להתעורר חזרה לחיים

li5558

New member
להתעורר חזרה לחיים

פעם ראשונה כאן... אני מוצאת את עצמי מאוד בודדה בתקופה האחרונה ומאוד לא מסופקת מחיי. נראה כאילו בכל תחום בחיי איני יכולה למצוא נחמה, לא בחיי האהבה (שם נשבר לי הלב ומתקשה להחלים) לא בעבודה (שבה איבדתי עניין וסיפוק) לא בחיים חברתיים (מאז ומתמיד הייתי סוג של מתבודדת). אני בת 28 לכאורה מאוד מצליחה ואינטיליגנטית, נראית טוב מאוד, לרוב מסתובבת עם חיוך על הפנים אשר מסתיר את החלל העמוק והנורא שהולך וגדל בתוכי. רק שלאחרונה אותו כאב ורייקנות שממוקמים ממש במרכז הבטן אינם מאפשרים לי לחיות חיים נורמלים. אני כבר כמעט שבוע ימים לא מפסיקה לבכות ולא מצליחה להאחז ולו בדבר אחד חיובי. הייתי מאוד שמחה אם מישהו היה יכול להמליץ לי על איזה סדנא או פעילות שתעזור לי להתעורר חזרה לחיים (אני מטופלת אצל פסיכולוג כבר מס' חודשים, כך שאני מחפשת דרך נוספת...) תודה, לי

shana86

New member
בעיניי פעילות שהיא יצירתית

משהו שדורש פעולה פיזית כמו ריקוד, פיסול, תיאטרון. אלו הדברים שעוזרים לי לצאת מה"בועה" שלי...

נכון יש לך תחביב כזה ישן נושן

שמעולם לא ניסית, או שניסית והפסקת ותמיד הדחקת את זה שאת רוצה להתנסות בו? אז הנה, זהו בדיוק הזמן להתנסות במשהו חדש- אם זה משהו יצירתי, אם זה משהו ספורטיבי. דברים חדשים, במיוחד כאלה שמפעילים אותנו מכניסים לנו מרץ חדש שאין כמוהו, מכניסים אור לחיים ותורמים מאוד. לדעתי, שווה לבדוק את הכיוון הזה.

haniela17

New member
לי היקרה :)

נסי איזה שהוא חוג תלוי במה את מתעניינת איזו שהיא סדנת יוגה צחוק אולי (שהאמת אף פעם לא ניסיתי אבל נשמעת מדהימה וטובה להפגת לחצים ולשחרור מתחים ) אולי איזה שהוא עיסוק בספורט כמו מכון כושר או שחייה בקאנטרי קלאב למשל הצעתי חוג כי בחוג תוכלי גם להינות בעצמך ולהשתחרר קצת וגם להכיר אנשים חדשים ולמצוא חברויות חדשות בהצלחה

למעלה