להתחיל עם מישהו זה דבר קל
רק צריך להיות שלמים עם עצמנו לפני ולאהוב את עצמנו באמת. למה? כי אז לא נפחד להתחיל עם אף אחד, כי הרי אנחנו אוהבים את עצמנו, אז אם מישהו יגיד לנו "לא" זה לא יהיה רלוונטי. אוקיי שיטות? 1. החבר הראשון שלי-אני התחלתי איתו...פשוט דאגתי להיות בסביבתו, התחלתי סתם לדבר איתו (זה היה בתיכון), וזה נוצר עם כימיה מדהימה. 2. בדיסקוטק זכורה לי פעם (שאולי סיפרתי עליה פה, לא זוכרת) שראיתי את הבן אדם הכי מושלם על פני כדור הארץ. בסוף הסתבר שלא סתם הרגשתי אליו משיכה חייתית. הוא נראה כמוני רק בצורה הגברית שלי. אני לא שמתי לב לזה, וחברה שלי אמרה לי-הלו, מיכל, תגידי את לא רואה שהוא דומה לך מאד? הוא נראה כמו אח שלך! חהחהחה. טוב זה היה לפני כמה שנים, אז המודעות שלי הייתה פחותה. בכל אופן, התחלתי איתו בקטע של-באתי אליו שאלתי אותו אם הוא מסתכל עלי או על חברה שלי, כי אם זה עלי אז חשוב לי לדעת. הוא היה בשוק לכמה שניות ואז הוא אמר שהוא לא הסתכל על אף אחת, אמרתי לו-אוקיי אחלה הלכתי להסתובב אחורה. והוא תפס אותי ביד כזה-ואמר הי הי לאן את הולכת, אני אוהב את הגישה הישירה שלך, או משהו כזה. מפה לשם התפתחה שיחה ארוכה שם, החלפת טלפונים. דיברנו כמה פעמים בטלפון ונפגשנו בכמה מסיבות, אבל לא יצא מזה כלום (מין הסתם הוא היה בקטע של סטוצים בלבד ולא מעבר-ולא שכבנו אגב), אבל אני הרגשתי מעולה עם עצמי וזה מה שחשוב!! שהתחלתי עם האדם שהכי רציתי בכל העולם. גם עכשיו שאני נזכרת בו, הוא פשוט היה מושלם בצורה החיצונית. לפני כמה שנים זה מה שעניין אותי יותר מאשר הפנים, כמובן שהיום המצב היה שונה-כי זה לא רק מה שמעניין אותי. 3. שניה היו לי חברים-אבל לא התחלתי איתם, זאת אומרת-הם התחילו איתי. אז שניה...מיכל חושבת. היו עוד מלא פעמים שהתחלתי עם בן אדם ואני לא כל כך זוכרת-טוב אני אזרוק כל מיני דברים שאישכהו נשמרו בזיכרון- *סתם ניגשתי לאחד בחבורה של בנים שישבו בפאב, שאלתי אותו בן כמה הוא. דיברנו ואמרתי לו שהחבר שלו מוצא חן בעיני, הוא אמר שגם החבר שלו וגם הוא חושבים שאני מדליקה, ואם אני רוצה אני יכולה לצאת איתו או עם חבר שלו. בעיקרון לא רציתי כלום (באמת חשבתי שהם נראים טוב, נחמדים וכו´), אבל זה היה תרגיל בשבילי לראות אם אני עדיין מסוגלת להתחיל עם בנים (אחרי הפרידה מהחבר האחרון). *לפני כשבוע רקדתי בדיסקוטק, עבר מישהו חמוד. עצרתי אותו ונגעתי לו בכתף, וכזה נגעתי לו בצוואר ושאלתי אותו מאיפה השרשרת המדהימה שהוא לובש (מין שרשרת אקזוטית ממקסיקו). 4. איך יכולתי לשכוח את X אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההה מי שלא יודע יש לי חולשה לגברים שרוקדים סקסי ומדהים X היה הטופ שבטופ, כשהוא רקד כל האנשים הסתכלו עליו שיו זה היה בתקופה שעבדתי באילת-אמרתי אני חייבת להשיג אותו הלו חייבת!!!!!!!!! חייבת!!!! אוקיי זה היה כמו קרב-הכל היה מתוכנן חהחחה דאגתי שהוא יראה אותי רוקדת קודם אחר כך באתי אליו ואמרתי לו-"אתה רוקד מדהים, ממש יפה"! הוא אמר כן אני יודע וחייך

(חהחה, הרגשתי כמו שאנשים מרגישים כאשר הם מחמיאים לי על העיניים. כבר שמעתי את זה כל חיי אז התגובה שלי אני מניחה רגועה יחסית, כבר שמעתי אין ספור גירסאות-אני שוקע בעיניים שלך, העיניים שלך וכו´ וכו´) ואז הוא הוסיף- את גם מאד רוקדת יפה ואז פתחנו בריקוד צמוד-סקסי כזה הממממ מפה לשם יצאנו לדבר דיברנו דיברנו דיברנו זה התפתח למערכת יחסים של כמה חודשים טובים, אבל שהייתה מבוססת בעיקר על סקס, טלפונים מידי פעם, אבל לא מעבר. הוא כן נסע מהמרכז עד אילת בשבילי-אבל נו, גברים יהיו מוכנים לעשות הרבה למען סקס! אני לא הייתי נוסעת מת"א עד אילת בשביל סקס! בכל אופן, זה נגמר בזה שאחרי כמה זמן רציתי משהו אחר ואמרתי לו-שלי לא מתאים להישאר איתו בקשר באופן כזה. הוא אמר-אוקיי אני לא רוצה יותר ככה זה נגמר. נהניתי איתו בטירוף-רציתי עוד-הוא לא רצה-ואני לא מתחרטת על אף שנייה שהייתי איתו! בוא נגיד ככה, לדעתי צורת ההתחלה שלי היא די ישר ולעניין, בלי משחקים, והיא יכולה להרתיע בנים

מצד שני, היא יכולה לגרום להם כיף

בעיקרון, אני מעדיפה להמשיך עם הדרך שלי, ומי שלא טוב לו ישירות-תעוזה-והחלטיות-כנראה גם לא מתאים לי?! עדיין, יש לי לבטים אם השיטה הזאת טובה, כי אולי היא עדיין מאיימת על אנשים. אז לפעמים אני נוקטת בשיטה רגועה יותר אם מי שנראה שצריך שיטה רגועה יותר... מה דעתכם? הייתם אוהבים שיטה רגועה או שיטה ישירה כמו אחת מהשיטות שלי? לדעתי זה מאד תלוי בבן אדם לדעתי... חיבוק אוהב למי שקורא את ההודעה מיכל