי מול העיניים בלון סגול.. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: הזמן שלך, לא קל. "ה"שיר שלך: אין אחד... להקות אהובות: זה לא להקות אבל.. אביב גפן (נסיך), עברי לידר, היהודים, מוניקה סקס (לווא דווקא בסדר הזה..) איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: לא הלכתי להרבה הופעות.. הייתי ב-2 ושניהן היו די גרועות לפי מה שהבנתי מאחרים.. אני נהנתי בכל אופן.. צבע שיער מקורי: שחור צבע שיער נוכחי: אותו דבר פרי אהוב: תות!!!!! ממתק אהוב: מארס חג אהוב: פסח (חופש ארוך...) שיעור אהוב: פעם זה היה מתמטיקה.. אבל עכשיו אין.. צבע אהוב: סגול ושחור חיית מחמד: דולפין.. סתם, זה החיה האהובה עלי אבל אין לי חיית מחמד.. ציטוט משיר: "אשרי האיש שיש בו אלוהים כי את שלי אני מזמן כבר לא מוצא" משפט נבחר: מה? לא הבנתי.. כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אני בתנועת הצופים כבר המון שנים.. חוצמזה אני מאוד אוהבת לשמוע מוזיקה.. רוק ישראלי.. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: שלום עולמי.. :) חחחח.. הייתי רוצה לבקר בכל המקומות בעולם..

Black Haze

New member
רונה- Black Haze

שם מלא: רונה זקס שמות חיבה: רון, רוני, רוניתה, רונו'ש, רונצ'וש, סקסטה, רוניקה סקס. תאריך לידה: 86\10\29 מזל: עקרב גובה: 1.65 מקום מגורים: פ"ת מקום מגורים קודם: בת-ים בית ספר: תיכון ע"ש גולדה מקור הכינוי ופירושו: אין לו ממש מקור, סתם משהו שעלה לי בראש. פירושו "ערפל שחור". השיר שאני הכי אוהבת של היהודים: בסופו של דבר......."עוד ארון אחד". אבל ברור שיש עוד הרבה. "ה"שיר שלי: זה לא בדיוק כמו השאלה הקודמת?? אמממ טוב, אני מניחה שזה "קח אותי". להקות אהובות: לד זפלין, דורז, איירון מיידן, פנטרה.....ויש עוד הרבה. מאוד.
ההופעה הכי טובה: "רוקעצמאות" האחרון. צבע שיער: חום כהה. פרי אהוב: מנגו ממתק אהוב: שוקולד חג אהוב: חנוכה שיעור אהוב: פסיכולוגיה צבע אהוב: כחול חיית מחמד: אין ציטוט משיר: "To be a rock and not to roll" משפט נבחר: "אם אין אני לי מי לי" כמה מילים על עצמי: צוחקת (המון), קצת מתוסבכת, חיה ונושמת מוזיקה. חלום\משאלה: זה משתנה מתקופה לתקופה.....

ורד-זאת לא אני..

שם מלא:ורד?
שמות חיבה:ורדע.וזה לא אומר שאתם יכולים לקרוא לי ככה תאריך לידה:22.9.89 מזל:בתולה
גובה:1.70 מקום מגורים:רחובות מקום מגורים קודם(אם היה)לא היה בית ספר:קציר
מקור הכינו ופרושו:ע"פ זה לא אני-שיר גנוז של אביב גפן השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:יש המון..בעיקר תענה לי "ה"שיר שלך:יש יותר מידי..כרגע זה משהו אמיתי\עברי לידר עוד דקה ישתנה. להקות אהובות:אממ חוץ מהיהודים?:)איפה הילד,קספר,משינה,מוניקה סקס,החברים של נטאשה,פלסיבו,נמרוד והבודדים ועוד בלה בלה בלה איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה:אממ..התאטרון אני מניחה צבע שיער מקורי:בלונדיני צבע שיער נוכחי:שטני כזה.. פרי אהוב:תפוח ממתק אהוב:אטרטיק מטרה
חח סתםלאיודעת חג אהוב:כל חג שיש בו חופש שיעור אהוב:נדוש אבל..אין דבר כזה צבע אהוב:סגול,שחור חיית מחמד:כלבה וחתולה ציטוט משיר:"אז מה אני יודע..אני בתוך הבלוז כולי." משפט נבחר:מי אמר לך שאת מוזרה? כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):אני ורד ואני מטומטמת. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:אממ..יותר מידי

Totally Empty

New member
הייי!! אני אומרת שאני מטומטמת!!

יש לי אשכרה משפט, שאם אומרים לי להגיד משו על עצמי אני אומרת "שלום, אני זואי ואני מטומטמת" יוווו איזה מאגניבב אולי אנחנו אחיות שהופרדו בלידה???:))

MiToOsH

New member
פיכסה. ../images/Emo104.gif

[פיכסה - יש לי חרא מצב רוח עכשיו] שם מלא:עמית ברנע
שמות חיבה: מיתוש, מיתי, מיי, קטנה וכו'
תאריך לידה: 28.9.87
מזל: מאזניים
גובה: 1.56 ניראה לי
מקום מגורים: קרית ביאליק
מקום מגורים קודם(אם היה): לא היה
בית ספר: אורט קרית ביאליק
מקור הכינו ופרושו: עיוותים של השם, וקטנה כי אני קטנה מכולם בגגיל ובגובה [עכשיו היה לי 16 ואני בי"א]
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: לעוף
"ה"שיר שלך: 180 של מוניקה סקס
להקות אהובות: היהודים מוניקה סקס שוטי הנבואה נירוונה הבילויים קצת הדורבנים איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: כל ההופעות בעיר הנוער
צבע שיער מקורי: פעם בלונדיני, היום חום בהיר
צבע שיער נוכחי: חום בהיר
פרי אהוב: אבטיח
ממתק אהוב: שוקולד
חג אהוב: פורים
שיעור אהוב: אנגלית
צבע אהוב: כתום
חיית מחמד: כלבה
ציטוט משיר: "אינסוף מתים מרוב פנאטים אף אחד כבר לא בורח במקום דפים רושמים על מצבות" (היהודים), "המוזיקה תיקח אותי למעלה ולעומק הדרך ארוכה ללכת בה זה לחיות" (שב"ק ס')
משפט נבחר: "הלוואי שכשתמכרו ת'פלאפונים שגנבתם לנו ייתנו לכם שטרות מזוייפים"
(נאמר על ידי (עמית), היום, אחרי שגילינו שני אנשים שגנבו לחברים שלי ולי חמישה פלאפונים והחביאו אותם ברמה כזו שלא מצאנו) כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): יש בשביל זה כרטיסישי וכל החרא
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: קודם כל לזיין לאלה שגנבו לי ת'פלאפון ת'צורה, אחרי זה להיות במשחק של מכבי חיפה מול מנצ'סטר יונייטד

למעלה