להתאהב בשיפחתך

להתאהב בשיפחתך

זה אומר לאבד שליטה? זה אומר להיסחף?לו התשובה כן אז אני מעדיף זאת מלהיות שולט ללא רגשות ללא אהבה

kohinoor

New member
אם אתה רוצה...

... כאדון, להתאהב בשפחתך, ואינך מרגיש כי בשל כך אתה מאבד שליטה - אז כך יהיה! אני לא משתייכת לאסכולה הזו שאומרת שאהבה לחוד, בדס"מ לחוד. נהפוך הוא. בפעמים בהם התאהבתי באדון, כניעתי הייתה מוחלטת ועמוקה יותר. אבל אני סתם שפחה, מה אני יודעת... ;)

את נשמעת לי שיפחה שיודעת הרבה!

kohinoor

New member
ששש

אל תגלי... עוד יחשבו שאני לא ראויה להיות שפחה.... P:

kohinoor

New member
אם לשפוט לפי...

רמת הדביליות של המסרים הפרטיים שאני מקבלת פה - כן. חחח

את מקבלת מסרים עם תמונות?

אני לא מבינה מה עובר לגבר בראש, כשהוא שולח מסר בסיגנון "אני פה. דברי איתי" עם תמונה של הזין שלו. הוא באמת חושב, שאני אראה את התמונה ואומר, וואו, איזה יופי, אני חייבת לצור איתן קשר. אני לא מבינה מה עובר לגברים כאלה בראש.

kohinoor

New member
כן... ואפילו...

קניתי בקבוק אקונומיקה במיוחד לשטיפת העיניים ממסרים כאלה.... רוצה קצת?

אקונומיקה בעינים?

אני כבר מעדיפה להציץ בתמונות האלה..
אני רק חושבת שמישהו צריך לעשות להסביר להם שלנשים מגיעים בעיקר דרך הראש. לא עם תמונות של אברי הגוף.

ואדי שאת יודעת

אצלנו הקשר נהפך למשמעותי והדוק יותר מקבל משממעות וטוב שזה כך

Cגלית

New member
אני לא חושבת

שאהבה גורמת לאיבוד שליטה, להפך היא יכולה להעמיק את הקשר. אולי זה יותר קשור לאופי, לאפשר לרגשות לשלוט, צריכה לחשוב על זה :) בכל מקרה אני בעד רגש וכמה שיותר רק בלי ללכת לאיבוד בהם אלא ליהנות איתם, אהבה זו זכייה שמעטים זוכים בה.

אפשר להתאהב בלי להסחף

ובלי איבוד שליטה. אהבה מגיעה בכל מני חבילות. אם אתה מרגיש שאתה מאבד שליטה כשאתה מאוהב - אולי זה רק בגלל, שזו התחלה של מערכת יחסים, וזה מרגיש לך ככה עם ההתרגשות של התחלה חדשה?

זה שהתאהבת בה,

לא הופך אותך להיות איזה סמרטוט. אני מאמינה שזה יכול להעצים את החוויה, גם לך וגם לה . אהבה זה כיף :) ובכלל...תלוי מה מחפשים .

A לוןA

New member
אני שמעתי על אנשים שמסוגלים להתאהב ולאהוב

ועדיין לחשוב באופן ברור וצלול. לדעתי, אתה כשולט מחוייב בראש ובראשונה לשליטה בעצמך. אם להתאהב אומר מבחינתך לאבד שליטה- אתה צריך לחשוב עם עצמך מה זה אומר על הבדסמ שלך.

RubenJones

New member
יד ימינו

שפחה טובה היא כמו גף, בשר מבשרך. טבעי לאהוב את בשרך כך שטבעי לאהוב את שפחתך. מצד שני, יש הבדל בין לאהוב לבין להתאהב. האם היית יכול להתאהב באיבר מסוים בגופך? התשובה היא לא - אתה יכול לאהוב אותו, או לא לאהוב אותו. לכן, אם התאהבת בשפחתך, כנראה שאינה שפחתך, במובן הפשוט של המילה. R

kohinoor

New member
אמירה נחרצת ומעניינת

התואיל נא להרחיב, מר ראובן השמרן, למה התכוונת כשכתבת: "אם התאהבת בשפחתך, כנראה שאינה שפחתך, במובן הפשוט של המילה." מעניין אותי להבין :)

RubenJones

New member
להרחיב

קוהינור יפה, אני לא עושה סייבר-הרחבות. את יודעת היטב איך אני תופש יחסים בין אדון ושפחה. למקרה ושכחת, את מוזמנת להתקשר. R

kohinoor

New member
העקביות שלך

ראויה לשבח!!! וכן אני יודעת איך אתה תופס יחסים בין אדון לשפחה, ובכל זאת על אהבה והתאהבות מעולם לא דיברנו ;)

A לוןA

New member
זאת אומרת בעצם

שמבחינתך יחסי שולט-נשלטת הם לא, בבסיסם, יחסי גבר-אישה?

RubenJones

New member
תשובה ל A לון

מבחינתי יש הבדל מהותי בין ''נשלטת'' לבין ''שפחה''. אני יודע שאלו רק מלים שחוקות, שמות תואר, אבל קיים הבדל: נשלטת פשוט אוהבת ששולטים בה, או זקוקה לכך במידת מה. שפחה זקוקה להרבה יותר - שפחה זקוקה לכך שאדונה יהווה את הציר הרגשי שלה. היא זקוקה לחוש דרכו, לחיות דרכו בעצם (ובהכרח - להרגיש את רגשותיו ולחיות את חייו). התשובה המקורית שלי התייחסה לגוף השאלה, כלומר, להתאהב בשפחה (להבדיל מ-נשלטת). יתכן והטעות היא שלי. יתכן והשואל המקורי פשוט התאהב בבת זוגו, שבמקרה גם אוהבת להישלט פה ושם. R

למעלה