להתחיל מהאמצע

להתחיל מהאמצע

ההתחלה היא נעימה כזו, קשה, שוחקת, מרוממת ומעייפת. לפעמים יש את הרצון הזה, להתחיל ישר מהאמצע ישר לטרנינג ושיער מאוגד בפיזור {לא שלך רדית
} יש למישהוא רעיון איך מתחילים מהאמצע?

רות 2

New member
זו נוסחה אבסורדית..

מי שמתחיל מהאמצע........ משום מה מוצא את עצמו באיזה שהוא שלב חוזר להתחלה.. כי בהמשך.. מהאמצע ,מסתבר שאיזה שהו.. כלי/רמז/תכונה/קישור/ואפילו חרוז.. נימצא בהתחלה...והוא זה שבעצם מאפשר את הבחירה... להמשך מהאמצע... את מבינה... האמצע להגיע אליו ממש לא בעיה .. הבעיה היא מהאמצע והלאה... וזה משום מה לפי הנוסחה האבסורדית תמיד...... תלוייה בהתחלה..........

s h o o s h a

New member
נשמע לי אעפס כזה...

מהאמצע, להתחיל לא יודעת כאילו, איך להגיע מייד לאמצע מה היה לפניו? וכשנגיע לסוף, איך נבין למה הגענו לסוף אם לא יודעים מה היה בהתחלה כי התחלנו ישר מהאמצע? מסובך? נשמע לי גם מאד לא מסודר ולא מאורגן כמו להתחיל באמצע חושבת שלכל דבר, כמו בכל דבר, יש ראשית (התחלה), אמצע ומתישהו, לא יעזור, מגיע גם הסוף (ועל סוגי הסופים אפשר לפתח דיון אחר) אבל הוא ישנו והוא מגיע ולעולם (וזו כמובן דעתי בלבד) לא יוכלו להתקיים ההתחלה והסוף אם יתחיל משהו באמצע.

להתחיל מהתחלה

להתחיל מהתחלה, ללמוד לבטוח, להתרגש, לרגש, למשוך, להמשך, לבנות אינטימיות לאט לאט, להראות לו את הטרלינג האדום שלי, להעיז להכנס לשירותים אצלו בבית (לא, אני לא מדברת על PP). לזהות גוונים בקול שלו, לדעת מה הוא חושב גם כשהוא לא אומר.... מה את חושבת גיברת
זה הכל בלירה

ובכול זאת

למרות הדיעה הנחרצת משהוא שהובעה בעניין. איך כן עושים זאת, איך מתחילים מהאמצע.

s h o o s h a

New member
איך עושים? לא עושים

נגיד, רק בכאילו, שאת קוראת ספר. לא קראת את מה שכתוב על הכריכה מאחור (התקציר), לא שמעת על הספר ולא ראית הסרט שעשו בעקבות הספר (כי לא עשו, נגיד). עכשיו, נגיד, רק בכאילו, שאת פותחת את הספר באמצע. ודמות א' מדברת עם דמות ב' על דמות ג' ומתברר שבכלל המדובר בדמות ד' שלא קשורה לסיפור אלא לחמותו של בעלה של דמות ה' מסיפור אחר. עכשיו, איך תדעי מי הוא מי אם לא קראת את ההתחלה? (שלא לדבר, האם יענין אותך להגיע אל הסוף אם את לא מבינה בכלל במה דברים אמורים) כך בדיוק גם בחיים תקפצי ישר לאמצע ו-נ ג י ד, רק נגיד שאפשר, מה תעשי אתו בדיוק אם אין לך התחלה?

כנראה ש...

אי אפשר להתחיל מהאמצע תנסי לחשוב על בניין איך תגיעי לקומה השניה בלי שעברת קודם ת'ראשונה???? אבל כל כך מבינה אותך יקירה כל כך מכירה את התחושה הזו שבעצם רוצים להיות במקום של האמצע אחרי ה"הצגה" הגדולה...

r e d head

New member
את רואה איזה יתרון גדול

יש בקצוץ שלי לפחות לשיער אני לא צריכה לדאוג, בהתחלה, באמצע או אחרי... עוד מעט ממשיכה על על התחלות ואמצעים....

r e d head

New member
ואני ממשיכה...

