להתחיל עם בחורים

להתחיל עם בחורים

כיצד את מתחילה עם בחורים? האם יצרת מערכת יחסים משמעותית בדרך זו? האם יש ביכולתך להפוך מראה מלבב של בחור ברחוב, המוצא חן בעינייך, למערכת יחסים??? (כלומר, האם את מסוגלת להתחיל עם בחור שמוצא חן בעינייך ברחוב או במקום אחר ולהביא אתכם למערכת יחסים?)

deep ocean

New member
להתחיל עם מישהו זה דבר קל

רק צריך להיות שלמים עם עצמנו לפני ולאהוב את עצמנו באמת. למה? כי אז לא נפחד להתחיל עם אף אחד, כי הרי אנחנו אוהבים את עצמנו, אז אם מישהו יגיד לנו "לא" זה לא יהיה רלוונטי. אוקיי שיטות? 1. החבר הראשון שלי-אני התחלתי איתו...פשוט דאגתי להיות בסביבתו, התחלתי סתם לדבר איתו (זה היה בתיכון), וזה נוצר עם כימיה מדהימה. 2. בדיסקוטק זכורה לי פעם (שאולי סיפרתי עליה פה, לא זוכרת) שראיתי את הבן אדם הכי מושלם על פני כדור הארץ. בסוף הסתבר שלא סתם הרגשתי אליו משיכה חייתית. הוא נראה כמוני רק בצורה הגברית שלי. אני לא שמתי לב לזה, וחברה שלי אמרה לי-הלו, מיכל, תגידי את לא רואה שהוא דומה לך מאד? הוא נראה כמו אח שלך! חהחהחה. טוב זה היה לפני כמה שנים, אז המודעות שלי הייתה פחותה. בכל אופן, התחלתי איתו בקטע של-באתי אליו שאלתי אותו אם הוא מסתכל עלי או על חברה שלי, כי אם זה עלי אז חשוב לי לדעת. הוא היה בשוק לכמה שניות ואז הוא אמר שהוא לא הסתכל על אף אחת, אמרתי לו-אוקיי אחלה הלכתי להסתובב אחורה. והוא תפס אותי ביד כזה-ואמר הי הי לאן את הולכת, אני אוהב את הגישה הישירה שלך, או משהו כזה. מפה לשם התפתחה שיחה ארוכה שם, החלפת טלפונים. דיברנו כמה פעמים בטלפון ונפגשנו בכמה מסיבות, אבל לא יצא מזה כלום (מין הסתם הוא היה בקטע של סטוצים בלבד ולא מעבר-ולא שכבנו אגב), אבל אני הרגשתי מעולה עם עצמי וזה מה שחשוב!! שהתחלתי עם האדם שהכי רציתי בכל העולם. גם עכשיו שאני נזכרת בו, הוא פשוט היה מושלם בצורה החיצונית. לפני כמה שנים זה מה שעניין אותי יותר מאשר הפנים, כמובן שהיום המצב היה שונה-כי זה לא רק מה שמעניין אותי. 3. שניה היו לי חברים-אבל לא התחלתי איתם, זאת אומרת-הם התחילו איתי. אז שניה...