להתמודד עם האיכסה

adidas^

New member
כשאתה בצבא אתה גם...

מסכן את החיים שלך, לפעמים רחוק מאד מהבית, אוכל לוף מקופסאת שימורים (מה שבטח שווה פיצוי כספי הולם
), ובדרך כלל מתלונן על דברים הרבה יותר רציניים מאשר גבינה לבנה. גם לדעתי זו שערוריה שמשלמים להן יותר.

אושר מ

New member
בואי לא נגזים

70% אם לא יותר מהצבא לא ממש מסכנים את החיים שלהם יום יום...

m L m

New member
כמה מקבלים בצבא?

כשאני הייתי בשרות לאומי זה היה אותו הדבר. נכון שאנחנו לא מסכנות את החיים....אבל אני חושבת ששירות לאומי חשוב לא פחות. העיקר לשרת את המדינה לא? זה משנה איך עושים את זה? אני למשל בחיים לא הייתי מסתדרת בצבא ואני שמחה שהייתה לי אפשרות אחרת לשרת את המדינה.

Anna Karenina

New member
המשכורת בצבא

לפי הפרטים שאני יודעת, (יש לי עוד כמה חודשים עד הגיוס...
), היא משכורת ממש ממש נמוכה, שבהחלט קשה להסתדר איתה חודש שלם, ומסתכמת בכמה מאות.

m L m

New member
ו650 זה לא כמה מאות?

לפי מה שאני יודעת בנות שירות לאומי מקבלות אותו הדבר בדיוק כמו חיילות.

אושר מ

New member
אוי ואבוי

עכשיו אחרי שקראתי כל מה שיש לי להגיד זה שאת באמת מפונקת. אני הייתי מתביישת לכתוב הודעה כזו. זה לא צבא... אז תגידי תודה שאת לא בצבא. תאמיני לי זה אמור להיות מספיק. להתלון על לפנות צלחות על ארוחת בוקר? נו באמת. אולי זה גם לא מספיק ונעזוב את השרות הלאומי, ואז לא יהיה לא צבא ולא שירות לאומי. חיים טובים לא?

מוכרים

חבילות של 100 כפפות אלסטיות כמו של מנתחים, אני השתמשתי בכאלה כשנתנו לנו לנקות שירותים בטירונות (או כלים במטבח) וזה עושה את כל העניין לדי סבבה כשלא באים עם דברים במגע ישיר. ו..מתרגלים לכל דבר.

למעלה