מה אתם רוצים ממנה?
נראה כאילו יש כאן ירידה כללית על זה שהיא רוצה אבל בעצם לא באמת רוצה או מתחמקת ומוצאת תירוצים. מה לגבי נסיון לעזור עם זה?הרי לשם כך אנחנו פה,לא? אני כל כך מבינה אותך,כי אני נמצאת באותו מקום מהבחינה הזו. אני רוצה לעזוב את הבית אבל לא בטוחה מבחינה כלכלית (גם כי אני משלמת על טיפול וזה המווון כסף) אני הרבה חושבת על זה בימים האחרונים. אני חושבת שאני יכולה לעמוד בזה כי לפי איך שזה נראה עכשו מספר השעות שלי בעבודה די יציב (הוא לא היה קודם) ואני מוכנה להתפשר על מיקום ועל תנאים בשביל לעשות את זה. ובכל זאת-זה מרתיע אותי. זה קשה להחליט כי זה אומר שאני אצטרך לדאוג לעצמי וזה אומר מבחינתי גם שזהו, אם אני יוצאת מהבית עכשו אני כבר לא חוזרת אליו כי די כבר אני מספיק גדולה. ואולי זה מפחיד אותי. ואין לי כוח להצטרך להסתדר עם שותפים (ואני חייבת לגור עם שותפים,אני לא יכולה להרשות לעצמי משהו אחר,וגם לא רוצה לגור לבד זה בודד מדי) ולהתחשב בהם. ולעזוב את הבית זה גם קצת הרגשה של בדידות כזו. כי בית הוא בית והוא יציב ויש שם אנשים קבועים שאתה קשור אליהם. ודירה היא שכורה משתנה כל הזמן,השותפים משתנים,הדירה משתנה,הרהיטים משתנים,הכל.וזו תחושה של חוסר יציבות. ואז אני חושבת שאם אני לא אהנה מלשכור דירה אז לא שווה לי לשלם את כל הכסף שזה עולה לי ועדיף בר לגור בבית לא? זו החלטה לא פשוטה. תנסי להבין מאיפה נובע הקושי שלך. כי זה פשוט לומר:"אז תמצאי עוד עבודה" אבל יש עוד כל כך הרבה דברים מעבר לרק העניין הכלכלי שכשלעצמו הוא קשה.