מיכל חושבת. היו עוד מלא פעמים שהתחלתי עם בן אדם ואני לא כל כך זוכרת-טוב אני אזרוק כל מיני דברים שאישכהו נשמרו בזיכרון- *סתם ניגשתי לאחד בחבורה של בנים שישבו בפאב, שאלתי אותו בן כמה הוא. דיברנו ואמרתי לו שהחבר שלו מוצא חן בעיני, הוא אמר שגם החבר שלו וגם הוא חושבים שאני מדליקה, ואם אני רוצה אני יכולה לצאת איתו או עם חבר שלו. בעיקרון לא רציתי כלום (באמת חשבתי שהם נראים טוב, נחמדים וכו´), אבל זה היה תרגיל בשבילי לראות אם אני עדיין מסוגלת להתחיל עם בנים (אחרי הפרידה מהחבר האחרון). *לפני כשבוע רקדתי בדיסקוטק, עבר מישהו חמוד. עצרתי אותו ונגעתי לו בכתף, וכזה נגעתי לו בצוואר ושאלתי אותו מאיפה השרשרת המדהימה שהוא לובש (מין שרשרת אקזוטית ממקסיקו). 4. איך יכולתי לשכוח את X אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההה מי שלא יודע יש לי חולשה לגברים שרוקדים סקסי ומדהים X היה הטופ שבטופ, כשהוא רקד כל האנשים הסתכלו עליו שיו זה היה בתקופה שעבדתי באילת-אמרתי אני חייבת להשיג אותו הלו חייבת!!!!!!!!! חייבת!!!! אוקיי זה היה כמו קרב-הכל היה מתוכנן חהחחה דאגתי שהוא יראה אותי רוקדת קודם אחר כך באתי אליו ואמרתי לו-"אתה רוקד מדהים, ממש יפה"! הוא אמר כן אני יודע וחייך :) (חהחה, הרגשתי כמו שאנשים מרגישים כאשר הם מחמיאים לי על העיניים. כבר שמעתי את זה כל חיי אז התגובה שלי אני מניחה רגועה יחסית, כבר שמעתי אין ספור גירסאות-אני שוקע בעיניים שלך, העיניים שלך וכו´ וכו´) ואז הוא הוסיף- את גם מאד רוקדת יפה ואז פתחנו בריקוד צמוד-סקסי כזה הממממ מפה לשם יצאנו לדבר דיברנו דיברנו דיברנו זה התפתח למערכת יחסים של כמה חודשים טובים, אבל שהייתה מבוססת בעיקר על סקס, טלפונים מידי פעם, אבל לא מעבר. הוא כן נסע מהמרכז עד אילת בשבילי-אבל נו, גברים יהיו מוכנים לעשות הרבה למען סקס! אני לא הייתי נוסעת מת"א עד אילת בשביל סקס! בכל אופן, זה נגמר בזה שאחרי כמה זמן רציתי משהו אחר ואמרתי לו-שלי לא מתאים להישאר איתו בקשר באופן כזה. הוא אמר-אוקיי אני לא רוצה יותר ככה זה נגמר. נהניתי איתו בטירוף-רציתי עוד-הוא לא רצה-ואני לא מתחרטת על אף שנייה שהייתי איתו! בוא נגיד ככה, לדעתי צורת ההתחלה שלי היא די ישר ולעניין, בלי משחקים, והיא יכולה להרתיע בנים :) מצד שני, היא יכולה לגרום להם כיף :) בעיקרון, אני מעדיפה להמשיך עם הדרך שלי, ומי שלא טוב לו ישירות-תעוזה-והחלטיות-כנראה גם לא מתאים לי?! עדיין, יש לי לבטים אם השיטה הזאת טובה, כי אולי היא עדיין מאיימת על אנשים. אז לפעמים אני נוקטת בשיטה רגועה יותר אם מי שנראה שצריך שיטה רגועה יותר... מה דעתכם? הייתם אוהבים שיטה רגועה או שיטה ישירה כמו אחת מהשיטות שלי? לדעתי זה מאד תלוי בבן אדם לדעתי... חיבוק אוהב למי שקורא את ההודעה מיכל