את מבקשת להתחיל מהאמצע ואני....אני ...בקושי מסתדרת עם להתחיל מהתחלה בעצם זה בעיקר מה שעשיתי בשנים האחרונות התחלות עד שהצלחתי לשפר קצת את תהליך ההתחלה....באה זותי ורוצה לשנות לי להתחיל מהאמצע זה אומר שוב פעם ללמוד 4 שנים אך עושים את זה מה שאת אומרת זה בעצם לוותר על... מתקשר לא מתקשר לילות לבנים רוצה לא רוצה כן מתאים ולא מתאים כל הפחדים שלי ללמוד מה הוא אוהב ואך הוא אוהב לספר על עצמך זה נשמע אחלה אבל יש בעיה קטנה בכל העסק הזה אך אפשר לאהוב אם לא מתאהבים קודם? ומתאהבים זה העיקר של ההתחלה את בטוחה שאת רוצה לדלג על זה?

*יערית

New member
תמונת מצב אחרת...

מכירים מישהו ומיד על ההתחלה הדברים רצים..רצים...את חשה שאתם מתאימים כמו כפפה ליד...ותחושה של "בית" למן ההתחלה.... אז אין התאהבות...יש בניית אהבה... לא היית רוצה

r e d head

New member
בודאי שהיתי רוצה

זה נשמע הכי טבעי ככה. אבל לי קשה בהתחלה לי יש פחדים שאני צריכה להתמודד איתם בהתחלות זה לא תלוי רק בגורם חיצוני ועל זה מנסים להתגבר. זה לא עיניין של רצון לבד.

r e d head

New member
יערית...

קראתי שוב ונדמה לי בעצם שהתכוונו לאותו דבר התאהבות בעיני זה בנית אהבה ולא בהכרח פרפרים וריגושים של מתח (עפרה כתבה על זה יפה אתמול). דבר נוצר בשלבים ולא ברגע. וזאת ההתחלה שאי אפשר להיות באמצע בלעדיה.

*יערית

New member
וואלה רדית ת'בלבלתי כבר../images/Emo13.gif

אז את איתי לגבי האמצע או שאת איתי לגבי בניית אהבה?
לא מקטלגת את השלבים...באמת נוח לי שם.. עם הטרנינג והמסיכה למן ההתחלה

ophra

New member
אני דפקא חושבת

שזה לא כל כך בעייתי כמו שכולם אמרו כאן.... אפילו אפשרי. למה להישאר שבויים בקונספציות של "התחלה-אמצע-סוף"
טוב... נו... כולנו היינו בצבא.... כולנו יודעים שכל דבר מתחלק ל-3
אבל אפשר, לדעתי, לצמצם מאד את חלקם של השניים ולהישאר בעיקר עם האמצע.... איך
כמו בכל דבר אחר בחיים
יקרה גם לזה יש מחיר אבל לדעתי הוא שווה אם נוותר על ה"הצגות" של ההתחלה אם נוותר על הריגושים והמתחים אם נוותר על חומות ההגנה המיותרות (טוב, נו, לא על כולן, אבל לפחות על חלקן) נישאר אנחנו, נקיים, כמו בחיים באמצע
אז נכון, תמיד תהיה "הפעם הראשונה" - הפעם הראשונה שתכנסי לשירותים כשהוא בסביבה הפעם הראשונה שתהיי חולה לידו הפעם הראשונה שהוא יהיה עצבני איתך הפעם הראשונה שתלבשו טרלינג ביחד אבל גם פעמים ראשונות כאלה מאבדות מהדרמטיות שלהן כשהכל בעצם מתנהל מה"אמצע".... עפ
("פעם ראשונה" עדיין עם שפעת)

לא יודעת עפ

אבל לי האמצע לא מתקשר דווקא לחומות ריגושים והצגות אולי בגלל שלא יודעת לעשות כאלה לי האמצע מתקשר לתחושה הזו של
לזה שנמאס לחזור על אותם סיפורים של מי אני , מה עושה , למה וכמה(זה כבר משעמם אותי) האמצע הוא פשוט להיות

למעלה