להתחיל מהאמצע

רות 2

New member
בכל זאת להתחיל מהאמצע.........

אומרים שסקס..זה האמצע.. או של ההתחלה או של הסוף... -אומרים שלקחת אותו לאכול.. ישר אצל אמא שלך...ואחר כך לחמתך.. .זה האמצע או של ההתחלה או של הסוף... -אומרים שמיד להגיע אליו עם מזוודה קטנה... ולבדוק מה יש אצלו במקרר וממתי זה שוכב במקרר.... זה יכול להיות האמצע או של ההתחלה.. או של הסוף -אומרים שלבקש ממנו מיד לרדת....לשפוך זבל.. (אויש איזה ראש כחול יש לך על מה חשבת שקראת את המילה ..לרדת) זה האמצע או של ההתחלה או של הסוף... - אומרים שאם תגידי לו "זו אני וזה מה יש... וכל היתר תגלה בהמשך... יכול להיות האמצע..או של ההתחלה או של הסוף....

*יערית

New member
כ"כ התחרבתי למה שכתבת עפרה../images/Emo45.gif

וזה אחרי שהסכמתי עם שאר החברות שכתבו שחייבים להתחיל מההתחלה, אז לרגע חשבתי עם עצמי ...האם זה נכון לסתור את עצמי? והבנתי שהכל עיניין של אופי,הכל עיניין של בשלות לעניין,זה לא אמצע התחלה או סוף... זה כשאין משחקים,אין חומות,יש פשוט {סליחה ניצת מראש על המילה
}זרימה טיבעית ביותר כאילו מכירים מזה שנים...הכל טיבעי,אז ההתחלה היא למעשה אמצע..ובאמצע פתאום יש התחלה{פרפרים וכו'} אז לא אני לא סותרת את עצמי..פשוט חיפשתי את ההכי נכון לי.. והכי נכון לי זאת אני! לא חיה על פי מוסכמות ונורמות...ולא תמיד מסתדר לי עם הצד השני....אבל בסוף למישהו נופל האסימון

*יערית

New member
../images/Emo12.gif

ככה בפומבי לבקש שאתפשט
לזרום....או שטעיתי באישה שלא אוהבת ת'מילה

מייקי69

New member
מהאמצע???????????????????????

וואללה, מגניב! ואם את כבר שואלת.... אז אין לי מושג ירוק.
פעם, באיזו ארוחת צהריים מרוטה במטבחון במשרד, אמרתי שאני בחורה של "התחלות". כשהמתח יורד, כשההתרגשות מתפוגגת - אני מרגישה כמו דג מחוץ למים, ומתחילה לעשות קולות של "בלו-בלו". אז מישהי שהיתה טרודה בהכנת סלט, הסתובבה אלי ואמרה: למה? יש כל כך הרבה יופי בלהתרגל. פשוט להתרגל. ואני נעצרתי וחשבתי וחשבתי ועדיין אני חושבת. להתרגל. להתרגל איתו. אז זהו, שאני לא אוהבת "להתרגל", ותהרגי אותי אם אני מבינה, מה קרה לך שאת רוצה ישר להגיע לשם. זה לא "המנה העיקרית". אלא זה החלק הכי קשה. נראה לך שההתחלה קשה? בולשיט! התחלות יש להן את הפריבילגיה להיחשב "פסיכיות" לגמרי. את יכולה לעשות מיליון שטויות, לחייך ולהגיד שזה רק בגלל ההתרגשות, או המתח, או "ההתחלה". הכל נסלח. הכל נראה חמוד ומתוק. אבל נראה אותך מפשלת "באמצע". ררררררררררררר. ב"שואו-ביזניס" תמיד אומרים שההופעה השניה, או הדיסק השני - הם הכי קשים. אז את רוצה להתחיל דווקא משם? את בטוחה? לא, כאילו, את ממש ממש בטוחה??? רגע... את בטוחה שאת בטוחה???? להזמין לך רופא? לארגן משלוח של אקמול?

כן, למה לא בעצם...