חוכמית

New member
זה... כמו הדיון על טקסט ישיר

וסב-טקסט. לא? אז באמת כמו שאת אומרת - אם זה נראה משהו שמתאים לגישה הישירה אז בגישה ישירה וכן הלאה. בקשר לרקדן........ממממממממ........אממממממממ......... כן......החולשה זאת........אאאאאחחחחחחחח......... אני את הרקדן הזה לקחתי הביתה ומהר!!!!!! ......... אנחנו, שנינו על רחבת הריקודים זה משהו לא מהעולם הזה...... האאםםםםםםםםםםםםממממממממממממאאאאאאאחחחחחחחחחחחח

deep ocean

New member
המממממ

אבל אני לא רומזת (סאב-טקסט) אני פשוט עושה את זה יותר בעדינות: במקום להגיד לו-קח אותי עכשיו אני אומרת לו-אתה מושך אותי חהחהחחהחה סתם סתם סתם :)) אין לי מושג אני פשוט מרככת את עצמי קצת אם אני רואה שהצד השני יתקשה לקבל את הכנות המוחלטת אני עדיין אהיה כנה אבל מרוככת יותר ואיטית יותר

חוכמית

New member
סאב-טקסט זה לא בהכרח רמז.

אם אני מקשה מידי ולא בא לך אז אימרי ונפסיק. אני חושבת שכשאת מרככת או איטית יותר ממה שאת היית רוצה אז את...רומזת או לא אומרת מפורשות. זאת כוונתי. אני חושבת שכל אדם,גם הישיר ביותר, נוקט בשיטה השניה המרומזת, המרוככת יותר לפעמים. כל העניין מאוד עדין וארוג בכל מיני פחדים ולבטים כששפת הגוף היא המובילה בעצם כאן. התשדורת היא לא בהכרח דרך המילים ואולי אפילו יותר דרך העיניים והגוף. הרבה פעמים אני שומעת שאנשים אומרים דברים שכהמסר הברור דרך עייניהם ידייהם וגופם הוא....אני משקר. כשאני פוגשת אדם שרומז אני עוברת לתוכנה של "קילוף". משהו כמו, בואי נראה עד כמה אפשר לתת לאדם זה לחשוף את עצמו מבלי שירגיש. כשעבדתי הרבה שנים במכירות בהיקף ענק ופגשתי עשרות אנשים חדשים ביום פשוט למדתי איך לדבר ולהבין - ברמה מסוימת-גם רמזים וגם לא. כמובן שהרבה יותר נוח עם אלה שאומרים את מה שבא להם עכשיו, והיו הרבה פעמים שדעתם השתנת משעה לשעה ואז...זה היה מאוד לא נוח.

deep ocean

New member
הממממממממ

אני צריכה לחשוב על זה- אז גם אם אני מרככת טיפה את הישירות שלי אני מדברת בסאב-טקסט אבל שניה....נניח ואני אתחיל במבט אוקיי מבט מבט מבט אני לא אשאר שם אני אחליף כמה מילים אז זה סאב-טקסט אני חשבתי שסאב-טקסט זה לדבר דרך הבעות/שפת גוף ללא מילים או להגיד דברים אבל לא את מה שרוצים נניח אני רוצה להגיד למישהו......אוקיי אוקיי היתה לי הארה עכשיו נזכרתי במשהו טוב אז כנראה זה סאב-טקסט אני יותר התכוונתי שלהיות בקשר עם מישהו שכל הזמן מדבר בסאב טקסט זה מעייף...אם זה משהו התחלתי, או חד פעמי-אז זה בסדר.... כן, את צודקת שלכל אחד יש רגעים כאלו שהוא מדבר בסאב-טקסט השאלה המינון :) מסכימה!

deep ocean

New member
רגע רגע פתאום הבנתי שיש לי שאלה

מה הכוונה מערכת יחסים משמעותית? חבר? סתם סטוץ? סתם קשר מיני? מה? כי להביא גבר לסטוץ-נו, זאת ממש לא בעיה...

deep ocean

New member
והגעתי למסקנה מדהימה!!!!!!!!!! ../images/Emo12.gif

אני יודעת למה אני מתחילה עם גברים בישירות!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי חוץ מזה שאני ישירה לדעתי אני מתחילה עם גברים בישירות כי אני בן אדם מעופף שדי מפספס רמזים. יכולים להתחיל איתי ואני ממש לא אשים לב, אלא אם זה יהיה בצורה ברורה! ואולי בגלל שאני לא מבינה רמזים, אז אני משליכה את ההתנהגות שלי עם אחרים, אולי ואולי לא?! למשל, הבחור האחרון שהתחיל איתי במצעד האהבה (אני באמת שכחתי ממנו. אוקיי נזכרתי בו עכשיו) לא הבנתי שהוא ממש רוצה להתחיל איתי. אוקיי, הוא החמיא לי על העיניים, עלי, וכו´ אבל לא כל אחד שמחמיא-זה אומר שהוא רוצה משהו איתי אז דיברנו וכאלה וגם התחבקנו (אמרתי לו-רואים שאתה בן אדם טוב עם אנרגיות חיוביות והוא כזה התקרב אלי והתחבקנו) ועדיין לא חשבתי שהוא מעוניין מעבר לסתם שיחה בכל אופן ואז הוא אומר לי- אני אעשה לך חידון אמרתי בסדר הוא אמר אני אשאל שאלה ואת תצטרכי לנחש את התשובה הוא מתחיל- ORANGE אני מסתכל עליוכזה בשוק? הא מה הוא רוצה ממני? הוא חוזר- ORANGE אני אומרת 054 הוא אומר-כמה ימים יש בשבוע? אני אומרת 7 הוא ממשיך כמה ימים עובדים אני אומרת 5 והוא ממשיך בשאלות ותבינו-לא קלטתי שהוא נותן לי את המספר שלט ומכיוון שאני בן אדם חכם ואינטיליגנטי אני יכולה לשייך את זה לדבר אחד-מעופפות שלי טוב בסוף הוא כזה-נו את זוכרת את המספר שלך? ואני כזה בשוק רגע הוא נתן לי את המספר שלו כל הזמן?? חהחהחחה ואז חברה שלי באה והוא נתן לה את המספר שהיא תזכור כי הוא ראה שאני מעופפת שלא יאמן :) ואז חברה שלי אחרי שאנחנו מתרחקות שואלת-למה לא רשמת בסלולרי שלך שהיה עליך? אני צחקתי בצחוק פרוע אמרתי לה-קודם כל לא הבנתי שהוא נותן לי את המספר שלו דבר שני, בכלל לא זכרתי שיש עלי את הסלולרי שלי חהחחהח ואוו אני ממש מעופפת מה אתם אומרים? חהחחהחהח גדול!! יאללה הלכתי לים באי

deep ocean

New member
מצד שני אולי אני לא מעופפת!

