להתחיל מדיטציה

אינקה

New member
עכשיו כשאנו רואים אותם

שיחכו בסבלנות להסבר הדרולי המלומד...

drall

New member
מאוד פשוט

תפיסה צורתית היא יכולתלבצע אנאלוגיה בין שתי תופעות. כמו נניח בין ליכסון של בקבוק לבין תנועה שלהנוזל בתוכו. אני שמעתי פעם שתפיסה צורתית היא מדד אבחנה בין יונקים מפותחים כדוגמת כלבים וחתולים שיש להם תפיסה צורתית , לבין יונקים לא מפותחים כמו שפני סלע ונמיות שמשוללים תפיסה כזו.

drall

New member
לא מסוג הדברים

שתגלי תוך הזדנבותמאחורי חבורת סידחרטה. אם כי קשה לי להאמין שאפילו אתמצפה לקבל אצלם ידע כלשהו

קמהדנו

New member
לא כזה קשה

אנחנו מתקשרים (או לא) עם המציאות בכל רגע נתון לפי המקום בו אנו נמצאים ברבדים גבוהים יותר, התקשור הוא מעבר לצורות, מושגים, שמות ברגיל, אנחנו תופסים את העולם כצורות. וזה גם מאוד מעשי סך הכל, רק שהנטייה היא להישאב לתוך הצורות. אבל גם בתפיסה הצורתית אפשר לעוות את הצורות במוחנו הקודח - לראות חבל כנחש, שגוי כנכון וכן הלאה - לכך אולי הכוונה בחוסר יכולת לתקשר ברמה הצורתית. למשל, ההסבר שלי כאן הוא אולי דוגמה טובה לכך, מי יודע?

drall

New member
ואתבהחלט מיותרת.

למעשהתהיתי , ביני לבין עצמי , האם כשאת אומרת "אנשים רציניים ואדיבים" אתלא מתכוונת במקרה לקומץ הנמושות הזה שאת מזדנבת אחריו, שאנטיגעגע ולהקתו? הרי יצורים אבודים וחסרי שדרה שכמוך , יעשו כל דבר בכדי להשיג מען ולו גם כזה שלמאורה ממוגלת. כבר שנים ברורים לי יחסי הסימביוזה בינךל בין התת בודהיסטים , הם מפרישים לך קצת דומן ואתמספקת להם מסכה אנושית. מסכה אמרתי? חצי סנטימטר של מייקאפ כימיקלי על פרצופה הסדוק של יצאנית כושלת.

o n m y w a y

New member
אינקה היקר!

בוא וראה את פרצופו האמיתי של זה אשר אתה מגונן עליו. על מה ויתרת בתוך עצמך על מנת להיות מסוגל להיות ליד אדם גס ובור שפוגע ללא הבחנה ומספר לך שזה, זה הוא המסע שהוא מעניק לך, את היכולת להתמודד עם האמת כמו שהיא בלי התיפיפות. אינקה תתעורר! לא יודע איך שכנעת את עצמך שיש ליצור זה משהו לתת לך, אך באותה מידה אתה יכול להחליט ללמוד מהסוהר שלך בכלא שמביא לך מידע מבחוץ מידי פעם וזורק לך סיגריות כי הוא בן אדם טוב. ולך קמדהנו הייתי מציע למחוק את כל השרשור העלוב הזה. בושה.

אינקה

New member
איפה להתחיל?

התיאור שלך פשוט שגוי לחלוטין. אין לי טיפת מושג מהיכן שאבת אותו, ומדוע.

טרף טרף

New member
קראתי את השרשור ודרול פשוט מחריד

מה קשה לראות? תראה איך הוא מדבר על הבודהיסטים שישנם כאן ואיך הוא סתם מקלל אנשים, מה הקטע שלו? מה כבר עשו לו כ"כ רע?

