להתאהב ב--- קיר...!

להתאהב ב--- קיר...!

את רוני הכרתי לפני חודשיים וחצי.. בתחילה, בשבועיים הראשונים, התכתבנו ברצף.. הוא היה בחור קר מאודד, יבשש! הרגשתי כאילו אני מכריחה אותו לכתוב.. איכשהו עברו השבועיים האלו, ו.. החלטנו להפגש. ראיתי אותו, הוא נראה דיי טוב.. דברתי איתו.. זה היה קצרר ו.. יבש! חזרנו לשגרת ההתכתבויות. הייתי מתכתבת איתו כל היוםם.. מכורה אליו! יום אחד הוא מתקשר ואומר לי:` ירדן, אני מסטול. אני לא מפסיק לחשוב עלייך.. אוהב אותך!` חטפתי שוק.. הוא בחיים לא אמר לי אתזה.. וגם לא נתן לי להרגיש אתזה.. האמת היא, שדיי חבבתי אותו.. ובמשך הזמן.. התאהבתי. הייתי כותבת לו:`רוני, אתה החיים שלי, אני אוהבת אותך!` והוא, היה מתעלם.. הוא אף פעם לא הגיב כשאמרתי לו.. יום אחד, יצא לו לדבר עם חברה שלי.. (בטלפון) והיא, שאלה אותו עלי.. הוא אמר לה:` אני מאוד מחבב אותה, אני לא אוהב אותה.. היא בחורה מושלמת, מי שיקח אותה ירוויח.. אבל, לי, היא לא עושה אתזה..` היא ספרה לי אתזה והייתי בהלם.. בכיתי. בכיתי המון..... אהבתי אותו. רציתי אותו. יום למחרת הוא אמר לי אתזה. הוא אומר לי:`אני רוצה להיות רק ידיד שלך.. ו..זהו.` מאז שהוא אמר לי אתזה, לא עבר עלי יום בלי בכי.. ירדתי 7 קילו. הרגשתי שלקחו לי את הלב.. הייתי יושבת לבכות שעות.. הייתי צל מהלך. והוא ידע אתזה.. הוא ידע שאני לא אוכלת בגללו, שאני בדיכאון, שאני בוכה, שאני לא ישנה.. הייתי אומרת לו שמבחינתי גמרתי את החיים שלי. שאני לא רואה את עצמי חיה בלעדיו. ו.. הוא, כמובן.. לא היה מגיב. יום אחד הוא שוב היה מסטול, הוא כתב לי:`ירדן, אני רוצה לראותותך, לנשק אותך, לחבק אותך, בואי אליי..` לא יצא לי לבוא אליו אותו יום.. המשכנו להתכתב. הוא היה יבש, אבל עדין יותר.. יום אחד הוא אומר לי: `בואי, אני רוצה לפגוש אותך, לראות אותך`. חיכיתי לו, והוא בא.. אני מביטה עליו מרחוק, ו.. אני רואה מולי גבר יפהההה!!! העיניים שלי ברקו.. עמדתי לבכות.. מצאתי את עצמי אומרת ` אלוהים, היופי הזה שווה את הדמעות שלי...` ישבנו, דברנו, צחקנו, ו.. זהו. כלוםם... הוא לא אוהב אותי, אני לא עושה לו אתזה.. ועדיין, אין יום שאני לא בוכה! מיום ליום אני אוהבת אותו יותר ויותר.. וממשיכה לרדת במשקל.. תעזרווו לי!!!!!!! לעזאזל!!! איך אני גורמת לבנאדם להתאהב בי????? תענו לי... פליזזזז!!!! תודה..

תגובה

אם הוא לוקח סמים, כדאי שתפני לטפול גמילה, שיוציאו מזה. זה מסוכן. חשבי, מה את רוצה בקשר הזה. אם את מחבבת אותו, תוכלי להשאר ידידתו הטובה, ואולי פעם תהפכו לחברים. אם הוא חשוב לך, השקיעי בו ע"י נתינה והתענינות. יופי אינו החשוב, אלא האופי. התעניני בחייו הרגשיים, אמרי לו דברים טובים, דאגי ועזרי לו, וגם הציעי מעשים מענינים משותפים ביחד, ואחר-כך תשוחחו עליהם. לפעמים תוכלי גם לקנות לו מתנות.

נ ט ע 9 1

New member
פעם אמרו לי ש..