מה כל בחור שיחמיא לי וירקוד אותי-זה אומר שהוא רוצה בי? ממש לא!! מה כל בחור שאני אגיד לו אתה רוקד יפה אתה חמוד/חכם/מעניין יש לך שרשרת יפה זה אומר שאני מעוניינת בו? לא!! בקיצור HELP אני לא ממש שמה לב כשמישהו מעוניין בי אלא אם הוא אומר את זה באופן מפורש- "אני רוצה אותך" "מה המספר טלפון שלך" "בואי נצא ביחד" או משפטים דומים.... טוב הלכתי בים אני אנסה לשים לב אם מישהו מסתכל עלי ) חהחחה

sihaya

New member
להתחיל עם בחורים

זה נורא פשוט מאוווווווווד פשוט צריך רק לדעת את הטריגרים ולהפעיל אותם .... אם רוצים מערכת יחסים אז פשוט לא נותנים - פשוטטטטטטטטט אני אישית דוגלת בגישה הישירה האמת ? היו לי כמה נסיונות מוצלחים וכמה פחות אבל הבעיה שלי היא שאני יכולה להשיג בקלות 67% מהבחורים (ולא כי אני כזו יפה או משהו פשוט יש לי גישה טובה... שנים של אימונים אל תשאלו:)) אבל אני יכולה להשיג סתם בחורים ברגע שיש מישהו שאני באמת רוצה להיות איתו ובאת רוצה אותו אני לא יכולה לדבר איתו על זה.. כי אני תמיד מפחדת נורא להרוס ככה שרוב הפעמים השגתי אנשים נחמדים שרציתי אבל לא השגתי את אלא שבאאאאאאאאאממממממממממממת רציתי ...... טוב דיי כבר אני עוד מעט אתחיל לחשוף יותר מידי :)) נטלי:))

deep ocean

New member
האמת שזה נכון

לצערי-אם רוצים מערכת יחסים רצינית לא לשכב מהר!! לא לשכב מהר!! :) ואני חושבת שהקטע הזה דפוק אבל מה אני יכולה לעשות ככה זה וככה זה ישאר והיה אדם אחד שהמערכת יחסים שלי איתו התחילה כך (בערך, כי לפני כן היינו ידידים אז אני לא יודעת בעצם אם זה נקרא)-והפכנו לחברים במשך שנתיים, אבל זה רק כי הוא היה מיוחד

soulbird

New member
טוב אז אני מיושנת

אני מאמינה שגבר צריך להתחיל עם בחורה .ז´א הוא צריך ליזום (עם הפמיניסטיות סליחה

Rebecca_y

New member
כל ההתחלות קשות ?! + קריאה נרגשת ../images/Emo62.gif

פעם אחת אמרתי לידיד ממש ממש טוב שלי : "נכון שיש את הרגעים האלה שאתה יודע שתאכל את הלב אם לא תגיד כלום, ו´תאכל אותה´ גם אם כן תגיד?" "נכון.." "טוב, אז אני חושבת שאני אוהבת אותך" אח"כ היינו חברים שמונה חודשים, ועכשיו אנחנו לא מדברים. שאלתי ידיד אחר שלי "תגיד, אפשר להזמין אותך לדייט?" הוא ענה לא, ואנחנו ממשיכים לדבר. פעם התחלתי עם מישהו במעבר חציה, אח"כ יצאתי עם אח שלו. אני גם בטוחה שאם כל מי שהיה ´נדלק´ על מישהו/י היה אומר/ת לו/ה אנשים היו עם הערכה עצמית הרבה יותר גבוהה. כי במצב היום, יש אנשים שבטוחים שאף אחד לא יכול לראות בהם בן-אדם שווה/יפה/סקסי/ WHAT EVER למרות שהיו הרבה שכן רצו איתם קשר ופשוט התביישו. ואני גם ממש לא אוהבת את הגישה ש"לבנות אסור להתחיל". ככה בחיים לא תצאי עם מישהו מקסים/יפה/חמוד/וכו´ רק בגלל שהוא ביישן. רבקה

למעלה