להתעורר קצת

litallp

New member
תשובות..

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא - ליטל כהן 2. תאריך לידה - 9.2 3. מקום מגורים ראשי - חדרה 4. מקום מגורים משני - החדר שלי ..חחח 5. כתובת דוא"ל - [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים - 7. כמה אחים/אחיות - 2 אחיות ואח 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף - לצערי עם הורים 9. צבע עיניים - חום חזק 10. צבע שיער - חום שחור 11. משקל - אין לי מושג.. משו כמו 40 12. גובה - גם אין לי מושג אבל משו כמו 1.50 {כה אני יודעת אני נמוכה} מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה - לא 2. על מה היית רוצה לנגן - תופים.. גיטרה חשמלית 3. יש לך להקה אם כן, מה הסגנון אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה - אין 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה - הכל חוץ מדיכאון 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון - אין חהקה מסויימת.. מה שמתאים למצב רוח 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה - אני יחשוב על זה 7. אתה אוהב לרקוד - ברורר 8. תאר איך אתה רוקד - ?? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד - לבד בחדר 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים - לפעמים 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי - שומעת מה שבא לי.. בלי קשר לאחרים 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך - סינרגיהה..חחח אני יחשוב על אמן השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים אם כן, כמה ושל מה - לא 2. יש לך פירסינג אם כן, כמה ואיפה - הלוואי היה 3. התנסת בעבר בסמים? איזה - לא 4. אתה מסטול ברגע זה - אני מסטולה טבעי 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים - לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים" - 15 7. ניסית להתאבד פעם אם כן מתי ולמה - לא.. אבל חשבתי על לפחות 5 דרכים 8. אתה מעשן אם כן כמה בערך ביום - לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום - מטומטמים כישורים מיקצועיים 1. באיזו מגמה היית בביה"ס - עולה ליא.. כימיה, מד"ח 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) - בייביסיטר? 3. באיזה מקצוע עסקת בו בצבא - עוד לא צבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון - אין מושג 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני - אין מושג 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה - אין מושג 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית - לא ממש חושבת על קריירה עעכשיו 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו - לא ממש 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת - אין מושג 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים - מלצרית

Zoharrr

New member
היי אני מכירה מישהו שקוראים לו

ג'וש המבורגר והוא מוושינגטון די.כי והייתי איתו במשלחת. אתם משפחה בטעות?

shiran172

New member
עוד פעם..

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? בתאל 2. תאריך לידה? 18.6.90 3. מקום מגורים ראשי? ראש העין 4. מקום מגורים משני? הא? 5. כתובת דוא"ל? BTL3ֲWALLA.COM 6. ניקים אחרים באתרים אחרים? בעיקרון זה הניק של אחותי. אבל בדר"כ זה BATELֹB 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחיות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים! 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל? לא יודעת אבל נראה לי 49-51 12. גובה? 1.63 מוסיקה: 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא מנגנת 2. על מה היית רוצה לנגן? תופיםםםםםםםםםםםם 3. יש לך להקה אם כן, מה הסגנון אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? פאנק-רוק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? פאנק-רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? היהודים. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? רוני דואני 7. אתה אוהב לרקוד? לפעמים 8. תאר איך אתה רוקד?חחחחחחחח איך בידיוק? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא.. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא.. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? תלוי אם זה מוצא חן בעיניי אז למה לא? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?היהודים השחטה עצמית: 1. יש לך קעקועים אם כן, כמה ושל מה? אין 2. יש לך פירסינג אם כן, כמה ואיפה? אין 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? כל הזמן זה טבעי:p 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא... 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אממ 13 וחצי ככה 7. ניסית להתאבד פעם אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן אם כן כמה בערך ביום?לא מעשנת 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? כל מה שיש להם בראש זה סקס סמים ואלכוהול כישורים מיקצועיים: 1. באיזו מגמה היית בביה"ס? שום מגמה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)? לא עבדתי 3. באיזה מקצוע עסקת בו בצבא?לא היית צבצע עדיין! 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? הא? אני בת 15 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ"ל 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אממ לא יודעת=\ 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? =\ 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא.. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן.. מנהל וכלכלה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מנקת רחובות

