להתאהב מחדש

בוקר טווווווווווובבבבבבבב לכולם!!!!

בוקר בוקר בוקר,מה קורה איתכם אנשים על הבוקר??? לי יש עוד חמש דקות בצפר,ואני בבית,כהרגלי אני אאחר!! אבא עוד צריך להתגלח.... אניווי,נתראה כשאני אחזור אחרי הצהריים,ביי לכם, ועוד פעם בוקר טוווווווווובבבבבב, ממני,הדרוש!!!!

יומקסים לכולם!

אני במצב רגיש-משו, החלטתי לוותר היום על בית הספר.
יוני בלוך - מי צריך יותר

קצת..

הממ... כאבי מחזור
ועוד מחשבות על כמה שהשנה האזרחית החדשה לא התחילה כמו שצריך וגם לא תימשך ככה, ורצון חזק, ואולי חזק מדי, שמישהו יצחיק אותי. יש לי מוזה לזה עכשיו.
דניאל בלוך - ההשראה של דפנה

loving angel

New member
זה יעבור לך ../images/Emo13.gif

תישארי בבית...תראי טלוויזיה..תקראי ספר :) זה כיף במיוחד שיורד גשם בחוץ :)

יורד גשם?

אם כן, אני לוקחת כדור, וטסה לטיות בחוץ! טוב, אני לא יודעת כמה חכם לעשות את זה אבל אני רוצה... יש לי חשק לטייל בגשם
Skunk Anansie - Secretly

היי לכם!!!חזרתי לביתי כבר!!!!!

מה קורה איתכם??? איך עבר היום שלכם בבצפר או בבית??? שמעתי שיש כאן כמה ילדים חולים אה? אז שתיהיו בריאים כולכם!!!! ומי שלא הלך לבצפר,איזה כייף לו!!!! אניווי,הלכתי היום לבית הספר שמחה כהרגלי,כי בבוקר אני רואה את תומי שלי!!!טוב,אני יודעת שהוא לא בדיוק שלי,אבל לראות אותו גורם לי אושר!!! החלטתי לברר אם באמת יש לו חברה. והחלטתי ללכת לברר זאת ממקור בטוח,מהחבר הכי טוב שלו. אז מחר אני אגש לגלעד,ואנסה לברר אם באמת יש לתום חברה. אם באמת יש לו והילדה לא שיקרה לי או משהו,אני אעזוב אותו בשקט ואנסה גם להוציא לי אותו מהראש. אם אין לו חברה כמובן שאני אנסה להתחיל איתו. חשבתי גם לעצמי,למה לי לעשות את זה? אני כמעט בטוחה ב100% שיש לו חברה. אבל אם זה לא נכון? אני לא רוצה להפסיד אותו. נראה כבר מה יהיה,תאחלו לי בהצלחה ולא אכזבה למחר. ביי ביי, ממני,הדרוש!!!

למעלה