להתחיל עם בחורים

soulbird

New member
טוב אני מיושנת

כמו שאמרתי -זה התפקיד הבחור להתחיל . אני אישה לובשת תחרה ומלמלה צריכה גבר שיושיע אותי אני חלשה אני אישה טוב טוב אני יודעת שאני אקבל סנדל ראש אני צוחקת אני צוחקת אני לא פמניסטית ואני גאה בזה!

Rebecca_y

New member
זה בסדר, גם אני לא שורפת חזיות...

הן יקרות מידי. לאו דווקא בקטע הפמיניסטי, פשוט חבל לא לממש קשר עם פוטנציאל גדול רק בגלל מוסכמות חברתיות כאלה ואחרות. חוצ´מזה, זאת הגישה שלי שמתאימה לי, בטח יש גם בחורים שהחליטו לחכות שמישהי תתחיל איתם...
יושבים ומחכים, ומחכים, ומחכים... רבקה

אנ יחייב לציין

שיש בחורה בעבודה שאני רוצה לגשת אליה ופשוט נבוך מפחד בנושא הזה אני אכן מרגיש שאני באמת שמן/מכוער/לא יפה/לא שווה שמישהו תרצה אותי/ (אגב אני באמת שמן)

גם אני שמן! גם אני!!!

וחוץ מזה, אני לא מבדיל בין בחורים לבין בחורות בקטע של "להתחיל". אני שמעתי כבר יותר מפעם אחת, בדיעבד, אחרי שנים, על מישהי שהיתה דלוקה עלי ולא ידעתי על זה בכלל, כי היא לא התחילה איתי ישירות. בדיעבד מסתבר שהיא "רמזה קשות" וכל מיני כאלה, אבל כמו שאז לא הבנתי, כך גם היום אני לא אבין. מי שרוצה משהו, שיגיד.

Rebecca_y

New member
המלצה שלי...

תתחיל איתה, מקסימום אם היא תגיד לא, מה יקרה? לא תצא איתה? גם עכשיו אתה לא יוצא איתה. שמעתי על סרט אחד שהגיבור חושב שהוא קופידון. הוא עשה התערבות עם חברים שלו שמי שיקבל מאה סירובים לדייט יקבל מאה דולר. הוא לא הפסיד כסף, ואנשים הרוויחו דייטים. ולגבי המראה החיצוני - באחת מאותן פעמים שבהן ´נפלתי´ בדיאטה, שיתפתי את אבא שלי בתסכול. הוא סיפר לי על שיחה שלו במילואים, איך לכל אחד יש אידיאל יופי שונה לגמרי. אולי משהו שאתה חושב כלא מושך, נתפס אצל אנשים בצורה שונה. אחי למשל חושב שהקריטריון הכי חשוב ביופי הוא לחיים ורודות, מבנה הגוף פחות משנה לו. וגם:ברגע שאתה תופס את עצמך יפה/מושך/WHATEVER אנשים גם יתחילו לתפוס אותך ככזה! אם אתה משדר "אני לא יפה אף אחת לא תרצה אותי" גם הבחורות עלולות לתפוס אותך ככזה רבקה נ.ב- משפט שחברה שלי אמרה לי אחרי שאמרתי לה שאני שמנה "אם זה באמת מפריע לך, תעשי עם זה משהו". נכון, זה לא קל וכבר שלוש שנים אני בדיאטה לפחות כל חודשיים, אבל לאט לאט אני יותר שלמה עם עצמי (לאו דווקא יותר רזה...)

טפשון קטן

אני מאד אוהבת לספר איך כשהייתי בכיתה ט´ מישהו קנה לי ספרון בשם How to find a husband and get married in 30 days הרבה עצות טובות היו בספרון הזה, ואחת מהן מתאימה במקצת לענייננו. זה הלך משהו כזה: אם את רואה מישהו שמוצא חן בעינייך, גשי אליו בחיוך ותגידי "היי. אני שרה." האם את יכולה לדמיין לעצמך כותרת בעיתון כמו "שרה כהן נרמסה ע"י המון זועם כי אמרה ´היי´"? במקרה שלך כנראה תוכל לוותר על שלב ה"היי", אבל פשוט גש אליה ותנסה לברר מה היא אוהבת לעשות אחרי העבודה. אם היא מעוניינת, היא כבר תדאג שדבר אחד יוביל לאחר
אה, ואתה לא שמן ולא מכוער. תפסיק להתנאות בנוצות לא לך

soulbird

New member
יש לי הרגשה

שהפמיניסטיות לא ממש אוהבות גברים זה נכון?

שתי שאלות:

1. האם יש לך מושג מה זה יכול להיות? 2. מדוע את סבורה ככה? אנא, בפירוט ובלי חשש. הצנזור הפנימי שלך, אם יש לו בעיה, תגידי לו שידבר איתי!

soulbird

New member
huh ../images/Emo35.gif לא ממש הבנתי את השאלה

וrebbeca y את לא יכולה להיו שווניסטית המילה שווניסט זה שונא נשים לכן באנגלית אומרים male shovenist pig .

ציפור, התבלבלת! תקראי שוב את

ההודעות: אף אחד ואף אחת כאן לא "שוביניסט"!!! המלה היא "שוויוניסט" ופירושה הוא אדם המאמין בשוויון זכויות לגברים ולנשים (פחות או יותר). שוויוניסט, לדוגמא, יחשוב ברוב המקרים שצריך לתת לאישה להשתתף באליפות העולם בכל נושא שהיא רוצה ושאסור להגביל אליפויות עולם ל"גברים בלבד". חוץ מזה, אישה כן יכולה להיות שוביניסטית (שונאת נשים) ואני אפילו חושב שרוב הנשים הן כאלה, בלי שהן אפילו יודעות...