אממ שלי...אני חדשה../images/Emo9.gif

שירן
23.7
ראשון לציון
[email protected]
גר עם ההורים
רק בת 14
צבע עינים חום כהה מאודד...[הרבה אומרים לי שזה שחור..]
צבע שיער חום..שדיי התבהר לאחרונה..ושאריות של בורדו שצבעתי
משקל:ת'אמת שלא נשקלתי לאחרונה... |*)גובה:גם לא מדדתי גובה...אבל אני מאמינה שאיזה 1.67 מוזיקה 1.לא אני לא מנגנת..אבל יתחיל בקרוב על גיטרה[אני מקווה..] 2.על מה היית רוצה לנגן:גיטרה... 3.יש לך להקה:לא ממש...אבל זה בתיכנון חח אם לא איזה סגנון להקה תיהיה:רוק.. 4.טעם כללי שלך במוזיקה:אממ..רוק וקצת מטאל פה ושם 5.איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון:אממ לאו דווקא להקה..אני שומעת כל מיני...מאביב גפן ועד אירוסמית וכאלה.. 6.זמר/להקה שלדעתי בושה לעולם המוזיקה:כל זמרי המזרחית בעולם!!! 7.אוהב לרקוד:כן..מאוד.. 8.תאר איך אתה רוקד:אממ חח אין תיאור..פשוט..רוקדים.. 9.אתה מוצא את עצמך רוקד לבד:חופשי 10.אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים:למה לא 11.האם אתה בנאדם שנסחף עם מה שכולם שומעים או נמנע מזה: אני שומעת מה שאני אוהבת..יכול להיות כאלה שיאהבו..יכול להיות כאלה שלא..אבל בכל אופן כולם יתתמודדו עם זה
12.אחד האומנים המוסיקליים הכי כישוריים לדעתך:וואו..רק אחד? אממ...אביב גפן..וקורט קוביין..וסלאש..וצ'אד קרוגר סולן ניקלבאק..ו..טוב יש עוד כמה בדיוק שכחתי
השחטה עצמית 1.יש לך קעקועים:בצער רב ויגון עמוק...לא..אבל זה בתיכנון! 2.יש לך פיריסנג:אני דיי פחדנית בעניין הזה..אבל אני רוצה..מאוד..בלשון בגבה ובאוזן 3.התנסית בעבר בסמים:אממ...
חח סתם..לא 4.אתה מסטול ברגע זה:לא..אולי קצת עייפה אבל לא.. 5.יש לך זיכרון ילדות שנמחק מעברך משימוש בכימיקלים:אם הוא נמחק איך אני אמורה לזכור..
חח אממ...ההורים שלי אמרו לי שברחתי פעם בגיל 5 לאיזה 8 שעות..לאדעת..אני אישית לאזכרת אתזה..אולי זה משימוש יתר במשכך כאבי ראש...=/ 6.באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים" ? הפסקתי?
ממ..נראה לי שנה שעברה או לפני שנתיים...בכיתה ז' 7.ניסית להתאבד פעם:חשבתי...אבל לא.. 8.אתה מעשן:לא..ואני נגד לזה.. 9.מה אתה אומר על הנוער של היום:יש כאלה סבבה...ויש..כרסים..[אני רק מקווה שלא יוציאו עליי סכין בגלל זה עכשיו] כישוריים מקצועיים 1.באיזה מגמה היית בבצפר:אממ..אני עולה ל-ט'
2.פרט ת'מקומות שעבדת בהם:אממ...בייביסיטר? 3.באיזה מקצוע עסקת בצבא:לא עסקתי בצבא 4.מה אתה לומד/רוצה ללמוד לתואר ראשון:פסיכולוגיה.. 6.מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה:להיות גיטריסטית בלהקת רוק כבד כזה... 7.ואם אתה תצטרך להתפשר:פסיכולוגית ילדים... 8.יש לך ידע נרחב על משו שלא למדת במוסד כלשהו:אממ..מוזיקה[?]
9.קיים מקצוע שאתה לאדע.אבל ממש מעונין לדעת?: פסיכולוגייה..ואומנות.. 10.איזה תפקיד לא היית עושה בחיים:מורה!
או פקידה משועממת בחברה עוד יותר משעממת...
ד"א..אני שירן ואני מאוד אוהבת את סינרגיה..הייתי בהופעה שלהם בניצנים וראיתי שכל כך הרבה אנשים מכירים ואוהבים אותם..ואני שמחה שהם מתקדמים...הם עוד יצליחו בגדול..אני אומרת לכם..להקה ענקית..
יום טוב לכולם!

