להתחתן?

קליט

New member
לא טוב היות אדם לבדו

אז שואלים; למה לא כתוב ``רע`` להיות האדם לבדו !! ?? -אלא מכאן משמע -שלא-רע להיות לבד !! . . . .

קליט

New member
אל תשכחו דבר חשוב

נניח שאתה לוקח את האשה הכי מלאכית שקיים ! -אם לא תעזור בבית -לא תקשיב ותחמיא לה וכו` וכו` תגלה ביום בהיר אחד שהמלאכית התעופפה לה . . . .

אז אל תיתחתן!

לפי הגישה שלך זה ניראה שאתה ילד שעוד לא היגיע לפירקו ורחוק מלהבין את האחריות שמוטלת על חתן ורחוק גם מהמשמעות של חתונה! לך לאדם גדול ותדבר איתו ושייעץ לך מה לעשות בחיים. כאן אף אחד לא יכול לעזור בכזה נושא אישי אצלך. בי

עכשיו רע או טוב?

אם עכשיו רע תמצא את הסיבות ותסדר. אם עכשיו טוב אז תוסיף את הטוב שבמשפחה אוהבת וקן חמים שהוא שלך, כנגד תוריד את הקריזות שתחטוף מהמשפחה האהובה שלך לעתים, ותחליט אם המשוואה נראית לך או לא. אם לא, תמיד תוכל להשקיע את עצמך בעבודה/אהבות נכזבות/קיפוץ בין נשים,(בתקופה זו כל החברים הנשואים שלך יגידו לך כמה כיף לך וכמה שהם היו מתחלפים איתך בשמחה ) עד שתגיע לגיל שבו כבר לא תהיה כ"כ אטרקטיבי, ואז עניין הנשים כבר לא יהיה משהו להתגאות בו, (תפרסם מודעה בלוח שידוכים בידיעות *רווק 170/60 משכיל, נראה צעיר לגילו בבלונדינית אקדמאית בגילאי 55-65*) בשלשת הרגלים אנשים טובים יזמינו אותך לסעוד את סעודת הבוקר של החג, תביט בילדים שיכלו להיות נכדיך בעיניים כלות מקנאה. יעבור עוד קצת זמן ותודה לא-ל על הפנסיה, כי גם לעבוד לא תהיה מסוגל. בשארית כספך תגרור עצמך לבית אבות, תמשכן את הדירה שלך ותמות לבד. לבד. בלי מישהו לאהוב בלי מישהו שיזכור ויכאב את חסרונך.

אני תוהה למה.

עלם החמודות, בין השורות, שאל מי מבטיח שלאחר החתונה יהיה טוב יותר. אולד באגס, בשורות עצמן, תיאר מצב צפוי, העלול לקרות, במידה ואדם בוחר להיות לבדו משום שחיי הנישואים לא מבטיחים לו שפע טוב. העלול לקרות המתואר - אינו מזהיר... לכן, כדאי לו להתחתן (ולא אמרתי שזו דעתי בעניין).

kiss 18

New member
דבר ראשון-

נאמר- "לא טוב היות האדם לבדו" ולא אני אומרת את זה, אלא גדולים ממנו...אז, נקודה למחשבה! דבר נוסף- אחרי הכל תכלית החיים זה לא שנישאר רווקים, יש גם מצוות שצריך לקיים, והמשך קיום העם היהודי, תחשוב גם על זה... עוד משהו- אתה באמת רוצה להישאר לבד?! אני בטוחה שלא! מה שכתבתי פה זה רק נקודות! אז מאחלת לך באמת שתימצא את החצי שלך בקלות, וזה יהיה "מצא טוב" ולא ח"ו החלק של "מר ממוות"

למעלה