להתחיל עם בחורים

soulbird

New member
טוב אז אני שווניסטית

אני מאמינה שאישה אין אותם יכולות כמו לגבר ושאישה לא תרוויח כמו גבר. ואני לא ממש מבינה את כל התררם שעושים מהפרסומות כמו של פוקס (לדעתי סתם טיפשית אני סתם צוחקת מזה) אומרים שפירסומות כאלה מעודדות אלימות נגד נשים? Gimmi a break! אני מאמינה שלכל מין יש את התפקיד שלו .

Rebecca_y

New member
גם אני מגדירה את עצמי שיוויוניסטית

אבל השאלה לאיזה סוג פמיניזם. לוחמני אולי. חוץ מזה אנחנו כן אוהבות גברים, מישהו צריך לשלם על דייטים, לזרוק את הזבל ולסחוב את שקיות השופינג, לא???
רבקה

sihaya

New member
זה לא כ"כ נכון

זו יותר סטיגמה חוצמזה כלל חשוב... "לכל כלל יש יוצא מן הכלל" :) נטלי

את מאלו

שמנקות, מטפלות בילדים ומכינות אוכל לבעל לכשהוא יחזור הביתה??
רוח

לפי דעתי

לבחורות הרבה יותר קל להתחיל עם בחורים.. כל מה שהן צריכות לעשות זה להרים את האצבע ולעשות תנועת "בוא הנה".. הכל ענין של ביקוש והיצע, והיות שיש הרבה יותר בחורים שמתחילים עם כל בחורה, לבחורות יש יותר אפשרות לסנן ואז הפילטרים שלהן די גבוה באויר.. וככל שיש לבחורות יותר מחזרים כך הן יותר קשות להשגה.. עד שהן נופלות על איזה מנייק רציני שמצליח להשפיל אותן ואז הן רודפות אחריו תקופה ארוכה ומתעוררות רווקות בגיל 37 + ואז משום מה הן מרגישות לפעמים שקצת מאוחר להן.. (( תקציר משיחה שהייתה לי עם ידידה וירטואלית מארהב, שנראת חבלז. )) רוח

נורא מפתה אותי להגיד שקל מאד

לבחורה להתחיל עם גברים. זה באמת נורא קל לי עכשיו. מה הבעיה? ניגשים אליו, אומרים היי (בעיה לבנים: הם צריכים להיות שנונים בשלב הזה), מדברים שניים שלושה משפטים, מסתכלים אם יש סימנים רעים, אם אין שמים עליו איזה כף יד (לגברים אסור, כמובן), מחכים עוד קצת כדי להרשות לו להתחמק, חיבוק או נשיקה על הלחי, ואם הוא עוד לא חטף התקף לב מעוצמת ההפתעה אז הוא שלך. הבעיה עם השיטה הזאת היא שזה עובד רק אם הצד השני מעוניין גם כן. מצד שני, אם הוא לא מעוניין, אז שום דבר אחר לא יעבוד במילא. אז אם זה כל כך קל, למה אף פעם לא הצלחתי לעשות את זה עד לפני נגיד 5 שנים? כל הזמן הזה שביליתי בלהסתובב סביב הרגליים של בנים, לרמוז רמיזות דקיקות ולקוות שהוא ישים לב... כל כאב הלב המיותר הזה...

המשך (שוב לחצתי על אנטר בטעות)

[מה לעשות שאני אישה, ובתוקף כך מאותגרת טכנית. רק אל תספרו על זה לבוסים שלי שמעסיקים אותי כמתכנתת מחשבים] התשובה היא בשתי מילים: ביטחון עצמי. ראשית צריך להפנים שמשחק ההתחלות הוא משחק שלא משנה כמה פעמים מפסידים בו, אם רק מנצחים פעם אחת. שנית, צריך להיות מוכן לכך שהצד השני לא יהיה מעוניין, ולתת לו הזדמנות להתחמק בצורה מכובדת. בעצם, זה מפתיע כמה שני הדברים הללו כרוכים זה בזה. אנחנו לא מוכנים להסתכן בדחייה, כי אנחנו לא מוכנים להכיר באפשרות שמישהו לא יהיה מעוניין בנו אם הוא רק יבין שאנחנו מעוניינים...

למעלה