Zoharrr

New member
אני :)

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? זוהר אברהצי(אור האם ידעת זאת?) 2. תאריך לידה: 28.7.89 3. מקום מגורים ראשי: מושב נווה מיכאל 4. מקום מגורים משני: הביתים של כל החברות שלי. 5. כתובת דוא"ל: זה שלא שאתם תשלחו לי מייל...אין צורך 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: Zohar999 בהייד פארק 7. כמה אחים/אחיות: אחות ו - 3 אחים גדולים. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף: הורים 9. צבע עיניים: כתום 10. צבע שיער: חום די בהיר עכשיו 11. משקל: הרבה. 12. גובה: 1.66 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה: נופ,אני שרה. 2. על מה היית רוצה לנגן: גיטרה ומפוחית. 3. יש לך להקה אם כן, מה הסגנון אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה: לא היתה אמורה להיות לי ורוק. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה:לרוב רוק,לעזי ועיברי. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון:אוונסנס,היהודים. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:בריטני ספירס. 7. אתה אוהב לרקוד:מאוד 8. תאר איך אתה רוקד:רגל ימין פה רגל שמאל שם,מזה החרא הזה?! תפתחו קליפ באמ טי וי של היפ הופ ו אר נ' בי תסתכלו על הבחורות,ככה. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד:לא הרבה. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים:תמיד.במטוס. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי: נמנעת. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך: סינרגיה,כל אחד מהם.לורים היל,קאונטינג קרוז,קייס צ'וייס,אנוק. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים אם כן, כמה ושל מה: עוד לא,יהיה,של פיה על השכם הימנית. 2. יש לך פירסינג אם כן, כמה ואיפה: אם זה נחשב אז 3 באוזן שמאל ו 2 בימין. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה: נופ 4. אתה מסטול ברגע זהף נופ 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים: נופ 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אפעם לא הייתי כזאת. 7. ניסית להתאבד פעם אם כן מתי ולמה? כן,לפני חצי שנה,לפני שנה ולפני 3 שנים.כי היה לי רע.מאוד רע. 8. אתה מעשן אם כן כמה בערך ביום: לא ממש,כשאני רואה מישהו מעשן אני לוקחת שאכטה אחת,כי אני רוצה ללמוד לקחת לריאות.כשאני אלמד אני אפסיק. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום: "אנחנו דור מזוייייייייייייייייין" סתם לא אני אומרת: "אנחנו זן נדיר,ציפור משונה,החלומות באוויר,הראש באדמה" כישורים מיקצועיים 1. באיזו מגמה היית בביה"ס: אני באומנות וביולוגיה. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): חנות פרחים של אחי. 3. באיזה מקצוע עסקת בו בצבא: - 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון: פסיכולוגיה/גישור/שיווק צרכניים 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני: פסיכולוגיה התנהגותית 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה: זמרת רוק נורא מפורסת/ציירת שמרוויחה מיליונים. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית: פסיכולוגית התנהגותית/מגשרת 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו: כן בהיסטוריה,זה מעניין אותי.ובפילוסופיה. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת: הממממממממממממממממממממ לא נראה לי 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים: זונה

yanivpoho

New member
תשובות!

מהו שמך המלא? ערן פוהורילס תאריך לידה ? 5.1.88 מקום מגורים ראשי? הרצליה מקום מגורים משני? רעננה כמה אחים/אחיות? 2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? חום צבע שיער? שטני . על מה היית רוצה לנגן? גיטרה או סקסופון או פטיפונים ! אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? שילוב של רוק Fאנק ורגאיי להקה/זמר שלדעתך בושה ? כל אלה שלא כותבים שום טקסט או מלחינים שום דבר וקוראים לעצמם זמרים ..תופעה מוכרת אצל כל זמרות הפופ( רוני) והמזרחיים( אייל גולן סרנגה וכל אלה..) אתה אוהב לרקוד? כן מאוד! תאר איך אתה רוקד? לא יודע איך לתאר.. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? Fאנק רוק ורגאיי איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אביב גפן .. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? נראה לי שאביב גפן מוסקילית כישרוני מאוד ...למרות שיש זמרים שאני אוהב יותר יש לך קעקועים? עוד מעט.. אתה מעשן? קצת לא הרבה די נגמר לי כוח והכל התבלבל לי פה באמצע !

Hezi The One

New member
המ.

