תקשיבי חמודה....
עד לפני יומיים הייתי במצב קצת זהה לשלך, ירדתי 4 קילו, בכיתי, ושגעתי את כל הפורום הזה בסיפורים שלי, (לי היה קשר עם בחור לא יציב שלוקח באנגים, פעם הוא ככה, ופעם הוא ככה. פעם נראה שאוהב, פעם לא.) ומראש אני אומרת לך- צאי מזה מהר וכמה שיותר מהר- יותר טוב!!! אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה. אני הצלחתי להתגבר ולהמשיך הלאה כשהבנתי שגם אם הוא באמת ישתנה ויבקש לחזור אני פשוט לא רוצה אותו!!! אני יודעת שהוא לא בשבילי ולכן אין לי מה לבזבז את זמני עליו!!! כל פעם הוא איכזב מחדש, אחר כך ביקש סליחה, אני סלחתי ושוב הוא חזר לסורו!! עד שזה כבר הגיע למצב שכ"כ התאכזבתי ממנו שאני פשוט לא רוצה לראות אותו יותר! הבנתי שהוא סתם ילד קטן שרק יודע לדבר יפה, לדעתי הוא לא צריך חברה אלא מטפלת. ואני צריכה גבר!! גבר אמיתי! תהיי חזקה, הוא לא שווה אותך, תתחילי לדאוג לעצמך ולאכול! אפחד לא שווה שתהרסי בגללו את חייך! ובטח שלא איזה בחור מטופש שראית כולה פעמיים! אם את באמת רוצה להיות מאושרת- תתנתקי ממנו. תביני שהוא עושה לך נזק, תביני שהוא לא ראוי לך. מגיע לך להיות מאושרת, מגיע לך מישהו שיאהב אותך ויעריך אותך כפי שמגיע לך. אל תרדי לרמה כזאת, אל תשפילי את עצמך. תהיי גאה,תקלטי שמגיע לך הטוב ביותר. מחקי אותו מחייך, מהאיסיקיו מאיפה שלא יהיה. אם את צריכה לדבר על זה וקשה לך, אני פה. אני מאוד אשמח לעזור לך, כאחת שעברה סרט טיפה דומה. בהצלחה מותק!