להתחיל מדיטציה

נהראש

New member
היי דרול

לא מצאתי חמלה בכתיבה שלך. גם אם יש לך כוונות טובות, הן לא עוברות הלאה, ומה שנשאר מלא בשליליות. הרי אתה יודע שלא מכבים שריפה עם בנזין ולא מביאים שלום באלימות. ערב טוב

EndOfAllHopes

New member
לא , לא :)

ניבול, הכפשה והשמצה הם לא הפרשנות שלך. הטענה שלך שדרול מחריב (או סתם הורס ומקלקל) את הפורום היא כן. לי אין דעה או עניין בוויכוח שלכם, אבל אם דרול צודק אזי הטענות שלו לגיטימיות כמו גם הטענות שלך אם אתה צודק (חוץ מרצונך לגרש [לתקן??] אותו, מה שלא נראה לי הוגן).

הצופה.

New member
זבוב המדיטאציה

לא משנה מתי ואיפה, תמיד שתתישב לעשות מדיטאציה יבוא הזבוב אתה צריך לברך אותו אחרת לעולם לא תעשה מדיטאציה. קראתי את הבלוג שלך(לא את הכל) מרשים.. בשתי מילים שכתב דרול ניפצת את כל משנתך. מה שווים כל המילים ? דרול הוא המורה שלך כמו הזבוב אולי עוד לא הבנת את זה...(-:

טחו עיניכם מלראות

אבל כך או כך אין זה משנה. נדירים הם אלה שרק מעט אבק נותר על עפעפי עיניהם.

drall

New member
אילו היית מימיך

במקום אם שמץ של רוח אזי היית יודע שאבק על העפעפיים הוא עניין זמני מכדי לציין אותו אבל אצלך במחילה... נו. עצוב.

חבוב,

במקרה שלך הרוח זרתה עוד חול בעיניך בנוסף לחול שכבר היה שם. זמני? נכון מאוד. אני מאחל לך שעיניך אכן תתנקנה ממנו. שמור את רגשותיך החומלים למי שזקוק להם באמת: אתה. ורק להזכירך: מי שפרץ לכאן והטיל את פצצות הסירחון שלו לכל עבר הוא אתה.

dharmax

New member
->

אני דווקא מסכים לגבי האנלוגיה לזבוב. בכל אופן, אני בעד נקיון במקומות בהם נקיון רלוונטי, וסילוק זבובים טורדניים. אחרי שהאדם למד - הזבוב הוא רק מטרד ומקומו בחוץ. להתמודד עם מחלות נפש צריך בחמלה ובסבלנות....וכן - צריך גם חוכמה והבחנה. ברכות

קמהדנו

New member
לא זבוב אלא ../images/Emo55.gif../images/Emo122.gif

שמעת על כך שדבורים הפסיקו להאביק פרחים בגלל תדרים סלולריים?

נעים לך להרגיש חכם?

לחשוב שהבנת משהו שחמק מבינתי הצמוקה? ובכן, דרול הוא לא זבוב. הוא מטרד מסוג שלא ממש קוטלג עדיין. "ניפצתי את משנתי"? הראה לי בדיוק מה כתבתי ומה פעלתי ההיפך מיזה. כשלעצמי אינני מתיימר להיות יותר ממוסר מידע מהימן ותו לא. ראית ששגיתי? אין בעייה. הראה לי איפה ואתקן מייד. מעבר לכך, למד להתבונן בדברים בהקשרם הנכון. יש זמן להיכנס לסמאדהי ויש זמן לצאת ממנו. ישנם פעמים בהם אנו נדרשים לפעול כך, ופעמים אחרות- אחרת. אם יש מטרד שפגיעתו הרעה חורגת מקצה אפך יש לקום ולנפנף אותו מייד.

הצופה.

New member
אני מאוד אוהב להרגיש חכם,הבעיה שאני לא!

ואני מודע לכך.. לגבי הקשר נכון או לא נכון,אם המציאות מאפשרת ההקשר תמיד נכון. זה שדרול מעיר בך משהו זה מראה על משהו שלא סגור אצלך סוג של אגו אבל מי אני עזוב לא נכנס לזה..אפילו ללמד את כן/קן לציפור של ביאליק אייני מסוגל

מעולם לא התיימרתי

לא להיעדר, או אפילו למיעוט אגו, לא לענווה, לא לצניעות, לא לתבונה יוצאת דופן ולא להתעוררות או הארה. מה שדרול עורר בי הוא אינו אגו, אלא מורת רוח רבה על אופן התקשורת הנלוז שלו. זהו ההקשר הנכון בו אמרתי את דבריי, לא יותר מיזה ולא פחות מיזה.

אינקה

New member
../images/Emo6.gif

יש תענוגות ששמיותר להמנע מהם. להוציא את האויר מבלון אי-ההתיימרות ששנטי ניפח הוא אחד מהם...

למעלה