להתחתן?

אם אתה

באמת חכם כשלמה ורגיש, אז אין סיבה שלא יהיה יותר טוב. גם מה לעשות שככה אלוקים ברא את דרך האדם שהוא פשוט לא יכול לחיות לבד ואדם שלא מתחתן הוא פשוט חצי, לא מושלם, אז נראה לי שעדיף להיות מושלמים מאשר להתחכם ולהיות חצויים ולחשוב שכך יותר טוב. הגיונית אדם שהוא שלם הוא יותר טוב מחצי.

צודק אז מן הראוי שאל תעשה את זה..

מי צריך להיות ערב שיהיה יותר טוב?בגישה שלך אל תעשה כלום בחיים תשאר באותם ד` אמות למה אם תנסה להתקדם מי אמר שזה הדבר הנכון שיועיל!

מי ערב??!!

אלוקים בכבודו ובעצמו! הרי כתוב ``ויאמר אלוקים... ל-א ט-ו-ב היות האדם לבדו אעשה לו עזר כנגדו``! ז``א שאם יש לך עזר אז זה ט-ו-ב !

קליט

New member
כדאי לך להתחתן כשאתה צעיר

בגלל שבגלאי 30 פלוס -קשה יותר למצוא זווג וצמאים למים ואין מה לשתות . . . . אתה צודק -להתחתן זה עול -אבל אם זה מצליח זה אחלה חיים ! אם תשקיע בנישואים,קרוב לודאי שתצליח ! מתחתנים גם כדי לקיים את רצון בוראינו וגם בשביל לספק את צרכינו הנפשיים והגופניים .

אז ככה...

הבחירה שלך,היא זאת שתקבע אם יהיו לך חיים מאושרים... לכן,כדאי להשקיע הרבה,אבל הרבה מאמץ ומחשבה במיועדת שלך... המווון הצלחה.

צודקת,אבל...

למה שאני לא יחכה קצת? בשביל מה למהר הרי ברור שהחיים אחרי החתונה הרבה יותר מחייבים.

הלוואי

הבעיה שהיום בישיבות מתחתנים כבר בגיל 21 . זה מזה מעצבן אותי,שיתנו לנו קצת זמן לנצל את הבחרות ללמוד,לטיל, חבל.

בדברים כאלה,לא עושים מה שעושים כולם

ת`מתחתן מתי שאתה מרגיש שאתה מוכן לזה... לא מתי שאחרים מתחתנים. מבין? ? ?

אני ממש לא מבין...

וזה לא מפני היותי סתום אלא מהטעם שמה את ממליצה לי להישאר לבד בישיבה? תהיי ריאלית.

אהה באמת??

אז אני יתחתן בגיל 18, למרות שאנלא רוצה...רק בגלל שחצי מהחברות שלי התחתנו?! נכון,זה מלחיץ להשאר כמעט לבד מהחברה... אבל מדובר פה על חתונה! החלטה רצינית בחיים! בחירה לכל החיים... אז עם כל הקושי והלבד עושים מה שטוב לך...

קליט

New member
אבל למה אינך רוצה ?

והחברים שלך מתחתנים בכיף !? מה שאמרת שאתה רוצה ללמוד ולטייל -לא משכנע !! בחורים מעל גיל 20 לרוב מוכנים/רוצים/מתים להתחתן ! אולי אתה מפחד להתחתן ??...

ובכלל זה לא דבר שקשור לגיל..

אפשר למצוא בחור בן 19 ברמה של בחור בן 25 החיים הם איך שאנחנו לוקחים אותם ומה שאנחנו עושים מהם הם יהיו!

למעלה