../images/Emo37.gif

כשהאשה ממאדים אומרת "אנשים רציניים ואדיבים" היא מתכוונת דווקא אליך ואל חבר מרעיך, הידועים במוסר הלשון הנקייה, הצחה והברה שלכם, מבית מדרשו של החפץ חיים אולי? אין ספק שאתה סוג של כשל אנרגטי, אחד מהסוגים החמורים יותר.

drall

New member
לא ממש מטריד אותי

מה הפרוטזה שלך אמרה ולמה היא התכוונה , הרי מרגע שהיא נחשפה כבר אין עודף משמעות לסדר הקלישאות שהיא מרססת. אחת מהסיבות העיקריות שחזרתי הנה לזמן מה , היא שימחתי ההתקדמות היחסית שראיתי אצלך ואצל חברך האלים והמחליא. אתה כתבת לא מזמן שיש להתמקד במצבו הנפשי הריגעי והנוכחי של האדם ואילו השוטה השני , ציין כי האגו מנכס לעצמו את ביצוע המדיטציה. אלו ציטוטים ישירים של מה שאמרתי לפני עשר שנים בערך וכתבתי באינטרנט פעם אחרי פעם במשך שבע או שמונה השנים האחרונות , במיוחד בהקשר לתעמולה הנבובה של הכתות הפסאודו בודהיסטיות , תובנה , גוונקה ויתר פיצעוני הדארמה. אז הנה טוב לראות שזרעי האמת יכולים לנבוט ולפרוח אפילו באדמת הציה של הכרות כמו שלכם , ולמרות שאני לא זקוק להוכחות ולהצדקות , הרי אני שמח לקבל כאלו. כה לחי.

דרול מאוד לא חשוב לפורום

חוש ההומור שלו השתדרג מ"אכזרי" לחוש הומור מנוול ממש, ומי שבאמת רוצה ליהנות ממנו לא צריך לעשות זאת בפורום הזה אלא בפורום שלו, מרחק הקלקה או שתיים מכאן. מי ייתן והאלמנטים שהוא טוען שהביאו אותו לכאן שוב ייקחו אותו חזרה למקום ממנו בא וגם ישאירו אותו שם.

אם כך לפי שיטתך

מי שכונן מדינה ולאחר מכן הפך למחריבה- ראוי לו שיישאר בה? מה דעתך?

EndOfAllHopes

New member
דעתי

שהמשפט הזה שלך לאו דווקא מתאר את המציאות, אלא רק את הפרשנות שלך שלה... באותה מידה אני יכול להגיד, מי שגם כונן את המדינה, וגם אח"כ בשעת צרה הציל אותה מן האבדון, לא מגיעה לו הכרת תודה? אולי גם אפשר לסגוד לו :) בכל מקרה, הכוונה (המקורית) שלי היתה, בתגובה לדבריך - "...לא צריך לעשות זאת בפורום הזה אלא בפורום שלו" שהפורום הזה הוא שלו בדיוק כמו שהוא שלך או של כל בנאדם אחר שבוחר להגיב, אני לא חושב שיש לך זכות לרצות "לגרש" אותו מכאן (כל עוד הוא לא עובר על החוקים של הפורום :) ) והעובדה שהוא זה שהקים את הפורום הזה מוסיפים לזה מימד של אירוניה...לפחות בעיני.

הבנתי

אם כך ניבול, הכפשה והשמצה הן אך ורק "פרשנויותי" למציאות? אכן, הפורום גם של דרול כל עוד הוא לא עוסק בהן, ואין העניין "רק" שמירה על חוקים אלא גם על אתיקה בסיסית שאינה חייבת להיות כתובה. אין לזה שום קשר לעובדת היותו של דרול אחד ממקימי, או אפילו המקים היחידי, של פורום זה. כמו כן אין ענייני גירוש, אלא תיקון: כל עוד הוא אינו מפזר את הטינופת בראש חוצות שיישאר כאן ככל שירצה. ואם לא- שימשיך לחיות איתה בחצרו הפרטית ויעזוב אותנו בשקט. אם מישהו מוצא את דברי הנבלה של דרול מצחיקים, מעשירים, מחכימים או סתם "משוחררים" ו"מרעננים"- מוזמן לבקר ולחגוג איתו בביתו שלו. האירוניה נמצאת דווקא, בעיני, בחוסר יכולתך או רצונך להפריד בין עניין אחד לאחר ולראות את הדברים נכוחה.

drall

New member
אתה זועף ופגוע

בגלל שהמזדנבת שלך נחשפה ושהתעמולה שלך פקעה ולכן אתה אתה פולט רסיסי ריר ומשליך האשמות לכל עבר. עצתי לך היא להסתכל על הצד החיובי בעניין. הנה עכשיו תצטרך לתחבל סוג שטיפת מוח חדש ואולי היצירתיות הזו תשלוף אותך מהקבר הרוחני בו אתה כלוא כל כך הרבה שנים. בהצלחה

למעלה