ציפור הנפש, הבלבול שלך נובע משתי ../images/Emo37.gif

מלים מאוד דומות זו לזו: 1. שוביניסט 2. שוויוניסט "שובינסט", בלשון העם, זה מה שאת, כלומר מישהו שחושב שנשים נחותות מגברים וכולי וכולי. "שוויוניסט", בלשון העם, זה מה שאני, כלומר מישהו שחושב ששני המינים שווים זה לזה. בבקשה, בבקשה, תגידי לי שעכשיו הבנת!... באהבה, בן

Rebecca_y

New member
אני בעד שיוויון הזדמנויות, אבל

נשים וגברים לא זהים. מסת השריר של זכרים יותר גדולה, ורק נקבות יכולות ללדת. הם לא זהים ולא שווים זה לזה בהרבה מובנים. אני חושבת שהרבה מאוד מההבדלים נובעים מחינוך, אבל יש הבדלים פיזיולוגים מסויימים שלא ניתן להתכחש אליהם. מה שחשוב הוא לתת לכל איש/ה את ההזדמנות לבחור באיזה תחום שמעניין אותו/ה, ולתת לכל אחד את כל הכלים למיצוי הפוטנציאל שלו (כולל חוגי מחשבים לבנות וריקוד לבנים...). אני לא אוהבת את הגישה שנשים חייבות ללכת ללמוד פיזיקה גרעינית, רק כדי שהן ירגישו שהן שוות/ יותר שוות מגברים. הלוואי שכל אחד באמת ילך אחר נטיות ליבו, בלי לחץ חברתי ומוסכמות טיפשיות משום סוג. אוהבת את כולם (נשים,גברים וכאלה שלא החליטו) רבקה

ellii

New member
נכון רבקה למה לא שלחו אותי לבלט../images/Emo7.gif

למההה למהההההההה הייתי יכוללרקד היום על בימות ניו יורק..... הכל בגלל שההורים היו כלואים בחשיבה השלטת......ולכן אני נותרתי סתם אחד....עצוב.לא?!

סתם לידע כללי...

התנועה הפמיניסטית מחולקת למספר זרמים. היום מקובל לקרוא לזרם שדרישותיו הן בנוסח השיוויון המוחלט בשם "פמיניזם רדיקלי", וזה בעצם הזרם שמשמר את הפמיניזם בביטוייו הראשוניים (שריפת החזיות... נו, באמת. אם אתן מתעקשות שהציצים שלכן יפלו, אל תבואו אלינו אח"כ בטענות...). המיינסטרים של הפמיניזם היום הוא דווקא "לא-שיוויוני", במובן הפרקטי : הוא מסיק מהטענה שגברים ונשים שווים בערכם כבני-אדם, שיש בעצם זכויות מיוחדות שמגיעות לגברים\נשים לפי צורכיהם היחודיים והשונים (או.קיי, האמת היא שבעיקר לנשים), ואפליה זו משקפת למעשה יחס שיוויוני ואנושי הולם ומכבד. התנועה הפמיניסטית בעצם הצליחה ליצור שינויים מדהימים בפרק זמן קצר ביותר. כל הכבוד ! אתן רואות, אמרנו לכן שכשאתן רוצות אתן יכולות !

deep ocean

New member
למרות שהמילה שוביניסט

הומצאה כנראה לתאר גבר היא גם יכולה לתאר בחורה שוביניסטית ואכן לצערי..................................הרבה בנות הן שוביניסטיות. האפלייה לא הייתה יכולה להמשיך-אם המין שמופלה היה בכולו מתנגד לה! מכיוון שהרבה נשים שותפות לאפלייה הזו ובכלל לא שמות לב שזהן שותפות לזה, כי ההבניות החברתיות מוטבעות בהן כל כך עמוק, והן רואות דברים כמובן מאליו (שזה האויב הגדול של האנושות) אז.......הרבה נשים הן שובינסטיות, חושבות על עצמן שהם נהגות גרועות ומיישמות את זה לדוגמא (הם מגשימות את הנבואה, כי ככה הן אמורות להיות), חושבות שהן פחות טובות,חושבות שזה בסדר שגבר באותו תפקיד כמוהן מקבל יותר כסף, חושבות שפרסומת עם אישה כפותה זה לגיטימי וזה משעשע אותן, וכו´ וכו´ זה רק מביא לי קריזה לכתוב על זה בקיצור הלו כל בחורה יכולה להיות שבוניסטית, ואף יותר מוצלחת מגבר שוביניסט כי הן עצמן ספגו את המסרים והפנימו אותם הכי טוב!!!

הגדרות המילה שוביניזם...

רק לידע כללי :) שׁוֹבִינִיזְם - שֵם ז´ ‏ [על שם החייל הצרפתי ניקולאס שוֹבָן (כנראה דמות אגדית), ששירת בצבאו של נפוליאון ונודע בלהטו הפטריוטי] ‏1. לאומנות קיצונית המאופיינת בשנאה ובתוקפנות כלפי עמים אחרים. במהלך ההיסטוריה הוביל השוביניזם לא פעם למלחמות עקובות מדם. ‏2. נאמנות קיצונית לקבוצת השתייכות, לקבוצת גזע, למין וכד´, המאופיינת בתחושת עליונות קבוצתית ובזלזול בכל האחרים. ‏3. קיצור מקובל של <שׁוֹבִינִיזְם גַּבְרִי>. ‏ מילון רב מילים ממוחשב רוח

למעלה