אני חרדי,ואני מעונין בקשר עם בנות,עכשיו לנסות להתחיל עם חילוניות,זה בעיה בשבילי בגלל מראי החרדי,רציתי לשאול,האם יש מה לנסות להתחיל עם חרדיות? האם ניתן לזהות על בנות שיסכימו שיתחילו איתם?
ולא נראה לי שחרדיות יפתרו את הבעיה. למה שלא תנסה להתחיל עם חילוניות? ירביצו לך? תקבל גיהנום או מה? הם יוכלו לספר מחר לחבר'ה שאיזה דוס מהחלל נחת עליהם אתמול, איזה קטע. וגם אתה תוכל לספר לחברה שהתחלת עם כוסית-אש (שמנמנה מסדר שני, טטרה-ציצית, עם גיבנת הנגזרת לכל איקס) ושהיא נדלקה עליך (אמרה "סע מפה יא מגעיל") ושאם היית נשאר עוד רגע היה גם סקס פרוע (הוא התחילה לחייג למשטרה) המפשט האחרון סתם בסרקזם. אבל הרעיון בכללי.
היכן ראית שאני משתלחת בך? שאלתי בתום לב ולא ענית לי. איך אתה רוצה להתחיל איתי? בתור חרדית או בתור חילונית? כי אני לא חרדית ואני גם לא חילונית, אני עב"ם.
מחר הוא יספר לחברה,שהתחיל עם כוסית.... (טוב,נו, הכל בהשראת ההודעה הראשונה..) וגיל, נראה לי קצת הגזמת! בכל פורום בתפוז, השארת חותם של דוס. חלאס, או שתוריד את הזקן, ותצא עם חילוניות. או, שתשאר בלבוש שלך, ותתנהג בהתאם לכלליו. אה, והוא לא בדיוק חרדי..הוא גם הולך לחוף מעורב.. אז תנו כבוד..
אני אני, אבל רק אם יש לך זקן עד ברכיים ואתה לא מתקלח בקיץ. כי אם כן אז אתה לא באמת חרדי, ואז למה לי? מעבר לזה כל משפט בהודעה שלך הזוי מכיוון אחר, פורום סקס עשוי לארח אותך בשמחה.
עד מתי תחשבו שכל מי שהגיע\ה למסקנה המפוכחת שהדת ואלוהים זה בלוף אחד גדול בעצם מסתתר מאחוריו סקס או תאוות? יש מספיק פורומים לסקס ואפי' לחרדים שרוצים סקס,מה אתם רוצים מהפורום שלנו?????????????