1. מהו שמך המלא-חזי משהו@#%# 2. תאריך לידה-26.6.90 3. מקום מגורים ראשי-רמת גן 4. מקום מגורים משני-מודיעין[?] 5. כתובת דוא"ל-חסוי 6. ניקים אחרים באתרים אחרים-חסוי 7. כמה אחים/אחיות-אח אחד 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף-עם ההורים 9. צבע עיניים-כחול 10. צבע שיער-בלונדיני 11. משקל-53.8 אם אנ'לא טועה 12. גובה-1.73-4 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה-לא מנגן 2. על מה היית רוצה לנגן-תופים 3. יש לך להקה אם כן, מה הסגנון אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה-אין 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה-רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון-אמ,האמת שיש שירים כמו מה שאני שומע עכשיו. מה עשיתי-סינרגיה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה-מאיה בוסקילה 7. אתה אוהב לרקוד-לא ממש 8. תאר איך אתה רוקד-האמת שאני יודע לרקוד בתכלס 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד-לא ממש 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים-כע 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי-מה שאני אוהב 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך-תום פטרובר,רון הופמן השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים אם כן, כמה ושל מה-אין 2. יש לך פירסינג אם כן, כמה ואיפה-אין 3. התנסת בעבר בסמים? איזה-לא 4. אתה מסטול ברגע זה-בערך 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים-לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"-הרבה זמן 7. ניסית להתאבד פעם אם כן מתי ולמה-בערך,ואין לי כח לפרטים 8. אתה מעשן אם כן כמה בערך ביום-לא מעשן 9. מה אתה אומר על הנוער של היום-אנחנו דור מזויין כישורים מיקצועיים 1. באיזו מגמה היית בביה"ס-הולך למשפטים 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)-עבדתי? אני?
3. באיזה מקצוע עסקת בו בצבא-O_O 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון-משפטים 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני-משפטים 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה-מליארדר 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית-מליונר 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו-כע,להמון דברים 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת-לא ממש 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים-של עצמי

SuperKeren

New member
../images/Emo13.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא
קרן
סופרקרן
וזה כל מה שאתם צריכים לדעת
. 2. תאריך לידה
15 לאוקטובר 1988. 3. מקום מגורים ראשי
חח מה? ישראל
4. מקום מגורים משני
חולון
5. כתובת דוא"ל
-חסוי- 6. ניקים אחרים באתרים אחרים
פעם הייתי KerenWelling. 7. כמה אחים/אחיות
1. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף
משפחה, YOU KNOW. 9. צבע עיניים
כחול. 10. צבע שיער
חום. 11. משקל
לא יודעת
12. גובה
179? מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה
לא 2. על מה היית רוצה לנגן
גיטרה, פסנתר. 3. יש לך להקה אם כן, מה הסגנון אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה
אמממ בלי סיגנון מוגדר, מה שיוצא. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה
כללי. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון
דניאל סולומון?! האלבום שלו מלנכולי. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה
לירון דואני (או "רוני סופרסטאר") 7. אתה אוהב לרקוד
מאוד! 8. תאר איך אתה רוקד
חחחח מה? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד
בטח 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים
בטח 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי
אני שומעת מה שמתאים לי בלי שום קשר לאנשים אחרים. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך
אדם לווין. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים אם כן, כמה ושל מה
לא. 2. יש לך פירסינג אם כן, כמה ואיפה
אזניים. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה
לא. ובחיים לא. 4. אתה מסטול ברגע זה
לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים
חחח מה, לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"
אין לי מושג, אני עד היום ילדה טובה
בערך
7. ניסית להתאבד פעם אם כן מתי ולמה
לא ניסיתי אבל חשבתי, כמובן. 8. אתה מעשן אם כן כמה בערך ביום
לא, ובחיים לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום
חלקו משובח ואיכותי, אבל הרוב פשוט צריך לעבור חינוך מחדש. ממש בושה מה שהולך פה. כישורים מיקצועיים 1. באיזו מגמה היית בביה"ס
עדיין, תקשורת (עיונית ומעשית). 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)
בית ספר תיכון 3. באיזה מקצוע עסקת בו בצבא
חכו חכו... 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון
. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני
. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה
חחח סונגרייטר. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית
עיתונאית. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו
כן בטח, על הכל. (
) 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת
הממ שחייה מסונכרנת?
10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים
זונה
?

hadas235

New member
אני חדשה יחסית...

