להתמודד על אמת

BellA עלמה

New member
להתמודד על אמת

האם כדי להתמודד צריך קודם כל להשתחרר ממה שמשאיר אותך באותו מקום? אבל מה לעשות שזה בילתי אפשרי? לפעמים אני מרגישה שה
הזה מוציא אותי מדעתי

שאלה קשה!!!

האם את יכולה להצביע על מה משאיר אותך במקום...? השאלה במה מדובר...כי בחלק מן המיקרים הייתי אומרת שחייב להשתחרר מהמצב...אבל שוב...השאלה במה מדובר...

עלטה

השאלה שלך לא לגמרי ברורה.. care to explane? ברור שכדאי להשתחרר ממה שמשאיר אותך במקום, ואני מתקשה להאמין שזה בלתי אפשרי. אולי זה מציך הרבה הרבה אומץ וכח אולי זה מצריך שינויים ממש מרחיקי לכת אבל זוהי בעצם ההתמודדות ואפשר להתחיל אותה מקטן ועד לגדול ממש. אם תרצי לפרט אני בטח אוכל להיות יותר ספסציפית.

BellA עלמה

New member
יאפ

ההורים קנו דירה אבל מסתבר שהם רוצים להרווח ממנה קצת לכן לא אוכל לעבור לגור עד סוף השנה בערך

למה שלא תשכרי בעצמך?

את עובדת, לא? או במילים אחרות (ומקווה שאני לא מעליבה, או בוטה מדי), למה הכל תלוי בהורים שלך?

BellA עלמה

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo128.gif

אני עובדת אבל זה לא מספיק בשביל זה לצערי

לקשמי

New member
הכל בראש

אני במשך כמה שנים עבדתי עם שכר מינימום והסתדרתי בלי בעיות עם שכירת דירה. (נכון שרוב הזמן הזה זה היה עם שותפים אבל חלק מהזמן זה היה לבד וגם אז, כל עוד עבדתי, אפילו עם שכר מינימום, הסתדרתי ועוד נשאר לי כסף לבילויים וכו'). כך שאין כזה דבר בלתי אפשרי.

לקשמי

New member
את לא מזמן פתחת שרשור

על קורבנות. האם דרך החשיבה הזאת שלך היא לא קורבנות? לחשוב "או שההורים עוזרים לי או שאני נשארת בבית וממשיכה לסבול", זה לא קורבנות? תחשבי על זה.

מסכימה עם לקשמי

אני לא יודעת במה את עובדת, שלא מאפשר לך לשכור דירה עם שותפים. זה נשמע לי ממש מופרך. משרשורים קודמים, אני חושבת שהפחד הוא גדול יותר וקשור בעצמאות, בתשלום חשבונות, ובכל מה שקשור בעצם לניהול החיים שלך בעצמך, ללא ההשפעה האינטנסיבית של ההורים יום-יום. מה את מרוויחה ממגורים אצל ההורים? (אגב, כל זה מתקשר לי היטב לחלום שלך לרזות).

BellA עלמה

New member
מרוויחה כרגע

נוחיות כלכלית חוץ מזה אני מודה שקשה לי הם בסך הכל הורים שלי ואין לי ספק שהם אוהבים אותי אבל לפעמים אני מרגישה שאני נמצאת בתוך כלוב אומנם נוח והכל אבל לא מאפשר לי לצמוח (יעני כלוב מצופא זהב) אני אכן עובדת אבל מרוויחה מעט כרגע בתהליכים של חיפוש עוד עבודה

../images/Emo45.gif מחפשת את הדרך החוצה

זה שאת מחפשת עוד עבודה, שתאפשר לך עצמאות כלכלית - זה משמח מאד. כלוב מצופה זהב - זו הגדרה מדוייקת וטוב שאת רואה את זה. כי הורים אוהבים - זה נפלא, ולרגע אני לא לוקחת את זה כמובן מאיליו, אבל אין מה לעשות, כשעובר גבול מסויים, התמיכה ההורית הופכת למזיקה יותר ממועילה. תעדכני לגבי חיפוש העבודה

BellA עלמה

New member
../images/Emo4.gif

קצת לא נעים לי להגדיר את הדברים כפי שהגדרתי. הרי אין לי שום ספק שהם אוהבים ורוצים לטובתי תמיד אבל....(נאנחת) לגבי עבודה יש לי אחת שהמםכורת ממש לא משהו מחפשת אבל זה לא פשוט לצערי

מוכר כל כך ../images/Emo10.gif

הבנתי מההודעות שהבעיה שלך לעבור מהבית היא בעיה כלכלית,אבל גם שיש דירה פנויה של ההורים שלך, אולי תוכלי לשכור מהם את הדירה ולשלם ככל יכולתך ותהיה לך פרטיות משלך? אין לך מושג כמה התאכזבתי כשגיליתי שבסמינר הקיבוצים אין מעונות, כי אם היה- אני כבר הייתי שם, לא משנה כמה כסף עולה.

BellA עלמה

New member
לא אין

לצערי אוף כמה שמחתי שקנו אותה כמה התעכזבתי שאני לא יכולה לגור בה כרגע( אולי בסוף השנה ב'ה)

magenta73

New member
תצאי מהבית.

נוחות כלכלית זה סתם תירוץ. תירוץ עלוב אפילו. אם רוצים אין זו אגדה. אז עובדים בעוד עבודה, אז חוסכים בדברים אחרים... אז שוכרים דירה עם 2 שותפים, לא 1. 200$-250% לחודש. זה לא נורא.

למעלה