להתמודד עם הלבד

america345

New member
להתמודד עם הלבד

היי אני בחורה בת 32, כבר שלוש שנים בלי זוגיות. יצאתי עם גברים אבל לא יצא מזה כלום. מתחילה לחשוב שאולי אשאר לבד כל החיים, וזה מפחיד כל כך. מתמודדת עם הלבד ועם השאלה, של מה יהיה איתי. גם החברה שלנו כשהיא רואה רווקה בת 32 וכן, גם גברים, ישר חושבים שמשהו לא בסדר. גם האפשרויות שלי כל כך מצומצמות, דרך האינטרנט בלבד. החברות כבר נשואות עם ילדים, ואני די עם עצמי בשבתות, חגים וכו'.

למה הגבלת לעצמך את האפשרויות

לאינטרנט בלבד- אפשר להכיר בכל מקום, גם מבלי ששמים לב. אני חושבת שאת סוגרת את עצמך בכך שאת מגבילה את עצמך להכיר דרך האינטרנט, את יכולה להכיר אולי דרך חברות שישדכו לך, להכיר סתם בתור למכולת/סופר/רופא, בעבודה... השאלה היא אם את נותנת לעצמך את הלגיטימציה להכיר במקומות הללו...

america345

New member
זה לא שהגבלתי

אבל ביננו, מה הסיכויי להכיר במכולת או אצל הרופא או בתור לבנק? לי זה לא קרה, וגם לא לחברותיי. החברות נשואות והאפשרויות מצטמצמות, מה לעשות. זה המצב, יש עובדה קיימת, זה לא משהו שהמצאתי.

אני לא אומרת שתצאי לרחוב עם כרטיסי

ביקור שלך ותציעי את עצמך למכירה או משהו כזה. פשוט אפשר לפגוש אנשים בכל מקום ומתוך זה זה יכול להתפתח למשהו רומנטי. אין לך אולי עוד חברה רווקה? אולי כדאי ללכת למשהו של רווקים/ות- יש מסיבות ואירועים שונים שאפשר להכיר שם אנשים.

EdisonGirl

New member
אכן,

זה מן אינסטינקט פרימיטיבי ראשוני לחשוב שמשהו לא בסדר אצל מי שאין לה זוגיות בגילאים כאלה, אבל הרוב המוחלט של האנשים לא נעצרים כאן- אם הם זוכים לפגוש אותך, הם ממשיכים צעד נוסף ובודקים אם אכן משהו לא בסדר איתך. זה בדיוק המקום שלך "להוכיח" להם שהמחשבה שלהם הייתה שגויה. אם את עצמך מאמינה שאת בסדר, אין סיבה שיחשבו שאת לא בסדר אחרי שיכירו אותך. אין לי מושג מה עשית בחיים, אבל בטוח היו לך ת'סיבות שלך לא להתחתן עד עכשיו- טכניות או פסיכולוגיות. את לא היחידה שעוד לא נשואה בגיל כזה ואין שום חוק או חובה להתחתן בכלל. חזקי את בטחונך בעצמך, צאי מהרחמים העצמיים ("אני אשאר לבד") ותהיי מוכנה נפשית להתמסד במערכת זוגית ברגע שתגיע, אם את רוצה בכך. זהו, מכאן תני למציאות לעשות את שלה.

america345

New member
תודה על התגובות

אכן, הייתי במערכות יחסים אחת של שלוש שנים, אחת ארבע שנים ואחת שנה שלקח לי זמן להתאושש ממנה. מאז ועד היום אין לי זוגיות וזה מתסכל ברמות. הכל בסדר איתי ואפילו מעבר לזה. אבל הבחור לא מגיע... וזה קשה, ומעייף ומתיש

תעשי ילד/ה מתרומת זרע

זה יפתור לך את בעיית הבדידות. בימינו זה בכלל לא נורא להיות לבד, בחוג שלי זה אופנה. עכשו גם המעט נשואים שבנינו - מתגרשים. אין לך מה להתרגש, את לא לבד בענין הזה זה ממש נפוץ.

america345

New member
חושבת גם על זה

אני חושבת באמת להביא ילד לבד, למרות שזה קשה נפשית וכלכלית לגדל ילד לבד

duduamar

New member
הפחד שלך מובן,

אבל - זה לא אומר שצריך להכנע לו. נכון, באמת קיימת הסטיגמה שאם בחורה רווקה בגיל 32 - אז משהו "חייב" להיות לא בסדר איתה... כמובן שזו שטות גמורה. בואי נהיה פרקטיים - מה את כן יכולה לעשות?
למצוא מסגרות חברתיות חדשות, וכן, גם האינטרנט זו דרך לגיטימית ביותר, כבר יצאו מכאן לא מעט חברויות.
לחדש קשר עם חברות יותר רחוקות, אם יש.
להרשם לקורס בנושא שמעניין אותך, מה ששוב - יגרום לך להכנס למעגל חברתי חדש. ויש עוד לא מעט רעיונות כאלו, אני בטוח... אף אחד, ובטח לא את, לא נידון משמיים להיות לבד לגמרי...

למעלה