להתחיל עם חרדיות

ומה הבעיה

בסתאאאם לזיין?

אגס 10

New member
בעיקרון אין שום בעיה

הבעיה אם הסטיגמה שכשרוצים לזיין פורום של אנוסים זה המקום המתאים שהרי למה עזבנו את הדת אם לא התאוות!

נראה לך?../images/Emo4.gif

רק רציתי להדגיש שאין באמת בעיה במעשה עצמו וכל אחד יעשה מה שטוב לו, אבל כן יש בעיה גדולה בהנחה "ומתאים לחרדיות בעל כרחם,לרצות דברים כאלו" ושני מיליארד הצעות??? מאיפה הגעת למספר הזה?

טוב,

אני רוצה להכיר מישהי מהפורום, ואם זה יתפתח לסקס מה טוב, עכשיו נבדוק אם יתנפלו גם עלי...

לא רואה סיבה שיתנפלו עליך

אתה חרדי בעל כורחך וככזה מעניינות אותנו (לפחות אותי) הדעות, מחשבות, התלבטויות, רצונות שאתה חווה בחייך. אבל אני לא מבינה, למה חרדי רואה בנו את הכתובת להתייעצות איך להתחיל עם בחורה.

מה לא ברור

הוא שואל כאן שאלה שבשום מקום אחר לא יכול לשאול, שום מקום עם אנשים חרדים או שיבינו ללב החרדי. אך מסתבר, שגם כאן לא...

אגס 10

New member
את טועה

יש מלא פורומים או קומונות חרדיות שידונו בנושאים אלו בשמחה. גם כאן אין שום בעיה לדון בכל נושא הבעיה כאן היתה בעיה אחרת כמו שהבהירו החברים.

אז לא התנפלו עלי...

אבל מצד שני גם לא גילו עניין
לפעמים מהדיונים פה אי אפשר להתעלם מהרושם שלחלק נכבד מהציבור כאן יש משהו נגד סקס, ולא ברור לי מה זה. מקטע חרדי שלא הצליחו להשתחרר ממנו, או בגלל שהאנוסים רואים את עצמם כאידיאולוגים טהורים כל כך, שחס וחלילה לחשוד אותם בתאיוועס ל"ע ול"ע. אני אוהב סקס מאד, ולדעתי זוהי המתנה היפה ביותר שקיבלנו בעולם הזה, ויותר אני אוהב רומנטיקה, דבר שבציבור שלנו לא היה קיים, וכל כך חבל לי על זה. למעשה, כשאני מסתכל על חיי, אני חושד שהנזק העיקרי בלחיות חרדי זה בתחום הרומנטיקה והסקס, לגבי שאר הדברים אפשר לעשות כמעט הכל גם למהדרין.

ואחר העיון

אולי בגלל שהתזה המתגוננת החרדית היא "שלא עבדו ישראל ע"ז אלא כדי להתיר להם עריות בפרהסיא", אזי כל הזמן אנשים כאן מנסים להוכיח שלא כן הוא. די לזה, אנחנו כופרים כי בדקנו את הנושא טוב, ואנו יודעים שאנו צודקים, אז בואו לא ננסה להוכיח לאף אחד כלום, וכן, בגלל שאלוהים לא ממש מעוצבן על כל הנושא של הסקס, אנחנו יכולים להרשות לעצמנו להנות מהחיים, למרות שהחרדים לא. ויזדיינו ענווים וישבעו...

mister xy

New member
יש בזה הרבה מן האמת

וחוץ מזה יש עוד ענין אחר אבל לא כאן המקום...

moshe010

New member
בעיקרון אתה צודק אבל

על כל אנוס חרדי יש 50 שבבניקים ואם הפורם הזה יתחיל להתעסק עם סקס כל השבאבניקים יכנסו לפה בהמוניהם ויתכן שרבים מהם יתחפשו לאנוסים לצורך העניין לכן אני מעדיף שהנושאים האלה לא יתדיינו בפומבי בפורם

אני אוהבת לאכול שוקולד

מאוד. ולדעתי זוהי אחת המתנות היפות ביותר שהיקום העניק לנו. לא ברור לי לשם מה נחוצה הצהרה בנדון. לגבי הערתך האחרונה, פרויד בהחלט יסכים איתך, שמסורס כאן, נפשית, ציבור שלם.

לא מובן?

מה קרה הוא שאל שאלה שנוגעת להרבה לכן אנחנו אנוסים. נראה לי שלדבר על סקס זה אסור פה כי אתם עוד יש לכם משו מהדת ולכן זה מפריע לכם. כן כן יש אנשים שיצאו בגלל תאות אז מה יש אם אתם לא מאמינים אז איזה בעיה יש לכם עם תאות או שגידו שבגללזה אתם לא מאמינים .מספיק להרגיש נחותים אנחנו הרי אנשים חושבים

למעלה