למה לא לקבוע את הפגישה הראשונה עם טרנינג... בפארק או על החוף, הליכה בשניים, בזריחה או בשקיעה מה? תמיד זה צריך להיות בבית קפה? תמיד צריכים להגיע לפגישה כזו בתחפושת? פגישה בטרנינג מורידה את המתח, זורמים, הכי טבעי שאפשר, הרגשה נינוחה יותר לשני הצדדים בהחלט אפשרי... אני יודעת

../images/Emo6.gif

פגישה בטרילילינג זה אפשרי ואפילו היו לי שתיים כאלו אחת כשביקש בלי איפור, עם טרילילינג ו... היו לנו דפקא כמה חודשים מקסימים השניה פשוט קבענו להליכה בפארק (עם בגדי הליכה ביטח) אבל וכאן האבל הגדול מיקי זו היתה התחלה ולא אמצע האמצע זו התחושה לא סממנים חיצוניים

אל תצחקי עלי... ../images/Emo9.gif

אני והבלבולים שלי, אני עדיין טירונית, והכל מתבלבל לי עדיין הסוף התחלה והאמצע...

antigone

New member
ואני אומרת שמערכת יחסים ....

היא כמו כניסה לבית מלון ... ההתחלה היא הלובי המפואר, המואר, נוצץ מסתורי ,מרשים ולא מוכר, ....וגורם להתרגשות מיוחדת... האמצע הוא המעבר לחדר , אומנם מפואר בתחילתו אבל עם הזמן הופך למשהו מוכר , אינטימי... כרוניקה ידועה מראש.!! הסוף.... מי רוצה ???? הרי השאיפה היא להשאר כל החיים בלובי , מי רוצה שיחלוף?? אז חיפושית אל תוותרי על השלב הזה... ובכלל כל שלב בחיים מביא איתו משהו חדש...

s h o o s h a

New member
ואם להמשיך מהדימוי שלך

הרי שהכניסה למלון, לחדר ולכל השאר, אין מה לעשות, מותנית בכניסה ללובי. כי משם מתחילים אז האופציה האחרת היא להתגנב ולהיות בפחד מתמיד שמא ניתפס אז מה עדיף???? הלובי

מ ר ס ל

New member
חיפושית!!!

בחייייייייייייייייים לא תמצאי אותי בטריניג ושיער מאוגד, אף פעם. לא באמצע, לא בהתחלה ובטח לא בסוף. אני תמיד עם פאן, בגדים מדהימים ומאופרת. אפילו כשאני ישנה. נשבעת! אבל - בכל זאת בתור אחת שמבינה היטב באופנה לקים מריטת שיער וכדומה שאלה לי אלייך - מי אמר שהאמצע הוא לא מקום נפלא? והרי את יודעת חיפושית שלכל אמצע הרי תמיד יש התחלה, תמיד. ההתחלה היתה שם התחלה אחרת ועכשיו את בטרניג (עושה לי צמרמורת לחשוב על טרניג) וקוקו וכל מה שאת צריכה לעשות זה - להיות. תזכרי מה מרסל אומרת - לכל אמצע יש התחלה. ההתחלה היתה שם גם אם לא ממש הרגשת.
מרסל (התפלספתי והדבקתי לעצמי בנתיים יהלומים על הציפורניים זה מה זההההההה יפה)

מההתחלה

אז השרשור הזה הלך למקום שלא אני התחלתי, בכול זאת.. לא ממש סיפרתי את ההתחלה. ואולי.. אולי זה כול היופי. וככה נוספו לי עוד שאלות, אחת מהן היא למה התחלה מתקשרת אוטומתית עם הסוואה (כן.. גם טרנינג מסווה). עבורי בכול אופן התחלה היא תהליך רגשי. ומכאן באה השאלה הגדולה.. איך ממשיכים מהאמצע. לא כי אני רוצה, לא כי אין לי כוח להתחלה, אלא כי ככה החיים החליטו.

../images/Emo10.gif

אבל, אבל........ זה מה שניסיתי להגיד להם קולזמן אפ'חד לא מבין אותי בבית הזה

למעלה