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? הדס כהן 2. תאריך לידה? 3.3.88 3. מקום מגורים ראשי? קריות 4. מקום מגורים משני? אין... 5. כתובת דוא"ל? [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים? אין... 7. כמה אחים/אחיות? אח אחד 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים... 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל? וותרו... 12. גובה? בערך 1.62 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה ותופים!! 3. יש לך להקה אם כן, מה הסגנון אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא רוצה להקה... 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ישראלי 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אביב גפן, סינרגיה... 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? רוני!! בעעע 7. אתה אוהב לרקוד? לא... 8. תאר איך אתה רוקד? אני לא אוהבת לרקוד... 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? אם אני לא אוהבת אז מן הסתם שלא... 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא... 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לא!!! 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עברי לידר השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים אם כן, כמה ושל מה? לא... 2. יש לך פירסינג אם כן, כמה ואיפה? עדיין לא... :'( 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? חח לא... 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אם הם נמחקו איך אני יזכור אותם?! 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ט 7. ניסית להתאבד פעם אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן אם כן כמה בערך ביום? לאאא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? זוועה כישורים מיקצועיים 1. באיזו מגמה היית בביה"ס? כימיה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)? לא עבדתי... 3. באיזה מקצוע עסקת בו בצבא? יש לי עוד שנה עד אז... 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? יש זמן... 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? וגם לזה יש זמן... 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא חשבתי על זה... 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? גם על זה לא חשבתי... 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? ידע כללי... 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פרחה

עונה מהר../images/Emo163.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא- אדוה. 2. תאריך לידה- 2.10.1988 3. מקום מגורים ראשי.קיבוץ בית קשת, חדרים בבתים של ההורים. 4. מקום מגורים משני- בקיבוץ,חדר בנעורים. 5. כתובת דוא"ל- [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים-gato8,gatita 7. כמה אחים/אחיות- 2 אחיות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף- לבד בעיקרון. 9. צבע עיניים-ירוק
10. צבע שיער- חום 11. משקל-פחפח 12. גובה-1.55 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה-הלוואי על גיטרה
2. על מה היית רוצה לנגן-גיטרה
3. יש לך להקה אם כן, מה הסגנון אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה- רוק קלאסי, אלטרנטיבי 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה- הכל חוץ מדיכאון 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון-muse" ברי 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה-רוני 7. אתה אוהב לרקוד-מאד 8. תאר איך אתה רוקד-הא?? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד- כל הזמן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים- חחחח כן
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי- שניהם. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך- ברי סחרוף
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים אם כן, כמה ושל מה-לא...הלוואי 2. יש לך פירסינג אם כן, כמה ואיפה- נזם 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?פחח לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אלכוהול נחשב כימיקלים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?1 7. ניסית להתאבד פעם אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן אם כן כמה בערך ביום-לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום-לא כישורים מיקצועיים 1. באיזו מגמה היית בביה"ס-אומנות 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)-סופר 3. באיזה מקצוע עסקת בו בצבא- 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה- 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת- ארכטיקטורה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים-וואלה לאדעת.

rere4

New member
~תורי תורי~

1. רעות גבאי 2. 27.2.88 3. הבית עם ההורים 4. אין ברוך השם 5. [email protected] לפעמים עובד לפעמים לא.. תלוי בחשק שלו 6. אממממ.. לא 7. 2 אחיות חמודוות 8. עם ההורים 9. חום חרא 10. שטני 11. 42 אנורקסית חחח סתם 12. 1.58 מוסיקה 1. גיטרה 2. אורגנית.. אל תצחקווו 3. לא 4. מוזיקה טובה בקיצור! כל הסוגים אוהבת האמת 5. אין להקה מסויימת אבל שירים שקטים... ארמגדון של הארוסמיט 6. שייגעצ סורי לא אוהבת אותך בכככככלל 7. לפעמים.. כשבא לי 8. חחחח שיהיה.. 9.כןןן ברור הרבה, אין מה להתבייש 10. במטבח חחחח 11. חצי חצי בואו נגיד... שומעת את כל מה שברדיו והכל רק מה שבאמת אני אוהבת ונידלקתי עלייו וגם אוהבת זמרים לא קשורים ש"הנוער" חחח לא אוהב בכלל. וזה ממש לא אכפת לי 12. יהודה פוליקר השחטה עצמית? חח איזה כותרת פשש... 1. לא.. אם אתם לא מתחשבים בקעקועים שבקיוסק 2. באוזן.. במקום הרגיל באוזן וגם באוזן בחלק העליון 3.לאאאאאאאא 4. ברוררר ברווור (לאאאא) 5. אה? 6. X לא מתייחסת X 7. מי לא? חחחח סתם... לאאא מה פתאום החיים יפים שווה לחיות 8. לא וטוב שכך כישורים מיקצועיים 1. צרפתית ותושב"ע (איזה מקצוע לא קשור) 2. הייתי מדריכה בקייטנה.. וואי איזה מגניבה אני אה? ועובדת באיכילוב לחופש סתם ככה.. בואו נדלגגגגגג על הכל כי אני לא בצבא גם ככה... 10. מנקה שירותייייים

למעלה