יעל הכתומה
New member
ועכשיו אני...
פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא-יעל סאס 2. תאריך לידה-17.11.87 כ'ה חשון 3. מקום מגורים ראשי-חולון 4. מקום מגורים משני-ת'א 5. כתובת דוא"ל[email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים-ktoma 7. כמה אחים/אחיות-2 אחיות מעלי 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף- אמא
9. צבע עיניים-כחול ( משתנה לירוק ואפור לפי המצב רוח) 10. צבע שיער-כתום!! 11. משקל- ? 12. גובה-1.60 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה- בקרוב.. 2. על מה היית רוצה לנגן-גיטרה ותופים 3. יש לך להקה אם כן, מה הסגנון אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה- רוק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה- הכל חוץ ממזרחית 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון- סינרגיה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה- מאיה בוסקילה 7. אתה אוהב לרקוד- יש מצב 8. תאר איך אתה רוקד- . 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד- לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים-לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי- מה שטוב לי אני שומעת 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך- סינרגיה , היהודים עברי לידר השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים אם כן, כמה ושל מה- אין 2. יש לך פירסינג אם כן, כמה ואיפה- חור שני באוזן נקרא?
3. התנסת בעבר בסמים? איזה- לא 4. אתה מסטול ברגע זה-לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים-לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"-15 7. ניסית להתאבד פעם אם כן מתי ולמה-לא 8. אתה מעשן אם כן כמה בערך ביום-לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום- טעון שיפור כישורים מיקצועיים 1. באיזו מגמה היית בביה"ס- ביולוגיה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)- סקרים , בייביסיטר , עבודה משרדית... 3. באיזה מקצוע עסקת בו בצבא- אני אעסוק.. 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון- אנגלית 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני- ? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה- להיות שגרירה! 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית- שחקנית 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו- שפות- יש לי קליטה טובה 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת- משחק, פסיכולוגיה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים- ?
פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא-יעל סאס 2. תאריך לידה-17.11.87 כ'ה חשון 3. מקום מגורים ראשי-חולון 4. מקום מגורים משני-ת'א 5. כתובת דוא"ל[email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים-ktoma 7. כמה אחים/אחיות-2 אחיות מעלי 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף- אמא