להתאהב מחדש

להתאהב מחדש ../images/Emo99.gif

למה להסתפק ב - 15 דקות של תהילה כשאפשר לקבל 24 שעות? yesZone, פורטל הצעירים של yes (ערוץ 68) בשיתוף עם תפוז אנשים, מציע לכם להופיע בפינת ה- Mix & Match בערוץ. אם עדיין לא הגעתם לגיל 20, וגם אתם רוצים שיתחילו איתכם, יכירו אתכם ואולי אפילו ינסו להתחיל איתכם באמצעות תא קולי שיפתח במיוחד עבורכם, אתם מוזמנים להשתתף בפינת ההיכרויות של ערוץ yesZone. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת: mixnmatch.tapuz.co.il ולמלא את פרטיכם. מי אמר שצריך להיות לבד בחורף?
תפוז אנשים וערוץ הקולנוע הישראלי של יס פתחו היום אתר אינטרנט חדש המוקדש כולו לקולנוע הישראלי. כל הסרטים, כל הכוכבים וכל הפרטים הקטנים באתר אחד ומיוחד! yes.tapuz.co.il
אוונסנס נכנסים הישר למקום הראשון ב"קופסא" של תפוז אנשים, ומורידים משם את...עצמם. האם ג'סטין טימברלייק יצליח לקחת את זה מהם בשבוע הבא? ואולי "בלו"? כריסטינה? בריטני? מדונה? - אתם תקבעו!
ו... עדיין יש הזדמנות לקבל כרטיסים להופעה של "נקמת הטרקטור"... הכנסו עכשיו לפורום רוק ישראלי ועקבו אחר ההוראות.

S H I L G I

New member
עוד מירוץ סוסים!

(יותר קשה) כנסו לאתר הזה ויש שם לינק למשהו של פלאש (ג'אבה סקריפט=>אין לינק) תחפשו משהו בשם horse racin' זה נ מצא למעלה בחדשים

S H I L G I

New member
*מגלגלת עיניים*../images/Emo4.gif

כתבתי שם למעלה שאי אפשר לתת קישור כי זה ג'אווה סקריפט!
וכדי לרוץ אתם לוחצים Z ו-X ככה אחד אחרי השני מהר וכדי לקפוץ רוח אבל לא הצלחתי ממש לעשותא ת זה טוב
בעעע

S H I L G I

New member
../images/Emo7.gifאיזה יום דפוקקקקקקקקקקקקק*צומי*

ליפול במדרגות זה חרא, ועוד שאבישג לידי
לקבל עוד עבודה בתקשורת זה חרא (בנוסף לעוד עבודה בתקשורת שאני צריכה להגיש)
לעבוד על 5 עבודות בו-זמנית+מבחן ביום שישי בפיזיקה זה רעעעע
לא רוצה בצפר!!!!!!
גש|

לפחווווווווווווווווווווות לך לא היה

תשבוע הכי קשה והולך להיות עוד... **מנצלת את הזמן שאני בבייביסיטר!!!!!!** היה לי מבחן יום ראשון בצרפתית.. יום שלישי מבחן באנגלית שהוא היה הכייייייי קשה בעולם והיה צריך להיות לי גם אנסין בתנ"ך אבל לא הספקתי לעשות בגלל המבחן באנגלית!! (הפסדתי תמבחן בתנ"ך מתי שהייתי בחו"ל.. והייתי אמורה לעשות את החלק של האנסין עם כיתה אחרת אתמול... והמבחן עצמו הוא ביום שישי הקרוב!! על 13 פרקים!!!!!!!!!!) אוקייי... וחוץ מזה יש לי גם מבחן בהסטוריה יום שישי על פוווווווווול חומר משהו כמו 20 עמודי פוליו מלאייייייים.... וגם תמבחן בתנ"ך שאני פשוט קבורה במלא מבחנים ולימודים!! והייתי אמורה לרכב היום וגם מחר אבל לא הלכתי ואני לא ילך מחר כי יש תמבחנים האלו שאני חייבת לעבור אותם.. חוץ מזה יש לי לעשות גם מבחן במתמטיקה שהפסדתי... פפפפפ מחר מקווה שיהייה מחשב בבית למרות שעוד לא תיקנו אותו!! באסההה
ממש חסר לי הפורום!! ונכנסתי מהפאלפון לפורום כמה פעמים.. (משם כתבתי באנגלית)..

TauraMan

New member
התגעגענו!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מה שלומך? מה שלום אפולו?

apoloDROR

New member
Gag ani Doroni!

Shlomo mezoyan.. Hayete kotevet al harehivot sheli aval ze aroh v mazben lihtov kaha! mekava she mahar yeheye mahshev! Ani mishtagat kvar! Ma kore em diesel?

GR££N woMAN©

New member
אווווף!../images/Emo7.gif

אתם לא יודעים כמה אני לא מרגישה טופ... וכמה אני מבואסת! אוף! אני ממש עייפה חסרות לי איזה 20 שעות שינה ואני לא צוחקת! זה רציני.. אני כל בוקר כמעט מאחרת את האוטובוס לביצפר ועוד היום קמתי ב-8 שהאוטובוס בא ב-8 ועשרה! אחרי זה הלכתי לאורטודנטית והיא אמרה לי שאני צריכה לשים ריבועים ורסן ריבועים זה נורמלי אבל רססססססססן!
אוף.. אני לא רוצה ללכת מחר לביצפר! לורוצה! תצילו אותייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

barakcastro

New member
חחחח צריך לשים לך מתג!!!!

מצטער שאני צוחק עליך אבל זה ממש מצחיק אותי!!!!!!!
וואי ועוד מתג של שיניים זה עם מנוף..חחחחחחח מקווה שלא יכאב יותר מידי..

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifתודה על העידוד!../images/Emo7.gif

לא הלכתי לביצפר אני חולההה... אוף... מממ.. מחר אני צריכה להיות ב-7 בבוקר בגלל "הנוער ינהג אחרת" כי כל מועצת תלמידים צריכה לבוא ב-7! אתם קולטים איזה סבל?! לקום בשש וחצי... ועוד כשאבא חוזר..! אוווף! ועוד יותר מבאס עם הריבועים והרסן! אווף... **מזדהה עם הסוסים**

למעלה