מי שרוצה לשחק איתך יעשה זאת באופן הבא.. דבר ראשון הוא יודע שאת עושה לו את זה, ופה את נמצאת בבאר עמוקה, והעובדה שהוא לא כ"כ רוצה עוד יותר תורמת לכך שהוא ישחק איתך, אז פעם אמרו לי: מי שרוצה לשחק איתך ויודע שאת תמיד שם בשבילו ולא אוהב אותך, הוא לפעמים ישחק אותה מסטול כשישעמם לו, ויגיד לך שהוא רוצה לראות אותך יוציא אותך מהשיווי משקל שלך, ושוב, יחזור לסורו" וזה בדיוקקק אבל בדיוק מה שקורה איתך וכמובן מה שקרה איתי.. אומרים שקל לדבר מהצד, אבל אני לא מהצד, הייתי בדיוק באותו מצב, וזה אפילו לא היה ידיד, אלא חבר שליי..!!! ואני ברוב טיפשותי נשארתי ידידתו 'לעת צרה', בסוף הבנתי טוב מאוד, הוא כל הזמן היה אומר לי מה שההוא אומר לך: אני מתגעגע אלייך.. התגעגעתי לריח שלך, לידיים שלך והופס שוב נעלם כאילו כלום..זה קשה בטירוףףף אין ספק, אבל הדרך היחידה היא פשוט להרפות, את חייבת לשחרר את החבל הזה, כי בסוף הוא יתלופף לך סביב הצוואר.. את תרגישי חנוקה, זה היה בהדרגה, לא רציתי לשמוע אותו, ושוב כששמעתי את קולו התרככתי כמו מרגרינה, כי פשוט לא יכולתי.. נמשכתי אליו בטירוףףף, כ"כ אהבתי אותו, אבל החלטתי שזהו, ושוב הוא רק היה מופיע,רק דיבר איתי ואני נמסתייי פשוט לא יכולתי.. רק לשמוע את קולו.. השלב הבא, היה שרציתי שהוא יתאהב בי רבעע ממה שהתאהבתי בו(ת'אמת.. כי בפנים בפנים חשבתי שיום אחד זה יקרה ואני אהנה מכל רגע..ואז אולי נחזור.. זו הסיבה שגם נשארתי ידידתו) ולבסוף, הגיעה הישועה התפקחתייי..!!! לא האמנתי שזה יקרה.. היום הוא פשוט לא מזיז לי בשיט(סלחו על הביטוי..) יתאהב לא יתאהב, ישבר הלב לא ישבר הלב.. פשוט החלטתי עם עצמי שאני מפסיקה לעשות לעצמי כוויות בלב.. שקיבל הרבה כוויות וצלקות, אבל הפלא ופלא, הכל מאחוריי והכל הגליד.. הוא ידע שהוא רק אומר לי שהוא בא לבקר אותי ואני כולי נמסה..אבל אני החלטתי.. אפילו לא רציתי לענות לו לטלפוןף אבל החלטתי לסיים זאת בצורה בוגרת ולומר לו את מה שאני החלטתי(שלא לדבר איתו יותר..כי סה"כ הוא קיבל אצלי יותר מדיי הזדמנויות..) בפעם האחרונה הוא שלח לי:"מאמי, שתהיה לך אחלה שבת, ושבוע טוב ואולי נראה אותך בהזדמנות" אז החזרתי לו:"גם לך אחלה שבת ואחלה חיים, פיספסת אצלי ת'רכבת אל תשלח לי הודעות יותר" והוא החזיר לי::טוב, חחח לא ניסיתי לתפוס ת'רכבת שלך.. אבל בכל אופן אני שמח בשבילך.. מגיע לך רק דברים טובים" סבבה.. שיגיד מה שיגיד, אני סיימתי ת'פרשה הזו לתמידדד.. ותאמיני לי שיבוא יום והוא ירצה לשוב, אבל באמת באמת באמת הגעתי להשלמה ולהבנה שהוא פשוט לא ראוי לי, השקעתי בו יותר מדיי מאמצים, נתתי לו יותר מדיי הזדמנויות.. הוא כבר בהחלט לא מזיז לי.. ומגיע לי יותר.. וגם לך..!!! אז המלצה בחום.. אל תיתני לו לשחק בך..!!! לא רוצה..?.. נקסט.. תלך..!!שלום ואל תחזור לי בחלום..

nate2000

New member
לא עושה כלום

חבל לבזבז זמן על מי שלא מעוניין בך. הבחור הבהיר את עצמו יפה מאוד ואמר שהוא לא מעוניין, הוא לא הבטיח לך כלום. אז מה את בדיוק רוצה ממנו? לגרום לו להתאהב בך את לא תוכלי כי אי אפשר להכריח מישהו לאהוב אותך. אז במקום לסבול תמחקי את המספר שלו ותמשיכי הלאה.

ניסחפת לחלוטין!

קודם כל,מה השטות הזו לבטל עצמיך ככה מול בנאדם שבקושי ראית אותו יותר מפעמיים ? מה זו ההשפלה הזו לבכות על אדם שלא שווה אותך? חבל על כל דימעה שלך..הבחור הבהיר שהוא לא רוצה,ואת ממשיכה לחיות באשליה שכן אף על פי שהוא הבהיר. למה את מעוללת את זה לעצמיך??! צאי ממנו,תסגרי את הפינה הזו ותמשיכי הלאה.את יכולה לפנות גם לייעוץ אם המצב התדרדר לכדי רמה כזו. חבל מאוד. מי שלא רוצה אותך-לא שווה אותך,איזה טעם יש לזה? מקווה שתפנימי.

abcd80

New member
למה להגיד שזו שטות??

אי אפשר לשפוט אותה. היא התאהבה וקשה לשלוט בזה!!! גם אם הבחור אמר לה כמה פעמים שהוא לא מעוניין, הוא משדר מסרים כפולים ומנצל את זה לטובתו וזה מבלבל אותה וקשה מאוד לצאת מזה.. אל תשפטי עד שלא תהיי במצב הזה.

abcd80

New member
באהבה יש היגיון?

לעיתים מאבדים פרופורציה ונסחפים אחרי רגשות האהבה..

A d i 23

New member
../images/Emo45.gif

הייתי מוסיפה תגובה משלי, אבל הפעם אני בוחרת בזכות השתיקה..

../images/Emo13.gifירדני..לפחות ירדת 7 ק"ג

בסוף תהיה דוגמנית ואז הוא ירצה אותך. עכשיו ברצינות..זה מקרה קלאסי של התלהבות. לפי איך שתיארת את זה, זה נשמע כמו עניין של דחף רגעי ושיעמום. תתייחסי לזה בהתאם לאיך שזה נשמע. אני סומכת עליך. ולא להיות עצובה!!! blog.tapuz.co.il/perryfattal

למעלה