להתחיל עם חרדיות

גיל 303

New member
להתחיל עם חרדיות

אני חרדי,ואני מעונין בקשר עם בנות,עכשיו לנסות להתחיל עם חילוניות,זה בעיה בשבילי בגלל מראי החרדי,רציתי לשאול,האם יש מה לנסות להתחיל עם חרדיות? האם ניתן לזהות על בנות שיסכימו שיתחילו איתם?

הבעיה היא לא המראה החרדי

ולא נראה לי שחרדיות יפתרו את הבעיה. למה שלא תנסה להתחיל עם חילוניות? ירביצו לך? תקבל גיהנום או מה? הם יוכלו לספר מחר לחבר'ה שאיזה דוס מהחלל נחת עליהם אתמול, איזה קטע. וגם אתה תוכל לספר לחברה שהתחלת עם כוסית-אש (שמנמנה מסדר שני, טטרה-ציצית, עם גיבנת הנגזרת לכל איקס) ושהיא נדלקה עליך (אמרה "סע מפה יא מגעיל") ושאם היית נשאר עוד רגע היה גם סקס פרוע (הוא התחילה לחייג למשטרה) המפשט האחרון סתם בסרקזם. אבל הרעיון בכללי.

גיל 303

New member
מה יש לך?

חרדית תוהה,לא מוצא חן בעיניך מה שכתבתי,תתעלמי,אבל מה זה השתלחות הזו? אולי את רוצה שאני אתחיל איתך?

סורי סורי

היכן ראית שאני משתלחת בך? שאלתי בתום לב ולא ענית לי. איך אתה רוצה להתחיל איתי? בתור חרדית או בתור חילונית? כי אני לא חרדית ואני גם לא חילונית, אני עב"ם.

אגס 10

New member
וואלה

האמת שכנראה לא ממש משנה לו איך להתחיל איתך בעיקר ישנה לו איך לגמור איתך...

סוהיזו

New member
לא כדאי לנסות לגעת בחרדית תוהה!!!

שאף אחד לא יעיז לנסות לגעת בה לרעה /tapuzforum/images/Emo8.gif /tapuzforum/images/Emo3.gif

גיל 303

New member
בשעה כזו את ערה?

נעים לפגוש מישהי ערה בשעות האלו של הלילה. הקשר לפורום הוא,שמתאים לחרדים בעל כרחם,להבין בנושאים כאלה. ומתאים לחרדיות בעל כרחם,לרצות דברים כאלו.

JustMe201

New member
../images/Emo6.gif

חרדית, הוא התחיל איתך..
מחר הוא יספר לחברה,שהתחיל עם כוסית.... (טוב,נו, הכל בהשראת ההודעה הראשונה..) וגיל, נראה לי קצת הגזמת! בכל פורום בתפוז, השארת חותם של דוס. חלאס, או שתוריד את הזקן, ותצא עם חילוניות. או, שתשאר בלבוש שלך, ותתנהג בהתאם לכלליו. אה, והוא לא בדיוק חרדי..הוא גם הולך לחוף מעורב.. אז תנו כבוד..

למה לא?

אני אני, אבל רק אם יש לך זקן עד ברכיים ואתה לא מתקלח בקיץ. כי אם כן אז אתה לא באמת חרדי, ואז למה לי? מעבר לזה כל משפט בהודעה שלך הזוי מכיוון אחר, פורום סקס עשוי לארח אותך בשמחה.

Namespace

New member
אולי חשב שיימצא פה שרלילות

מי יודע... גבר רציני ממצה בד"כ את כל האפשרויות להשגת המטרה. נקודה חיובית אחת כבר יש לנו

אגס 10

New member
דייייייייייי,הצילווווווווו.

עד מתי תחשבו שכל מי שהגיע\ה למסקנה המפוכחת שהדת ואלוהים זה בלוף אחד גדול בעצם מסתתר מאחוריו סקס או תאוות? יש מספיק פורומים לסקס ואפי' לחרדים שרוצים סקס,מה אתם רוצים מהפורום שלנו?????????????

סוג ב

New member
לא ידעת?

בנות שרוצות שיתחילו איתן איזה דוס מזוקן, הולכות עם שלט היכר מיוחד.. כתוב בו: 'שאלוהים ירפא אותך בשאר חולי עמו ישראל'

מתבי6

New member
תשאל על זה בעולם החרדי

שם גם נמצאות הבנות בעצמן והן תוכלנה לעזור לך בזה. מי יודע, אולי אחת שמחכה שמישהו יתחיל איתה, תקרא את ההודעה ואז הרווחת שתי ציפורים במכה

אגס 10

New member
מעניין

למה אתה לא מציע לו להיכנס למשל לאיזה קומונת סקס חרדית?...

מה קורה פה

הוא שואל שאלה נורמלית מה ההתנפלות עליו? האם הוא רמז שהוא רוצה סתאאאם לזיין?

למעלה